Arama sonuçlarınız

1. D

Müfettişler ne ister...

Müfettişler ne ister... Geçen sene Sosyal Bilgiler dersliğimden çıkan bir müfettiş, idareye gidip " Sosyal Bilgiler sınıfının duvarları çok kalabalık, gözüm yoruldu" demiş :) Çünkü ben buradaki bir reklamcıdan, işlediğim konularla ilgili özel afişler yaptırma hatasında bulunmuştum (!) :S Ayrıca...
  2. D

sbs'de sosyal bilgiler dersinde başarılı olmak için yapılacak çalışmalar

sbs'de sosyal bilgiler dersinde başarılı olmak için yapılacak çalışmalar Sitede bir çok sunu var üye olup indirebilirsin. Eğer yöntem olarak soruyorsan kitabından ya da konu ile ilgili notlardan önemli olan yerlerin altını çizerek (neden-sonuç-önem belirtenleri) ve bol soru çözerek başarılı...
  3. D

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

En Son Hangi Kitabı Okudunuz? İskender PALA- Katre-i Matem
  4. D

7.Sınıf SBS'de full yapan varmı?

7.Sınıf SBS'de full yapan varmı? 7. sınıftan full yapan öğrencim yok, sınıf ortalamam maalesef düşük 11.60 ( 22 öğrenci), 8. sınıflar 15.90 (16 öğrenci) Nasıl sizce?
  5. D

2011 7.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz

2011 7.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz Turkolu hocam haklısınız... Beden eğitimi dersine çıkarmadığım için hep şikayet ediyorlar ama, ben de duramıyorum 1 soru bile kardır diye. Köy okulunda öğretmen olduğum için kendimce fırsat eşitliği yaratmaya çalışıyorum. Sonuçlar...
  6. D

2011 8.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz

2011 8.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz Sorular gayet basitti. Öğrencilerimin çoğu güzel netler yapmış, kronoloji sorusu bile çoğuna vız gelmiş hatta. Zaten derste de kronoloji çıkar yorumunu yapmıştım. Kronoloji dersimizin parçası arkadaşlar, gereksiz bir soru değildi...
  7. D

2011 7.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz

2011 7.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz Olmaması gerektiği halde beden eğitimi ve görsel sanatlar dersinde bile Sosyal Bilgiler dersi yapan bir öğretmenim. Öğretmen yeterszliğinden dolayı o derslere de ben giriyorum. Hazırlayıcı kurslar ve işimin olmadığı hafta sonları...
  8. D

Bolu Atatürk İÖO Sosyal Bilgiler Dersliği

Bolu Atatürk İÖO Sosyal Bilgiler Dersliği çok güzel olmuş hocam
  9. D

Afyondan Sosyalciler Nerdeler

Afyondan Sosyalciler Nerdeler şuhuttan selam..
  10. D

Erkan İSANMAZ

Erkan İSANMAZ Erkan hocam biz sosyal bilgiler öğretmenleri arasında tanınır ve kendisi idoldür. Ben de beğenerek kullanıyorum slaytlarını...
  11. D

sosyal bilgiler dersini daha anlaşılır kılmak için farklı neler yapıyorsunuz

sosyal bilgiler dersini daha anlaşılır kılmak için farklı neler yapıyorsunuz Hikayeleştirerek anlatım yapmaya çalışıyorum ve bu sayede aylar önce anlattığım konular bile akıllarında kalıyor (öyle ki benim jest ve mimiklerimle cevap veriyorlar) Ayrıca elimde farklı kaynaklardan oluşturduğum 30...
  12. D

60 Saniyede Motive Olun

60 Saniyede Motive Olun çukulata yazmışlar ama :( bunu görünce okumayı bıraktım....
  13. D

Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası Ve Atatürk'ün Ölümü

emeğinize sağlık hocam, tuttuğunuz altın; çalışkan saygılı öğrencileriniz bol olsun inşallah
  14. D

Laiklik

Laiklik teşekkürler hocam