Arama sonuçlarınız

1. E

*Günlük Plan*

idarecilere yazık. hele bir de öğretmen sayısı 90-100 olanlar :)... günde 100 imza... :)
  2. E

8.SINIF İNKILAP TARİHİ ( bakmadan geçme )

Murat hocam gönderebilirseniz yararlanmak isterim..
  3. E

Destek Eğitimi Odası Planı-6 Yeni

emeğinize sağlık hocam. ancak bir şeyi merak ettim bu plana bakıyorum da diğer normal planlardan farkı nedir ki? bepli bir öğrenciden bu kadar fazla kazanım isteniyorsa diğer öğrencilerden farkı nedir?
  4. E

*Günlük Plan*

:(.. bürokratik fazlalıklarla 24 saatinizi dolduracağız deniyor anlaşılan....
  5. E

*Günlük Plan*

merhaba zümredaşlar! Bu yıl 5,6,7,8. sınıflarda günlük plan hazırlanmasıyla ilgili herhangi bir bilgi sizlere ulaştı mı? Konuyla ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız müteşekkir olurum.
  6. E

E-Okul Not Hesaplama Çizelgesi - MustafaAYGÜN

sayın hocam bu programı 2021-2022 ye uyarlar mısınız çok makbule geçecek..
  7. E

e okul ders notu hesaplama programı

değerli arkadaşlar, geçen yıllarda excel formatında e okul ders notları ortalamasını hesaplayan bir program vardı. 2021-2022 formatında öyle hazırlanmış bir program var mı ben bulamadım da???
  8. E

Kazanım Kazanım Son 10 yılın Çıkmış Sorular Kitapçığı

Gerçekten büyük bir emek. Allah razı olsun...
  9. E

8 sınıf bep

evet o kadar eksik ki buraya koymayacak kadar :)..
  10. E

Yazılı 621 SADECE DERS KİTABINDAKİ DEĞERLENDİRME SORULARINI İÇERİR.

Sayın hocam hangi kitabın ünite değerlendireme sorularını derlediniz?
  11. E

Yazılı Yeni Müfredat - 5. Sınıf 2. Dönem 1. Yazılı Sınav - Karışık CEVAP ANAHTARLI

Hocam ellerinize sağlık. Küçük bir soru: Soru sayısı biraz fazla değil mi? Zira, sınav süresi 30 dakika. Hatta 40 dakika dahi olsa!
  12. E

8.SINIF İNKILAP TARİHİ ( bakmadan geçme )

rezalet. hani haber siteleri vardır tıklama ile bir cümle bir resim sonraki cümle için bir daha tıkla....... aynen öyle.. ayıp be.. bir şey yapıyor ve dile getiriyorsan yap, yapmayacaksan ne bu.. tek kelimeyle 253 kez kınıyorum...
  13. E

6. SINIFLAR İÇİN ŞEHRİMİZ SEÇMELİ DERSİ YILLIK PLANI

Ben bulamadım, var olan 5. sınıflara ait olanı üzerinde düzenleme yaptım. 2020-2021 yılına uygun haftalarını da ekledim. Buyurun...
  14. E

8. SINIF HAFİF DÜZEYDE BEP ÖĞRENCİLERİ İÇİN YAZ DÖNEMİ PLANI

Word olarak gönderiyorum. istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.
  15. E

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

Asım Köksal-Peygamberler Tarihi 1-2