Arama sonuçlarınız

1. D

Ikinci illerarasi Yer Degisikligi...kimler nereye tayin isteyecek ?

Ikinci illerarasi Yer Degisikligi...kimler nereye tayin isteyecek ? Yanlis hatirlamiyorsam sizin ve esinizin 180 civarinda puaniniz vardi. Degil mi hocam ? Sanirim ozur grubu subata kadar tekrarlanmayacak, cunku il disi atamalardan sonra alan degisikligi olacakmis sonrasinda da ilk atama...
  2. D

Ikinci illerarasi Yer Degisikligi...kimler nereye tayin isteyecek ?

Arkadaslar yorumuma cevap birakirsaniz cok sevinirim. Kisitli zamanda tercih yapacagiz, birbirimize yardimci olalim. Ben 155 puanla Izmir, Aydin, Manisa yazacagim insallah.
  3. D

2. İLLER ARASI YER DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURULARI EYLÜL'DE BAŞLIYOR

2. İLLER ARASI YER DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURULARI EYLÜL'DE BAŞLIYOR O zaman ilk yorum benden olsun.. Nasipse 155 puanla Izmir, Aydin, Manisa isteyecegim. Arkadaslar siz de yazarsaniz bilgi sahibi oluruz.. Tesekkurler.
  4. D

2014 İl Dışı Atama Sonuçları-Puanlar

2014 İl Dışı Atama Sonuçları-Puanlar Tesekkurler mby ogretmenim. Mobilden de gorebildik sayende..
  5. D

Alan Değişikliği Anketi

Alan Değişikliği Anketi Thelion hocam.. an-la-mi-yor-lar.. yormayin kendinizi.. baksaniza okuldaki diger ogretmenlerden daha cok calisiyorum diyor birisi.. ezik.. yazikk
  6. D

2014 İl Dışı Atama Sonuçları-Puanlar Hocam her ne kadar durumu abarttigimi hala dusunmesem de kin kusmanin gereksizligi konusunda hakli olabilirsiniz. Kirdiysam kusura bakmayin. Su durum benim yasamimda oldukca olumsuz durumlara yol acacak ozel hayatim ile ilgili.. ve elimden hicbirsey...
  7. D

2014 İl Dışı Atama Sonuçları-Puanlar "Durumu abartmak?" İçinde bulunduğum durumu nereden biliyorsunuz ki? Ayrıca şu durumda "keyif" içerisinde olan biri varsa o da başaramayacakları işin altına giren yancılardır. Belli ki siz de yancısınız. Neyinden şikayet ettiğinizi anlamadım ama boş verin...
  8. D

2014 İl Dışı Atama Sonuçları-Puanlar 413 puanli sosyalci mi olur ? Allah hayrini gostermesin. 2 yildir onumuzu tikiyorlar.
  9. D

2014 İl Dışı Atama Sonuçları-Puanlar Allah belasini versin yancilarin. 152 ile.gene atanamadim
  10. D

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar...

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... Hocam 152 puan ile İzmir Kemalpaşa, Menderes ve Torbalı ağırlıklı tercih yaptım. Son olarak da garantilemek adına Gölmarmara'yı yazdım. 26. tercih ise İZMİR :)
  11. D

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... Ayvalıklı hocam. inşallah Ankara gelir size. Torbalıyı ben de yazdım ve puanım sizden düşük çünkü :)
  12. D

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... arkadaşlar sistem açıldı.. Allah sabrımızı selamete çıkarsın inşallah. Herkese bol şans. :)
  13. D

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... Atama bekleyen değerli arkadaşlar... Kontenjanlar hala açıklanmadı. Mebbis sisteminde kontenjanların açılma durumundan birbirimizi haber edelim konuya yorum yazarak. Zaten kısıtlı olan tercih süresini bir nebze daha iyi kullanabiliriz şu durumda.
  14. D

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... Arkadaşlar az önce AKİM'e mail attım. Alan değişikliği yapan yancıların yarattığı sorunu dile getirdim. Sayılı zaman kaldı atamalara ama elimden geleni yapmak istedim. İnşallah bir etkisi olur. Atanmayı benim kadar isteyen arkadaşlar da mail atarlarsa belki...
  15. D

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... İzmir, Manisa, Aydın'ı mı isteyeceğiz hepimiz.. Rabbim dileyen, hak eden herkese nasip eder inşallah. Yani gerçek Sosyal Bilgiler Öğretmenlerini kastediyorum...
  16. D

2013-2014 Yazılı Kağıtları Teslim Tutanağı

2013-2014 Yazılı Kağıtları Teslim Tutanağı Teşekkürler hocam. emeğinize sağlık...
  17. D

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... Amin hocam.. gonulden amin. Yillardir istemedigim yerde calisiyorum ve hicbir umidim yok artik. Yasama hevesim sondu resmen.
  18. D

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... Arkadaşlar burada yazdığımız puanlar - her ne kadar kontenjanlar belli olmasa da - fikir edinmemizi sağlıyor. Memurlar nette okuduğum bir yoruma göre, alan değişikliği yapan "çakma yancı sosyal bilgiler" öğretmenleri(!) bu sene de önümüzü tıkayacak. Bu...
  19. D

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... Wildlover hocam doğru söylemiş. Ümitsizliğin en büyük sebebi çakma sosyalciler ve bir türlü arttırılmayan kontenjan sorunu.
  20. D

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... Aynen hocam.. Hakkım "varsa", Alan Değişikliği Yönetmeliğini çıkarana da, Alan değişikliği yapana da, benim de helal değil. 740 puanlı bir öğretmenin Öz Hakiki Sosyal Bilgiler Öğretmeni olabilmesi ne mümkün? Emekliliği gelmiş ve son senelerimde "rahat"...