Arama sonuçlarınız

1. E

6. SINIF DÜNYADA İKLİM (SÜPER ANLATIM ! )

6. SINIF DÜNYADA İKLİM (SÜPER ANLATIM ! ) "güzellik görecelidir"e güzel bir örnek :)...
  2. E

5.Sınıf 2.dönem 1.Yazılı Soruları Ve Cevapları |DarkLord123

5.Sınıf 2.dönem 1.Yazılı Soruları Ve Cevapları |DarkLord123 1. DÖNEM 2. SINAV şeklinde görüyor?
  3. E

eğitici-öğretici film önerileri

eğitici-öğretici film önerileri Bir hint filmi de benden olsun: BLACK....Mükemmeldir.
  4. E

24 Kasım Öğretmenler Günü Tarihçesi

24 Kasım Öğretmenler Günü Tarihçesi ne kadar güzel yazmışınızzz. sanki yaşamış gibi. içtenn.
  5. E

2012-2013 I. DÖNEM I. YAZILI (KARMA)CEVAP ANAHTARLI

2012-2013 I. DÖNEM I. YAZILI (EŞLEŞTİRME BOŞLUK DOLDURMA ÇOKTAN SEÇMELİ) şu şekilde bir yol gösterebilir miyim? .docx dosyasını açmadan sadece dosyaya bir kez tıklayıp YENİDEN İSİMLENDİRME moduna geldiğinde x'i silin sadece .doc kalsın. Bu şekilde de 2003 .doc şekline dönüştürmüş olursunuz :)..
  6. E

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5.Sınıf 1.Dönem I.Yazılı A Grubu

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5.Sınıf 1.Dönem I.Yazılı A Grubu paylaşım için teşekkürler hocam cevap anahtarı da oluşturmuş muydunuz?
  7. E

Teftişte İstenenler

Teftişte İstenenler Şunu artık biraz güncellesek diyorum :).. TEFTİŞTE İSTENENLER 1 Ünitelendirilmiş Yıllık Plan (Gerçi bunun ayrıca olması da....) 2 3 4 5 Yıllık Çalışma Programı 6 Mem. sicil no, emekli sicil no. ( hatırınızda tutamıyorsanız :) ) 7 Zümre...
  8. E

sosyal bil alan değişikliği

sosyal bil alan değişikliği VE ek olarak: Alan değişikliği (genel) yapıldığında da Sosyal Bilgiler Öğretmeni Lise Tarih öğretmenliğine geçiş yapabiliyor..
  9. E

SEÇMELİ DERS OLARAK OSMANLICA HAKKINDA!

Arkadaşlar, Osmanlıcanın seçmeli ders olarak talep edilebileceği noktasında bir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Müteşekkir kalırım...
  10. E

Sosyal Bilgiler Programları ( Konu Özetleri, Testler, Oyunlar Haritalar Yok Yok)

Sosyal Bilgiler Programları ( Konu Özetleri, Testler, Oyunlar Haritalar Yok Yok) Yaptığınız önemli bir hizmet hocam. Allah razı olur inşaAllah..
  11. E

ADEY SORUNUNA ÇÖZÜM

Sınıf öğretmenleri ve sınıfları olan branş öğretmenlerin bu yılki sorunu da bu sanırım :) Ama genel itibariyle herkes yaygara koparıyor. Neden BUNUN DA BİR YOLUNU BULURUZ, BİZ BULMASAK DA BİRİLERİ BULUR, NİHAYETİNDE HALLEDERİZ demiyoruz!! Velhasılı arkadaşlar şu eklentiyi indirin...
  12. E

Cumhuriyet Ve Demokrasi Arasındaki Farkı Nasıl Açıklanmalı???

Cumhuriyet Ve Demokrasi Arasındaki Farkı Nasıl Açıklanmalı??? Cumhuriyet- Demokrasi Farklılığını Yılmaz Öztuna'nın "Demokrasi tecrübemiz 1946’da başladı" adlı yazısından çıkarmaya çalıştınız mı?: " YÖNETİM KİME VERİLDİ? 1923’te yönetimin Osmanlı Hanedanı’ndan alınıp halka verildiği...
  13. E

Okul Öğrenci Meclisi Yıllık Çalışma Programı

Okul Öğrenci Meclisi Yıllık Çalışma Programı ve Okul öğrenci Kurulu da bildiğim kadarıyla kalkmış bulunmakta...!
  14. E

cepheden cepheye mustafa kemal konu anlatımı ( video)

cepheden cepheye mustafa kemal konu anlatımı ( video) bak şanslısın. genç yaşta öğretmenim cümlesiyle onure edilmişin...
  15. E

Akıllı Tahta Süper Bir İcat

AKILLI TAHTA+SUNU SÜPER BİR BİLEŞİM en önemli kısmı belirtmemiş arkadaş :)
  16. E

2011 SBS 8.Sınıf Sosyal Bilgiler Net Ortalaması

2011 SBS 8.Sınıf Sosyal Bilgiler Net Ortalaması ben tersini düşünüyorum bu yıl artacaktır.
  17. E

7.Sınıf SBS'de full yapan varmı?

7.Sınıf SBS'de full yapan varmı? 1 tane sosyalden 1 tane de türkçeden yanlışı olan gerisini doğru yapan öğrencim var. sadece sosyal grubundan hepsini doğru yapan öğrenci sayısı da oldukça fazla..
  18. E

2011 SBS 8.Sınıf Sosyal Bilgiler Net Ortalaması

2011 SBS 8.Sınıf Sosyal Bilgiler Net Ortalaması Ne olur 8-9'dan fazla olacağını düşünüyorum.. ama fazla değil. en fazla 10,5 bence.
  19. E

Sorulu Basket Oyunu

SORULU BASKETBOL OYUNU paylaşımınız için teşekkürler. devamını da bekleriz. bu arada balık tutmasını öğretmeye çalışırsanız o daha da iyi olur..
  20. E

Milli Eğitim Bakanlığı İstatistikleri 2000 - 2008

Milli Eğitim Bakanlığı İstatistikleri 2000 - 2008 tek link yapabilme imkanın yok mu hocam? o zaman süper olurdu da ...