Arama sonuçlarınız

1. S

Dünyadan görüntüler.Müzik çok hoş :)

Dünyadan Görüntüler 5YU8q63_1E0
  2. S

Norveç Kıyılarından Muhteşem Görüntüler!

http://rapidshare.tv/974772 Alıntıdır.
  3. S

Dünyanın her yerinden çok güzel görüntüler sunu

Ben beğendim umarım sizde beğenirsiniz. hazırlayanların ellerine sağlık. http://www.cografyaogretmeni.org/755123
  4. S

Afrika Manzaraları- Beğeneceksiniz

Afrikayı çeşitli açılardan gösteren birbirinden güzel ve anlamlı fotoğraflar. Faydalı olmasını diliyorum. http://www.cografyaogretmeni.org/640354
  5. S

İlginç Bir Göl!!

Evet arkadaşlar Yellowstone Milli Parkından bir gayzer!Diğer gayzer fotoları için www.relaxia.cz/galerie/gallerie_yellowstone.htm bakabilirsiniz!
  6. S

Kimsenin Sesi Çıkmayacak

ALLAH bütün müslümanlara yardım etsin.Bu zulüme karşı çıkın!!Amerikan mallarını kullanmıyalım!İftarını kolayla açan bi ülke olmayalım Lütfen!! eEcYJekcsWE
  7. S

13 Yaşındaki Kızın Seslenişi ( Mutlaka İzleyin )

Bunu 29 harfle anlatabilececek birileri var mı? 2TFPD6_B2xM
  8. S

Çanakkale Şehitlerine

Çanakkale Şehitlerine sCwKeTsspbA
  9. S

Ermenilerin Soykırımı

ermenilerin soykırımı 2IKKgAPz81k
  10. S

YunanLılara Cevap - Ulu önder ATATÜRK

YunanLılara Cevap - Ulu önder ATATÜRK wsO5Uhwyqnc
  11. S

Atatürk'ün Türklük Hakkındaki Sözleri

Atatürk!ün Türklük Hakkındaki Sözleri MVlxSFH7y64
  12. S

Atatürk'ün Halk Kültürüne Verdiği Önem

ATATÜRKÜN HALK KÜLTÜRÜNE VERDİĞİ ÖNEM Atatürk sadece başarılı bir asker, büyük bir devlet adamı değildir. Aynı zamanda bir halk bilimcidir. Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli kültürdür. Millî kültürümüzü çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkaracağız. Millî kültürün her çığırda açılarak...
  13. S

Küreselleşmenin Geleneksel Türk Halk Kültürüne Etkisi

Küreselleşmenin Geleneksel Türk Halk Kültürüne Etkisi Prof. Dr. Erman Artun Çukurova Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi. Türk halk kültürü; Türklerin göçüp yerleştikleri devlet kurup egemen oldukları bütün ülkeleri kapsar. Türk halk kültürü...
  14. S

Küreselleşen Dünyada Güney Anadolu Halk Kültürünün Geleceği

KÜRESELLEŞEN DÜNYADA GÜNEY ANADOLU HALK KÜLTÜRÜNÜN GELECEĞİ Türk halk kültürü, Anadolu’da geleneksel yaşamı sürdüren toplulukların yüzyıllar boyunca kendi dil, kültür ve beğenileriyle oluşturup yaşattıkları kültürün ortak adıdır. Bu kültür halkın duygu, düşünce ve beğenisiyle süzülerek günümüze...
  15. S

Atatürk'ün Acı Sözleri ( Mutlaka Okuyun )

Ey Milletim, Ben, Mustafa Kemal’im… Çağın gerisinde kaldıysa düşüncelerim, Hala en hakiki mürşit, değilse ilim, Kurusun damağım, dilim. Özür dilerim… Unutun tüm dediklerimi, Yıkın, diktiğiniz heykellerimi… Özgürlük hala, En yüce değer Değilse eğer… Prangalı kalsın diyorsanız, köleler…...
  16. S

Atatürk'ün Yazdığı Tek Şiir

Atatürk'ün Yazdığı Tek Şiir: Beşike Hadisesi Çeşitli kaynaklarda Atatürk'ün 1905'te Sinop'ta yazdığı belirtilen Beşike Hadisesi başlıklı şiir, onun bilincinde henüz 24 yaşındayken yer etmiş Türklük duygularını gözler önüne seriyor: Beşike Hadisesi Gafil, hangi üç asır, hangi asır, Tuna...
  17. S

Atatürk Ankara Adının Kökenini Anlatıyor

Atatürk Ankara Adının Kökenini Anlatıyor Bilinen 3200 yıllık tarihinde Hatti ve Hitit uygarlıklarından izler taşıyan; Frikya, Likya ve Pers egemenliklerini; İskender'i, Trakya ve Selefki krallıklarını; Roma ve Selçuklu dönemlerini, Osmanlı'yı ve Timur 'u gören Ankara, bin yıllar boyunca...
  18. S

Anılarla Atatürk

Anılarla Atatürk Bu yazıda 62 yıl önce yitirdiğimiz, kendi deyimiyle nâçiz vücudunun toprak olduğu, fakat fikirlerini ve eserlerini yaşatmaya çalıştığımız Atatürk’ü Atatürk’le yaşayanların ağzından anlatılmak istenmiştir. Tabii ki Atatürk’ü birkaç satırla anlatmanın olanaksızlığı ortadır. Bu...
  19. S

Atalarımın Kimliği Kimliğimdir ( Mutlaka Okuyun )

Atalarımın Kimliği Kimliğimdir Artık çok sıkılmıştım bu kelimeleri duymaktan. Bir kadın, elindeki mikrofona olanca gücüyle hükmediyor ve çıkan yankının sesi mikrofonu dahi bezdiriyordu. “Ben Türkiyeliyim, ben Müslümanım, ben Atatürkçüyüm, ben laiğim, ben Ermeniyim.” diye giden ben-cillerle dolu...
  20. S

İpek Yolu Türklerde

http://uploaded.to/?id=waz7lk