Arama sonuçlarınız

1. D

Siyasi Alanda Yapılan İnkılaplar - Tablo Halinde

Siyasi Alanda Yapılan İnkılaplar - Tablo Halinde harika... biz de seviyoruz hocam.
  2. D

5-1DNM-2.YZL

5-1DNM-2.YZL Hocam elinize sağlık.. Haarika olmuş. Ben de Manisa'da öğretmenim. :)
  3. D

Veli Toplantılarında Öğretmenlere Tavsiyeler

Veli Toplantılarında Öğretmenlere Tavsiyeler Teşekkürler hocam
  4. D

netleri nasıl yükseltebiliriz.

netleri nasıl yükseltebiliriz. Hocam, ben kitap kenarına notlar aldırıyorum. Genellikle sınavda çıkabileceğini düşündüğüm önemli notları. Geçen hafta 1. TEOG sınavı konularını bitirdiğimde de ev ödevi olarak tüm notları deftere yazmalarını istedim. Açıkçası istenilen düzeyde olmamakla birlikte...
  5. D

17 kasım itibariyle konularda neredesiniz

17 kasım itibariyle konularda neredesiniz 5. sınıf İklimler 6.sınıf Frigler 7.sınıf Anadolu'da kurulan ilk beylikler 8.sınıf Sakarya'yı bitirdim.
  6. D

insan hakları haftası

insan hakları haftası dosya silinmiş diyor hocam. rica etsem yeniden yükler misiniz?
  7. D

Egemenlik -Bağımsızlık Karşılaştırması (Nurdan Gül hocamın etkinliği)

Sayın nurdan Gül hocam, etkinliğinizi buldum arşivimde ve müsaadenizle paylaşmak istedim. Tekrar teşekkürler.
  8. D

SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLERİNİN MAĞDURİYETİ VE TALEPLERİ

SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLERİNİN MAĞDURİYETİ VE TALEPLERİ Arkadaşlar zamanında bas bas bağırdık "çakma sosyalciler(!)" tayinlerde sıkıntı yaratacak diye.. nitekim öyle de oldu. 2 yıl boyunca il dışı atamalarda yer değiştiremeyip eylüldeki 2. il dışı atamada kenar köşe yerlere mecbur oldum. Hem...
  9. D

Havza- Amasya- Erzurum- Sivas tablo

Havza- Amasya- Erzurum- Sivas tablo elinize sağlık hocam
  10. D

TEOG nereye kadar?

TEOG nereye kadar? Aynen hocam. Benim de cok kafam karisti.. vaktim yeterse butunluk saglanmasi acisindan tum bati cephesini anlatacagim.
  11. D

Sosyal Kulüplerde Danışman Öğretmenin Yapması Gerekenler

Sosyal Kulüplerde Danışman Öğretmenin Yapması Gerekenler Artık sayman, sekreter, yazman yok arkadaşlar.. Başkan ve başkan yardımcısı seçiliyor yalnızca. Ama kulüp tüzüğünün kalktığını ben de bilmiyordum. :S
  12. D

Öğretmenlere Rotasyon Yapılmasını Uygun Buluyor musunuz?

Öğretmenlere Rotasyon Yapılmasını Uygun Buluyor musunuz? Ben bu tasarıyı uygun buluyorum. Okul müdürleri gibi bazı öğretmenler de okulları kendi çiftliği sanıyor. "Ben bu okulda en uzun süre görev yapan öğretmenim, yeni gelen arkadaşlar yapsın" şeklinde cümleler kurabiliyorlar. Merkezde...
  13. D

Kurtuluş Savaşı Hazırlık dönemi - Tablo halinde

Kurtuluş Savaşı Hazırlık dönemi - Tablo halinde hocam bu pdf özetler muhteşem. elinize sağlık.. allah sizden razı olsun.. tanımadığınız, görmediğiniz binlerce öğrenci üzerinde emeğiniz var.
  14. D

Arkadaşlar 24 Ekim İtibari İle Hangi Konulardasınız?

Arkadaşlar 24 Ekim İtibari İle Hangi Konulardasınız? 5. sınıf : Atatürk ilkelerinden Milliyetçilik 6.Sınıf : Muson iklimi 7. Sınıf : Göçler 8. Sınıf : Sevr Anlaşması
  15. D

10 Ekim İtibari İle Hangi Konulardasınız?

10 Ekim İtibari İle Hangi Konulardasınız? Bu sene goreve yeni basladigim okulda ben de Kongreleri bitirdim. Hicbir on hazirlik yok onceden. Onceligim konulari bitirmek, o yuzden cogunlukla duz anlatim yapiyorum. Erken bitirirsem slayt, video ve testlerle tekrar yapacagim.
  16. D

Eylül İl Dışı Atama Minimum Puanlar (2014)

Eylül İl Dışı Atama Minimum Puanlar (2014) Hocam biz "yılların sınıftan sosyale geçen hocaları" demiyoruz onlara. "Yancılar" diyoruz. Sayelerinde 2 yıldır atanamıyoruz. Her aklımıza geldiğinde de kendilerine hayır duamızı da eksik etmiyoruz.
  17. D

Eylül İl Dışı Atama Kontenjanları (2014)

Eylül İl Dışı Atama Kontenjanları (2014) Bir de reklam yapmazlar mı? İl dışı atama yapıyoruz diye. Kahroldum resmen. Bunlara güvenen de suç. ''''
  18. D

Eylül İl Dışı Atama Kontenjanları (2014)

Eylül İl Dışı Atama Kontenjanları (2014) Hepsi zorunlu hizmet. İzmir, Aydın, Manisa'da adam gibi yazılacak okul yok. Ben zorunlu hizmetimi 4 yıl önce bitirdim Ağrı'ya mı gideyim yer değiştirmiş olmak için. Lanet olsun yaa
  19. D

Ikinci illerarasi Yer Degisikligi...kimler nereye tayin isteyecek ?

Ikinci illerarasi Yer Degisikligi...kimler nereye tayin isteyecek ? Evet hocam idarecilikten dusenlerin yuksektir. Kendi ilceme baktigimda bir cogu alan degistirdi. Malum bizim brans da alan degisikligi yapmak isteyenleri cezbeden (!) bir brans..Herkesin hakkinda hayirlisi insallah.
  20. D

Ikinci illerarasi Yer Degisikligi...kimler nereye tayin isteyecek ?

Ikinci illerarasi Yer Degisikligi...kimler nereye tayin isteyecek ? Hocam zannimca puani yuksek olan cok fazla kisi yok. Ya da kendimi bu sekilde avutuyorum. Bir cok kisinin il ici tayin istedigini biliyoruz ve bunlara da hak verilmeyecegini. Sizin durumda olup tayin istemeyi erteleyecekler de...