Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bunun matbu bir örneği şart değil öğrenci bilgilerini (ad-soyad, sınıf ve numarası) içeren bir dilekçeyi okul müdürüne göndersiniz onunda gideceği yer öğrenci davranışları değerlendirme kuruludur. Velhasılı dilekçeyi yazdığınız yer önemli. Ama en önemlisi oraya gitmeden sorunu kendinizin çözmesidir. Zira oraya göndereceğiniz öğrenciyi siz bir daha zapdemessiniz.
Hocam çok ciddi bir şey olmadığı sürece kimse yasal süreci ve ya disiplin kurulunu işletmek istemez.
Nihayetinde İlköğretim zorunludur ve çocuğun muhtemelen okulda gönderilmesi neredeyse imkansızdır.
kolay gelsin...
ben daha çok problemli çocukları onların ilgi duyabileceği etkinliklere yöneltmeye çalışıyorum.
Örnek: köy okulu olduğu için bilişim salonu kullanımı, yada onun yapabileceği ve bizim hayranlık duyacağımız yeteneklerini sergiletme gibi
bu öğrencilerin ceza alması şart.ne iyi sözden ne de kötü sözden anlıyorlar.her tenefüs her ders bu öğrencilerden şikayet geliyor.birkaçı ceza alırsa örnek olur.diğerleri rahat durur belki