Arama sonuçlarınız

1. E

8. sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinde 3'den 2'ye indirildi!!!!!

8. sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinde 3'den 2'ye indirildi!!!!! şu yukardaki yorumların tamamını kınıyorum.. kendi sıkıntını dile getirirken diğer branşları aşağılamanın gereği ne?.. bu ne mantık be?.. fen, mat. türkçe ve teknoloji tasarım ders miymiş.. ya ne lahana çorbası mı...
  2. E

8. sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinde 3'den 2'ye indirildi!!!!!

8. sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinde 3'den 2'ye indirildi!!!!! İnkılap konularında da tasnif uygun bir şekilde yapılır ve konu sayısı azaltılırsa bence iyi olacak.. Dereyi görmeden olumsuz bakmanın hiçkimseye faydası olmayacağı kanaatindeyim..
  3. E

Mustafa Kemal Okulda

Mustafa Kemal Okulda çalışmanızı bir kaç resimle tanıtsanız daha iyi olur.. ön bilgi babında..
  4. E

Osmanlıca Öğreniyorum Programı

Osmanlıca Öğreniyorum Programı aynen... gözünü sevdiğim EGE ÜNİVS...
  5. E

Daemon Tools 4 Lite

Daemon Tools 4 Lite Daemon Tools nedir diyenler/diyecekler için: Daemon Tools tüm CD yazma kalıplarını okuyabilen bir programdır. Yani tüm iso, bin, cue sheet dosyaları, Clone CD, Nero, Blindwrite gibi programların özel biçimlerini gösterebilir. Böylece Cd oluşturmadan önce kalıp dosyalarının...
  6. E

6 SINIF SBS BAŞARINIZ NASIL?

6 SINIF SBS BAŞARINIZ NASIL? Şu SORULARIN KOLAY OLUDUĞUNUN söylenmesi dayanılır gibi değil!... Sanırım öğretmen arkadaşlar kendilerini sınavda sanıyor ve soruları kendilerinin çözdüklerini düşünüyorlar.. Öğrencilere bakmak lazım. Diğer taraftan öğrencilerimden birçoğu da kolaydı, çok kolaydı...
  7. E

Atatürkçülük Soru Sunusu2(131 slayt GLŞM yayınları)

Atatürkçülük Soru Sunusu2(131 slayt GLŞM yayınları) yine ilk teşekkür benden..
  8. E

ürün dosyası değ. formu (tüm sınıf için uyarlanmıştır.mutlaka işinize yarar.)

ürün dosyası değ. formu (tüm sınıf için uyarlanmıştır.mutlaka işinize yarar.) denizli sulh ve ceza mahkemesi ................. çıkıyor..
  9. E

Yemek Tarifi: Ülke Kapama

Yemek tarifi için tebrikler... :) Hoş idi..
  10. E

Sosyal Bilgiler 2009 Yıl Sonu Zümresi

Kesinlikle.. Derli toplu. Teşekkürler hocam.. Muhtemelen kendime uyarlayacağım...
  11. E

Seminer Dönemi Çay Yasağı

Öncelikle, idarenin hoşuna gitmeyen önemli bişeyler mi yaptınız artık onu bilemiyorum :) Ama bu konularda hep aklıma gelir malum fıkram.. Sizlerle de paylaşayım. "Şehrin birinde, işlek bir caddede süperlüks bir TUVALET varmış. Çift kapılı... Tabii ki bir de bekçisi.. Bekçi bu iki yönlü...
  12. E

Mesleki Çalışmalar 2009

Ya hocam? İnsan ne çekerse sorularını ayrıntıya dökmesinden, soru içinde soru çıkarmasından dolayı çeker... Kurcalamamak daha iyi değil mi? Ödev/görevleri öğrenciler yapar...
  13. E

Telif Hakkı

Tebaa! Bunun anlamı ne? Yani kullanılamamasının nedeni ne?..........
  14. E

Kasvetim Ve Ben - İlk Ve Tek Şiir'im-

Evet, yazmış olduğum ilk ve tek şiirdir. Sizlerle de paylaşmak istedim: Kasvetim ve Ben
  15. E

1 Ünite Süper Bir Bulmaca

I. ünite mi II. ünite mi?.... ???
  16. E

Demokrasi Yolunda Türkiye

Gerçi güzellik görecelidir ama :) Gayret gösterip, bunu da bir karşılık beklemeden başkalarıyla paylaşmak, onu güzeller diyarına ulaştırıyor.. Teşekkürler..
  17. E

Herşey Güçlü Bir Türkiye İçin

sununuzu resimlerle tanıtsaydınız daha güzel olurdu...
  18. E

T.c. İnkılap Tarihi Kare Bulmaca - Cevaplı

paylaşımınızi için teşekkürler.
  19. E

Soyadı Kanunu Sunusu

emek için teşekkürler. yine söyleyeyim. slaytınızı resimli olarak sunarsanız, en azından görüntüsü ve içeriği hakkında bilgi sahibi olmuş oluruz. (görmediklerimizi indirmiyoruz da :) )
  20. E

Atatürk İlkleri Sunusu

slaytlar hakkında resimli bilgilendirme de yaparsanız daha güzel olacaktır. Selam ile..