Arama sonuçlarınız

1. E

Yazılı 2018-2019 YILI 5. SINIFLAR SOSYAL BİLGİLER 1. DÖNEM 1. YAZILI YOKLAMALARI

5. Sınıflar için iki tane sınav sunuyorum. Birincisi hazır klasik türünden. İkincisi de karma (uyarlamalı) ..
  2. E

2018-2019 YILI T.C. İNKILAP TARİHİ DESTEKLEME KURSU PLANI

Selamlar. Aslında bu planı sosyaldeyince sitesinden almıştım. sadece üzerinde biraz düzenleme yaptım ve iki sayfaya/ tek yaprağa dönüştürdüm.. BUYRUN..
  3. E

2018-2019 YILI 6. SINIF SOSYAL BİLGİ."Özel öğrenme güçlüğü" BEP PLANIM

hocam, bep.yazilimgrubu.com/planhazirla/ogrencibilgileri adresinden ilgili öğrencinizi de yanınıza alıp bire bir sorduğunuz sorulara verdiği cevaba göre planı hazırlayabilirsiniz. 8. sınıflarla dersim olmadığı için hazırlamamıştım...
  4. E

Sosyal Bilgiler 7 Bireysel Eğitim Planı BEP 18-19

Elinize sağlık hocam lakin kısa bir yorum yapacak olursam, okuyamayan, okumada zorluk çeken birisi için plan içeriği biraz ağır gibi!!!
  5. E

2018-2019 YILI 5. VE 6. SINIF SOSYAL BİLGİLER BEP PLANLARIM

Hocam ayrıca paylaştım 1. http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/konu/2018-2019-yili-6-sinif-sosyal-bilgi-oezel-oegrenme-guecluegue-bep-planim.56580/ 2. http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/konu/2018-2019-yili-6-sinif-sosyal-bilgi-oezel-oegrenme-guecluegue-bep-planim.56580/
  6. E

2018-2019 YILI 6. SINIF SOSYAL BİLGİ."Özel öğrenme güçlüğü" BEP PLANIM

Selamlar.. Bu planım da Tanı'sı: "Özel öğrenme güçlüğü" olan öğrencilerimiz için bizzat öğrencimizle birebir hazırlanmış planımızdır. BUYRUN..
  7. E

2018-2019 YILI 6. SINIF SOSYAL BİLGİ."Dikkat eksikliği ve Hiperaktivite bozukluğu" BEP PLANIM

Selamlar.. Bu planım da Tanı'sı: "Dikkat eksikliği ve Hiperaktivite bozukluğu" olan öğrencilerimiz için bizzat öğrencimizle birebir hazırlanmış planımızdır. BUYRUN..
  8. E

2018-2019 YILI 5. VE 6. SINIF SOSYAL BİLGİLER BEP PLANLARIM

Herkese selamlar. Anladığım kadarıyla kimse bu yıl için bir çalışma yapmamış. Ben de acizane hazır etmek istedim. Üzerinde istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz! (Tavsiyem Okul ve öğrenci ismi değişikliği kafidir :) ) Tanısı, ÖZEL ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜ olan öğrencileriniz için BUYRUN Ek: 6. Sınıflar...
  9. E

bep 7 1. dönem 1 yazılı

Teşükkürler hocam zahmetiniz için..
  10. E

8.SINIF 2017-2018 DEĞERLENDİRME SINAVI-2

2016-2017 soruları bunları..
  11. E

8.SINIF İNKILAP TARİHİ ( bakmadan geçme )

Zahmet olmazsa ben de tamamını görmek isterim. Şimdiden teşekkürler hocam..
  12. E

Hangi Karar; nerede alınmıştır?

Güzel ve yararlı bir paylaşım tebrikler...
  13. E

5. Ünite Enderun Mektebi-9 Dakikalık

Arkadaşlar İlber ortaylının da konuyla ilgili videosu var ama bir ders süresi kadar yani biraz uzun öğrenciler için. Ama bu 9 dakikalık. oldukça iyi buyrun:
  14. E

2016-2017 7.Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem Yetiştirme Kursu Planı

Zeki Doğan hocanın planını tek sayfa olarak ayarladım. Benim gibi, tek sayfa olsun bizim olsun diyenler için :))
  15. E

Yetiştirme ve Destek Eğitimi Kursları 10+1

ciddi olarak soruyorum: Yani?
  16. E

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'den Çok Önemli Yeni Bilgiler

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'in verdiği bilgileri paylaşmak istedim..
  17. E

Antalya Meb PTS Misakı milli sorusu

Antalya Meb PTS Misakı milli sorusu B şıkkıdır. Batı Trakya da % 90 dan fazlası Türk/müslüman bir nüfustu dolayısıyla Misakı Milli dahilinde idi. Ora ile Anadolu toprakları arasında zerre fark yoktu. Bağımsızlığa engel bir şey aranıyorsa en başta orası gelir. II. nolu bilgi zaten alenen...
  18. E

ARKADAŞLAR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?GENE KAZANIM TESTİ

ARKADAŞLAR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?GENE KAZANIM TESTİ ben size katılıyorum. Kabotaj'ın açıklamasında Devletçilik tanımını çağrıştıran bilgiler olduğu gerekçesiyle onu da iliştirmek doğru değil. Bu biraz, Şapka kanunu çıkmadan önce, şapkayı yeren bir kitap yazan birisinin yıllar sonra çıkacak...
  19. E

2.DÖNEM GÜN GÜN NÖBETÇİ ÖĞRENCİ ÇİZELGESİ

2.DÖNEM GÜN GÜN NÖBETÇİ ÖĞRENCİ ÇİZELGESİ nöbetmatik diye bir çalışma var onu indirin derim. otomatik nöbet ayarlar. size sadece öğrenci listesini yazmak kalıyor..
  20. E

POWER POİNT MİNİMİZER.. SUNULARI AÇAMIYORUM. Yardım!

POWER POİNT MİNİMİZER.. SUNULARI AÇAMIYORUM. Yardım! bir yolu yoksa mecburen ben de geri office 2013'e dönmek zorunda kalacağım