Arama sonuçlarınız

1. mehmetaliylcn

Sunu Hukuk Alanındaki Gelişmeler Sunusu (2023-2024)

19.02.2024 Tarihi itibariyle güncellenmiştir!
  2. mehmetaliylcn

6. Sınıf Araştırma Yapıyorum Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

6.Sınıf Bilim, Teknoloji ve Toplum ünitesi Araştırma Yapıyorum konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  3. mehmetaliylcn

5. Sınıf Sanal Ortamda Güvenlik Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

5.Sınıf Bilim, Teknoloji ve Toplum ünitesi Sanal Ortamda Güvenlik konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  4. mehmetaliylcn

Sunu Siyasi Alandaki Gelişmeler Sunusu (2023-2024)

5. mehmetaliylcn

7. Sınıf Bilimin Öncüleri Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

7.Sınıf Bilim, Teknoloji ve Toplum ünitesi Bilimin Öncüleri konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  6. mehmetaliylcn

7. Sınıf Kil Tabletlerden Akıllı Tabletlere Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

7.Sınıf Bilim, Teknoloji ve Toplum ünitesi Kil Tabletlerden Akıllı Tabletlere konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  7. mehmetaliylcn

6. Sınıf Hayalimdeki Gelecek Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

6.Sınıf Bilim, Teknoloji ve Toplum ünitesi Hayalimdeki Gelecek konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  8. mehmetaliylcn

5. Sınıf Doğru ve Güvenilir Bilgi Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

5.Sınıf Bilim, Teknoloji ve Toplum ünitesi Doğru ve Güvenilir Bilgi konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  9. mehmetaliylcn

Sunu Atatürk İlkeleri Sunusu (2023-2024)

10. mehmetaliylcn

6. Sınıf Sosyal Bilimler ve Toplum Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

6.Sınıf Bilim, Teknoloji ve Toplum ünitesi Sosyal Bilimler ve Toplum konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  11. mehmetaliylcn

5. Sınıf Teknoloji ve Toplum Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

5.Sınıf Bilim, Teknoloji ve Toplum ünitesi Teknoloji ve Toplum konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  12. mehmetaliylcn

Sunu Türkiye'nin Tapu Senedi: Lozan Antlaşması Sunusu (2023-2024)

09.12.2023 Tarihi itibariyle güncellenmiştir!
  13. mehmetaliylcn

7. Sınıf Tablo ve Grafiklerle Ülkemiz Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

7.Sınıf İnsanlar, Yerler ve Çevreler ünitesi Tablo ve Grafiklerle Ülkemiz konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.