Arama sonuçlarınız

1. S

Güzelim Türkçemiz Ne Hale Gelmiş Bakın!!

Hatırlayanınız Var mı? TIKLA İZLE edit: zalatar
  2. S

Ey Müslüman Aldığın Her Ürün Bir Mermi , Her Mermi Bir Can

EY MÜSLÜMAN ALDIGIN HER ÜRÜN BIR MERMI; HER MERMI BIR CAN Z_xtPClPKcg
  3. S

Bunları Biliyormuydunuz???

Bunları Bilyormusunuz... mywhgfE-QtI
  4. S

Ütopya ve Türkler

Ütopya ve Türkler Hristiyan Avrupa'nın akıldışı yönetimi karşısında arayış içine giren batılı filozofların "Yaşayanlara kusursuz bir düzen içinde var olma imkanı sağladığını kabul edilen ideal ülke ütopya" arayışı içine girdiklerini... Bu filozoflardan biri olan Tommaso Campanella' nın...
  5. S

Osmanlı'ya Karşı Batının Çirkin Yüzü ve Pis Oyunları

Osmanlı'ya Karşı Batının Çirkin Yüzü ve Pis Oyunları Batılıların emperyalist gayeli entrikalarına karşı 33 yıl fasılasız mücadele veren büyük siyaset dahisi Abdülhamid Han'a, gayelerine vasıl olamayan bu Batılılar tarafından akla hayale gelmedik iftiralar atıldığını... Albert Vandal'ın "Le...
  6. S

Zülüflü İsmail Paşa (anı )

Zülüflü İsmail Paşa Milletvekili ve Atatürk'ün yakın arkadaşlarından Kılıç Ali anlatıyor: Bir gece uykumun arasında telefon çaldı. Karşımdaki Çankaya'dan Başyaver'di. "Derhal seyahate çıkılıyor. Hemen Köşke gelmenizi emir buyurdular" dedi. Saate baktım, vakit gece yarısını hayli geçmişti...
  7. S

Fatih Sultan Mehmet ( anı )

Fatih Sultan Mehmet Birgün İstanbul ve İstanbul'un Fethi'nden konuşurlarken söz tabii Fatih'e geldi. Atatürk'ün tarihin kendi hakkında vereceği hükmü etrafındakilere sık sık sorduğu malumdur. Söz sırası yine gelmişti. Ortaya şöyle bir sual attı: "Tarih acaba benim mi, yoksa İkinci Mehmet'in mi...
  8. S

Türk'ün Yüce Tarihi (Mehter Marşı )

Türk'ün Yüce Tarihi =RCfjzCw9SHs
  9. S

Sosyal Bilgiler Anketi

Sosyal Bilgiler Anketi ADI SOYADI:Her İnsan Tarihçidir Hiç katılmıyorum Katılmıyorum Katılıyorum Tamamen katılıyorum 1. Sosyal Bilgiler benim için ilgi çekicidir.( Tamamen katılıyorum ) 2. Sosyal Bilgiler dersine girerken büyük sıkıntı duyarım. ( Hiç Katılmıyorum )...
  10. S

Şu Çocuğa Ne Demeli !!

LszsgCFVsGs Yorumlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar...
  11. S

Seher Nine'den Ermeni Gerçeğİ

ERMENi GeRÇEĞİ... Seher nine'den ermeni gerçeği; Adilcevaz'da yaşayan Seher Bulut 122 yaşında. 250 torunu olan Seher Nine, Van ve Bitlis civarında Ermenilerin katliam yaptığını anlatıyor: "Kadınlara tecavüz ettiler. İnsanları bir ahıra doldurup yaktılar. Yezidi ve Hıristiyan olanlara...