Arama sonuçlarınız

1. Pegasus__

TÜRKİYE'DE İLK - 3TE 3 TARİH - MİLLİ UYANIŞ YURDUMUZUN İŞGALİNE TEPKİLER

Elinize Sağlık Hocam. Güzel olmuş. Sadece gruplara kısayol belli bir slayda kısayol ekleyerek grupların sorularına toplu halde erişme imkanı olursa daha iyi olur düşüncesindeyim. Kolay gelsin. Çalışmalarınızın devamını dilerim.
  2. Pegasus__

Yaz Dönemi Kurs Planları 6-7-8 sınıflar

11 Temmuz Başlangıçlı haftalık 4 saat ve 31 ağustos bitimli 6-7-8. sınıflar planları.
  3. Pegasus__

Klasik-Boşluk-Doldurma-Test Sınavları Analiz Programı. Öğrenci ve Soru Eklemeli

Klasik-Boşluk-Doldurma-Test Sınavları Analiz Programı. Öğrenci ve Soru Eklemeli Öncelikle Teşekkür ederim Sayın Hocam. Soruların puan değerini siz manuel olarak giriyorsunuz. belirttiğiniz soru adedine göre puan dağılımının yüz olması gerekir. puan değerleriniz bir ihtimal yanlış girilmiş...
  4. Pegasus__

Klasik-Boşluk-Doldurma-Test Sınavları Analiz Programı. Öğrenci ve Soru Eklemeli

Merhaba Arkadaşlar. kullandığım Sınav Analiz Programıdır. Örnek Doldurmalı hali ile paylaşıyorum. Programı yapan Hocamız Liseler için hazırlamış ama ben biraz değiştirerek kullanmaya başladım. umarım işinize yarar. Sayfa koruma parolası yoktur ama dikkatli olun.
  5. Pegasus__

Atamın İzinde TEOG’un Peşinde II.Dönem I.Denemesi

Teşekkürker :) Harika olmuş.
  6. Pegasus__

Atatürk Kronolojisi (Tarih Şeridi)

Atatürk Kronolojisi (Tarih Şeridi) teşekkür ederim hocam ilk mesaja eklenmiştir...
  7. Pegasus__

Sosyal Kulüp Dağılım Çizelgesi (Resimli)

Sosyal Kulüp Dağılım Çizelgesi (Resimli) Hayırlı olsun :)
  8. Pegasus__

Adey için Veli Bilgilendirme Broşürü

henüz tasarım aşamasında daha geliştirilebilir. ilk eskiz olarak fikirlerinizi ve eleştirileriniz bekliyorum saygılarımla... Ömer YOLCU
  9. Pegasus__

Otomatik Proje Performans Ders İçi Değerlendirme

sanırım biraz rahatına düşkün kişiler için yapılmış :) kriterlere dağılımın belli bir kuralı yok sanırım. eğer oyleyse plan yapmamaış bir çocuğun ödevini "hazırladığı proje için plan yapmıştır" ibaresine en buyuk değer "5" vermesi biraz ilginç olur değil mi. :) bence bu kadar kolaycı...
  10. Pegasus__

Öğretmen Teftişinde İstenen Belgeler

güzel çalışma keşke hepside gerekli olsa bunların. bana göre değerlendirme ölçeği öğrenci olmalı evrak değil ama tabi devletin dili resmiyet ve evraktır. daha güzel bir dünya ve daha esnek bir resmiyet umuduyla. teşekkürler
  11. Pegasus__

ÖĞRENCİ DAVRANIŞLARI

Bu yöntemin sonuç getirmeyeceğini garanti ederim
  12. Pegasus__

ÖĞRENCİ DAVRANIŞLARI

Hocam çok ciddi bir şey olmadığı sürece kimse yasal süreci ve ya disiplin kurulunu işletmek istemez. Nihayetinde İlköğretim zorunludur ve çocuğun muhtemelen okulda gönderilmesi neredeyse imkansızdır. kolay gelsin... ben daha çok problemli çocukları onların ilgi duyabileceği etkinliklere...
  13. Pegasus__

ÖĞRENCİ DAVRANIŞLARI

hocam yaz bir dilekçe çocuğun ne yaptığına dair ver müdüre çocuğun öğrenci davranışları değerlendirme kuruluna gitmesi için :) çok kızdırmış sizi galiba
  14. Pegasus__

Atatürk Kronolojisi (Tarih Şeridi)

Çalışırken wikipedia Şablonundan Faydalandım. buraya jpg sürümünü koyuyorum. İsteyen olursa excel çalışmasını da koyarım... Kolay gelsin..
  15. Pegasus__

RİDEF ÇOCUĞUN DÜŞÜNCELERİ ANKETİ 2. KADEME ANKET SORULARI

benimde bilgim yok maalesef. ama dönemlik dolduruldukları için dönem sonu gelmeden doldurulması gerekiyor galiba... :)
  16. Pegasus__

İslam Tarihi Mimari Eserler (Klasik, +Spesifik, Modern ve Post-Modern) HD

Geçmişten günümüze İslam Mimarisi'nin en güzel örnekleri ve hepside HD kalitesinde ister suınularda kullanın ister masaüstü arkaplan olarak kullanın :) Not: multiupload ile yüklenmiştir. tüm alternatiflerde partlar birbiri ile uyumludurlar Not2: partların tümünü indirince resimlere...
  17. Pegasus__

Adey Klavuzu Flas Kitapçık

okumak için daha zevkli :) okumak için http://data.axmag.com/data/201110/U31816_F58742/index.html
  18. Pegasus__

RİDEF ÇOCUĞUN DÜŞÜNCELERİ ANKETİ 2. KADEME ANKET SORULARI

çocuk için 2. kademe soruları. (renklendirilmiş)
Geri