Arama sonuçlarınız

1. S

I. Dönem Değerlendirme

I. Dönem Değerlendirme 2009-2010 1. DÖNEM SOSYAL BİLGİLER DERSİ GENEL DEĞERLENDİRME 1. Aşağıdakilerden hangisine halk arasında Demirkazık adı verilmiştir? a. Yarasalar b.Bulutlar c. Ay d.Kutup yıldızı 1. El emeği göz nuru halılar 2. Çinilerimiz 3. Türkülerimiz...
  2. S

I. Dönem Değerlendirme

2009-2010 1. DÖNEM SOSYAL BİLGİLER DERSİ GENEL DEĞERLENDİRME Aşağıdakilerden hangisi sözlü tarih araştırmasında kullanılmaz? a. ses kayıt cihazı b. fotoğraf makinesi c. kamera d. uydu Aşağıdakilerden hangisi resmî kurumdur? a. Millî Eğitim Bakanlığı b. Eğitim Gönüllüleri Vakfı c...
  3. S

Türiyede Kadın Hakları Etkinliği

Türiyede Kadın Hakları Etkinliği
  4. S

Adım Adım Türkiye Bulmaca Etkinliği

Adım Adım Türkiye Bulmaca Etkinliği
  5. S

Bölgemizi Tanıyalım Kavram Etkinliği

Bölgemizi Tanıyalım Kavram Etkinliği
  6. S

Adım Adım Türkiye Test

Adım Adım Türkiye Test SOSYAL BİLGİLER 5 ADIM ADIM TÜRKİYE TESTİ 1. Aşağıdaki davranış biçimlerinden hangisinin Türk kültüründe yeri yoktur? A) Kavga B ) Konuk severlik C) Türküler D) Ortaoyunu 'Atatürk, Türk devletinin demokratik bir yönetim şekli olan cumhuriyetle yönetilmesini istiyordu...
  7. S

Haklarımı Öğreniyorum Test Soruları

Haklarımı Öğreniyorum Test Soruları SOSYAL BİLGİLER 5 HAKLARIMI ÖĞRENİYORUM TESTİ 6 1. Aşağıdakilerden hangisi, öncelikle kendimize karşı olan sorumluluklarımızdandır? (DPY 2006) A) Büyüklerimizin sözünü dinlemek B) Bilgimizi ve görgümüzü artırmak C) Çevreyi kirletenleri uyarmak D) Çevremizde...
  8. S

5. Sınıf Deneme Sınavı

5. Sınıf Deneme Sınavı