Arama sonuçlarınız

1. S

İyiki Var Etkinliği

İyi ki Var ETKİNLİK ÇALIŞMA KAĞIDI 3 Teknolojik ürünlerin yaşamımızdaki yeri ve önemi nedir? ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… Eğitim...
  2. S

İnsanlar ve Yönetim Test Soruları

İnsanlar ve Yönetim Test Soruları SOSYAL BİLGİLER 4 İNSANLAR VE YÖNETİM TESTİ 12 1. Bir yerleşim yerinin belediye olması için nüfusun ne kadar olması gereklidir? A) 5000 B)3000 C) 2000 D) 7000 2. Merkeze bağlı yerel yöneticiler ile bağlı olmayan yerel yöneticiler arasındaki fark...
  3. S

İnsanlar ve Yönetim Test Soruları SOSYAL BİLGİLER 4 İNSANLAR VE YÖNETİM TESTİ 11 1. Köy ihtiyar heyetinin doğal üyele¬ri aşağıdakilerin hangisinde doğru olarak verilmiştir? A) Öğretmen - İmam B) Öğretmen - Muhtar C) Kaymakam - Muhtar D) Muhtar - imam 2. Yapılan iş ve İşlemlerin halka...
  4. S

İnsanlar ve Yönetim Test Soruları SOSYAL BİLGİLER 4 İNSANLAR VE YÖNETİM TESTİ 10 1. Dünyadaki ilk ve tek çocuk bayra¬mı aşağıdakilerden hangisidir? A) Dünya Çocuk Günü B) Gençlik ve Spor Bayramı C) Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı D) Ramazan Bayramı 2. Aşağıdakilerden hangisi siyasal alanda...
  5. S

SOSYAL BİLGİLER 4 İNSANLAR VE YÖNETİM TESTİ 7 1. Şehirlerdeki ulaşım hizmetlerini aşağıdakilerden hangisi yürütür? A) Bakanlıklar B) Belediye C) Emniyet D) Karayolları 2. Aşağıdakilerden hangisi milli mücadelemizi yürütmüştür? A. M. Kemal C. Padişah B. TBMM D. Türk halkı 3...
  6. S

İnsanlar ve Yönetim SözCük Etkinliği

İnsanlar ve Yönetim SözCük Etkinliği
  7. S

İnsanar ve Yönetim Kavram Haritası Etkinliği

İnsanar ve Yönetim Kavram Haritası Etkinliği
  8. S

Hayat Kronolojim Performans Ödev

Hayat Kronolojim Performans Ödev
  9. S

İnsanlar ve Yönetim Eşleştirme Etkinliği

İnsanlar ve Yönetim Eşleştirme Etkinliği indir
  10. S

İnsanlar ve Yönetim Doğru Yanlış Etkinliği

SOSYAL BİLGİLER 4 İNSANLAR VE YÖNETİM DOĞRU MU, YANLIŞ MI ETKİNLİĞİ Aşağıdaki cümlelerde doğru olanların sonuna ”D”, yanlış olanların sonuna “Y” yazınız. 1 "Egemenlik kayıtsız şartsız ulusundur." sözü Atatürk'e aittir. 2 Ülkemizde 85 il vardır. 3 İlçeler belediyelere bağlı yerleşim...
  11. S

İnsanlar ve Yönetim Etkinliği

İnsanlar ve Yönetim Etkinliği
  12. S

İnsanlar ve Yönetim Çengel Bulmaca

İnsanlar ve Yönetim Çengel Bulmaca
  13. S

İnsanlar ve Yönetim Bulmacası

İnsanlar ve Yönetim Bulmacası
  14. S

Sosyal Etkinlikler Test

SOSYAL BİLGİLER 4 HEP BİRLİKTE (SOSYAL ETKİNLİKLER) KONU TESTİ 1 1. Grup içerisinde yapılan faaliyetlere …………denir. Cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi gelmelidir? a. kongre b. platform c. sosyal faaliyet d. katılım 2. Grup içerisinde karar alınmasında uygulanmasında görev...
  15. S

Gönüllü Çalışanlar est

SOSYAL BİLGİLER 4 HEP BİRLİKTE (GÖNÜLLÜ ÇALIŞANLAR) KONU TESTİ 1 1. Aşağıda verilen kurumlardan hangisini gönüllüler oluşturmuştur? a. hastane b. dispanser c. Kızılay d. sağlık ocağı 2. İnsanlar belli bir amaç için, bir araya gelirler. Sürekli olan toplulukları oluştururlar. Aşağıda...
  16. S

HEp Birlikte Etkinliği

HEP BİRLİKTE Aşağıdaki sivil toplum örgütlerinin çalışma alanlarını yazınız Altı Nokta Körler Derneği:……………………………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………………………………………………………………. ………………………………………………………………………………………………………………………………………. İşitme Engelliler...
  17. S

Sosyal 4 Yazılısı

Sosyal 4 Yazılısı
  18. S

4. Sınıf Sosyal Yazılısı

4. Sınıf Sosyal Yazılısı
  19. S

Üretimden Tüketime İhiyaçlarım ve İsteklerim

ÜRETİMDEN TÜKETİME, İHTİYAÇLARIM VE İSTEKLERİM 1. Aşağıdakilerden hangisi temel ihtiyaçlarımızdandır? A) Seyahat B) Beslenme C) Dinlenme D) Telefon 2. Aşağıdakilerden hangisi temel ihtiyaçlarımızdan değildir? A) Barınma C) Beslenme B) Giyinme D) Ulaşım 3. İhtiyaçlarımızı...
  20. S

I. Dönem Değerlendirme

I. Dönem Değerlendirme 2009-2010 1. DÖNEM SOSYAL BİLGİLER DERSİ GENEL DEĞERLENDİRME 1. Aşağıdakilerden hangisi hava durumu için kullanılan bir ifade değildir? a.Güneşli b.Bulutlu c.Sislid. Parçalı güneşli 2. Yurdumuzda hava durumu ile ilgili bilgi veren kuruluşun adı nedir...