Arama sonuçlarınız

1. E

DENİZLİ'DEKİ DEPREM!

Özelde Denizlide ikamet eden öğretmen arkadaşlar ve genelde tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum!
  2. E

8.SINIF İNKILAP TARİHİ ( bakmadan geçme )

tamamını sunarsanız severek kontrol ederiz hocam!
  3. E

Etkinlik Okul İçindeki Kaynaştırma Bütünleştirme Yoluyla Eğitim Politikasının Gözden Geçirilmesi

Bir türlü fırsat bulamamıştım. Artık nasipse gelecek yıl için işe yarar...
  4. E

Yazılı 2018-2019 YILI 5. SINIF SOSYAL BİLGİLER 2. DÖNEM 2. YAZILI SORULARIM

Tek sayfaya yatay formatta çıktısını alın! Bunun için AŞAMALARINIZ: YAZDIR / (sağ altta) HER KAĞIT İÇİN: (2 SAYFA diye işaretle) / SAYFA BOYUTU: A4 şeklinde işaretledikten sonra çıktı için TAMAM diyorsunuz. Hayırlı olsun..
  5. E

Yazılı -2018-2019 YILI 6. SINIF SOSYAL BİLGİLER 2. DÖNEM 2. (SON) YAZILI SORULARIM

Word dosyaları bazı bilgisayarlarda sayfalarda kayma oluyor diye PDF olarak da yükledim. Hayırlı olsun..
  6. E

7. Sınıf Öğrencilerine Film Önerisi

Bence hiçbir şey izletmeyin. Zaten sürekli izliyorlar. Hani durum, sınavlar bitiyor boş kalıyorlar film izleteyim de bir arada bulunsunlar deniyorsa, hiçbir şey izletilmemeli! Herkes birer kitap edinsin. Derste hep birlikte KİTAP OKUNSUN! Alın size güzel ve faydalı bir etkinlik!..
  7. E

5.SINIF KÜRESEL BAĞLANTILAR SUNUMU

hazırladığınız çalışmayı paylaşmayı unutmuşsunuz :)
  8. E

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

Okumam devam ediyor...
  9. E

Yönetim Biçimleri

Allah razı olsun..
  10. E

Kaynakların Bilinçsizce Tüketilmesi

Hocam elinize sağlık her zamanki gibi. ..
  11. E

2018-2019 ŞÖK 2.DÖNEM

paylaşımınızı görmek için yeni bir siteye de mi üye olacağız????
  12. E

Telif ve Patent Hakkı

Sunu içindeki videoları mic. ofis de açmıyor. direkt geçiyor. Sadece LibreOffice ile açtığımda videoları izleyebiliyoruz. Nedenini bilen var mı acep?
  13. E

İLKE-İNKILAP-ALAN İLİŞKİSİ (KRONOLOJİK)

keşke içeriği doldurulmuş olarak verseydiniz daha makbule geçerdi...
  14. E

Soru EBA alıştırma

SİYASİ...
  15. E

MEDYA OKURYAZARLIĞI- I .YAZILI (Yeni özgün sorular) 2018-2019

Hocam paylaşımınız için teşekkürler. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Tam bir saatte düzelttim..
  16. E

Yazılı 2018-2019 YILI 6. SINIFLAR SOSYAL BİLGİLER 1. DÖNEM 1. YAZILI YOKLAMALAR

Klasik ve karma olmazsa iki sınav sunuyorum. Buyrun..