Arama sonuçlarınız

1. S

Kroki Sunusu

Kroki Sunusu
  2. S

Bölgemizi Tanıyalım

SOSYAL BİLGİLER DERSİ BÖLGEMİZİ TANIYALIM ÜNİTESİ DERS NOTLARI YERYÜZÜ ŞEKİLLERİ:Yeryüzündeki doğal unsurların oluşturduğu görünümlerdir. ÇEVRE:İnsanın hazır bulduğu hava , su , toprak , bitki ve hayvanların bütünüdür. DOĞAL AFET:Doğada bazı etkenler sonucunda oluşan doğal yıkımlardır. DOĞAL...
  3. S

Kendimi Tanıyorum Yazılısı

Kendimi Tanıyorum Yazılısı
  4. S

Kendimi Tanıtıyorum Test

Kendimi Tanıtıyorum Test 4. SINIF SOSYAL BİLGİLER (KENDİMİ TANIYORUM) Soru 1. Hangisi insanlar arasındaki farklılıklara örnektir? A) Yetenekleri B) Sevgi duygusu C) Barınma gereksinimi D) Beslenme gereksinimi Soru 2. Diğer insanlarla olan benzer özelliklerimiz han-gisidir...
  5. S

Geçmişimi Öğreniyorum Test

SOSYAL BİLGİLER KONU: Kültür ve Miras / Geçmişimi Öğreniyorum II Test 1. Mustafa Kemal Atatürk'ün doğduğu ev bugün hangi ülkededir? A. Türkiye B. Yunanistan C. Bulgaristan D. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2. Mustafa Kemal'in askerliğe ilk adım attığı okul hangisidir? A. Harp Okulu B...
  6. S

Geçmişimi Öğreniyorum Özeti

SOSYAL BİLGİLER SORULARI ve YANITLARI ÜNİTE: GEÇMİŞİMİ ÖĞRENİYORUM 1- Tarih nedir? İnsanların geçmiş zamanlardaki yaşantılarını yer ve zaman belirterek anlatan bilimdir. 2- Tarih bilimi neyi inceler? Tarih, insan topluluklarının; yaşam biçimlerini, kültür ve uygarlıklarını, nasıl devlet...
  7. S

Geçmişimi Öğreniyorum Boşluk Doldurma Etkinliği

Geçmişimi Öğreniyorum Etkinliği
  8. S

Bölgelerimiz Ders Notu

Bölgelerimiz Ders Notu
  9. S

Kendimi Tanıtıyorum Test

SOSYAL BİLGİLER KONU: Kendimi Tanıtıyorum 1. "Başkalarının duygu ve düşüncelerine saygı göstermeye....................denir." cümlesini anlamlı tamamlayan sözcük hangisidir? A. imrenme B. kıskanma C. takdir etme D. hoşgörü 2. Hayatınızdaki önemli olayları...
  10. S

Birey ve Toplum Etkinliği

Birey ve Toplum Etkinliği
  11. S

Kendimi Tanıtıyorum Etkinliği

Kendimi Tanıtıyorum Etkinliği
  12. S

Yaşadığımız Yer Yönler Sunusu

Yaşadığımız Yer Yönler Sunusu
  13. S

Yön Sunusu

Yön Sunusu
  14. S

Yaşadığımız Yer Ünitesi Etkinlikleri

Yaşadığımız Yer Ünitesi Etkinlikleri
  15. S

Yaşadığımız Yer Etkinlikleri

Yaşadığımız Yer Etkinlikleri
  16. S

Kurtuluş Savaşı Sunusu

Kurtuluş Savaşı Sunusu
  17. S

İşgaller ve Kongreler Sunusu

İşgaller ve Kongreler Sunusu
  18. S

Kendimi Tanıyorum Üntesi Boşluk Doldurma Etkinliği

Noktalı yerlere uygun sözcükler yazarak tümceleri tamamlayınız. Saç ve göz rengimiz, boy ve kilomuz ……………………. özelliğimizdir. Hiçbir yetenek ……………………. almadıkça gelişemez. Sabır ve çalışma olmazsa hiçbir ……………………. başarılı olamayız. Neşeli, meraklı, durgun, heyecanlı olmamız ……………………...
  19. S

4. Sınıf Sosyal Bilgiler Yazılısı

4. Sınıf Sosyal Bilgiler Yazılısı
  20. S

Kendimi Tanıyorum Test Soruları

Kendimi Tanıyorum Test Soruları 4. SINIF SOSYAL BİLGİLER (KENDİMİ TANIYORUM) Soru 1. Hangisi insanlar arasındaki farklılıklara örnektir? A) Yetenekleri B) Sevgi duygusu C) Barınma gereksinimi D) Beslenme gereksinimi Soru 2. Diğer insanlarla olan benzer özelliklerimiz...