Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5.Sınıf Üretim, Dağıtım ve Tüketim ünitesi Çevremizdeki Ekonomik Faaliyetler konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
5.Sınıf Bilim, Teknoloji ve Toplum ünitesi Bilimsel Etik konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
5.Sınıf Bilim, Teknoloji ve Toplum ünitesi Bilim İnsanları ve Özellikleri konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
6.Sınıf Kültür ve Miras ünitesi İslamiyet ve Türkler konusunda geçen bazı kavramlarla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
5.Sınıf Kültür ve Miras ünitesi Geçmişten Günümüze Kültürümüz konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
6.Sınıf Kültür ve Miras ünitesi İslamiyet'in Doğuşu ve Değişim konusunda geçen bazı kavramlarla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
5.Sınıf Kültür ve Miras ünitesi Çevremizdeki Güzellikler konusunda geçen bazı kavramlarla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
5. Sınıf III. Ünite-insanlar, Yerler ve Çevreler ile alakalı ders notudur. Hazırlarken başka notlardan da yararlanılmıştır. (13.11.2023 tarihinde güncellenmiştir.)
7.Sınıf Kültür ve Miras ünitesi İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın konusunda geçen bazı kavramlarla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
7.Sınıf Kültür ve Miras ünitesi Osmanlı Devleti Kültür ve Medeniyeti konusunda geçen bazı kavramlarla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
5.Sınıf Birey ve Toplum ünitesi ile ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
7.Sınıf Bilim, Teknoloji ve Toplum ünitesi Her Yenilik Geleceğimize Bir Katkıdır konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.