Arama sonuçlarınız

1. S

Boyut Karmaşaları ( Resim)

-Alıntıdır-
  2. S

Karne Bahaneleri

teşekkürler hocam güzel bahaneler ;D
  3. S

Kadeş Savaşını Kim Yaptı?

çok komik ;D
  4. S

Bu Kapı Neyi Simgeliyor

19'uncu yüzyılın büyük İngiliz ressamlarından William Holman Hunt'ın, bir bahçeyi anlatan tablosu Londra Kraliyet Akademisi'nde sergileniyordu. Hunt'ın "Evrenin Işığı" adını verdiği bu tabloda gece elinde bir fenerle bahçede duran filozof görünüşlü bir adam vardı. Adam,öteki eliyle bir kapıyı...
  5. S

Çok Acilllll

Sitede biraz daha araştırsaydın bulurdun ama siz ögrenciler kolayı seversiniz nese bu linke tıkla orada var ödevini yaparsın http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/index.php?topic=4348 ;)
  6. S

Sen Bizim Herşeyimizsin (eglence )

İyi Eglenceler
  7. S

Sizce Tarih Dersi Anlaşılması Zor Bir Ders Midir?

Cevaplarınızı bekliyorum
  8. S

Bilgisayar Nedir?

Link Aşağıdaki Ektedir.
  9. S

Bana Gelen Mail ( Bi Bakın )

Arkadaşlar bu mail bana geldi.Herkesle Paylaşmak istedim .. ÇOK ÖNEMLİ.. Asıl degeri 9 (dokuz) trilyon dolar dikkat 9 milyar veya 9 milyon değil 9 trilyon... ABD sadece 40 kırk milyon dolara kapatacak yazıklar olsun....Kaptırana , verene susup seyredene....Altı üstü bir mail göndermekle bu...
  10. S

Osmanlı'da Uyarı Levhaları Olsaydı...

;D ;Dteşekkürler
  11. S

Klasik Öğretmen Lafları

Hemen hemen bazıları söyleniyorr
  12. S

Karikatürün Anlattığı(öğretmenim)!!!

Öğretmene saygı karikatürü(emeğine içtenligine demokratlığına....)emeklerinizin boşa çıkmaması temennisi ile..
  13. S

Bulut Çeşitleri ( foto )

Bulut Fotoğrafları Sunularda faydalanabileceğiniz düşünüyorum.Buyrun! http://asd-www.larc.nasa.gov/SCOOL/cldchart.html
  14. S

Şehitten Mektup Var !! ( Lütfen Dikkatle Okuyun )

Arkadaşlar bana gelen bir maili sizlerle paylaşmak istedim, en uygun yer burası diye düşündüm, yorumlarınızı bekliyorum hadi bu şehide cevap verelim, tabi cevap vermeye yüzümüz varsa, ben bu yazıyı okurken verecek cevap bulamadım çünkü; Sevgi ve Saygılar. Sonsayfa okuru İlter Kuşoğlu kendini...
  15. S

şehit öğretmenler

şehit öğretmenler :-X
  16. S

Şehitlerimiz İçin (3 dakikanızı ayırın Lütfen ! )

Arkadaşlar internette dolaşırken bu filmi gördüm.Sizlerinde izlemenizi istedim. _AR6GF3JExE Yorumlarınızı bekliyorum
  17. S

Rezilliğimiz..!! Herkes İzlesin..!

Rezilliğimiz..!! Herkes İzlesin..! bencede yazık milli marşımız böyle mi söyleniyordu yazık çok yazık kendinizden utanın derim sadece
  18. S

MAĞARADAN BÜYÜK ŞEHRE İNSANIN SERÜVENİ

MAĞARADAN BÜYÜK ŞEHRE İNSANIN SERÜVENİ teşekkürler devamını bekleriz
  19. S

Atatürk'ün öğrenim hayatı

Atatürk'ün öğrenim hayatı Paylaşım için teşekkürler devamını bekleriz
  20. S

Çok Ama Çok Komik Fotoğraflar!!!!

Birazda gülelim değil mi? Canı sıkılan manavın yaptıklarına bir bakın. Resimlerin devamını http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=7297&p=1&rid=2369 adresinde bulabilirsiniz.