Arama sonuçlarınız

1. mehmetaliylcn

Ders Notu 7. Sınıf I. Ünite Ders Notu (2023-2024)

İnkılap Tarihi ilk ünite notumuzu az önce paylaştım. Bakabilirsiniz. Sağolun tekrardan :)
  2. mehmetaliylcn

Ders Notu 8.Sınıf Bir Kahraman Doğuyor Ünitesi Ders Notu (2023-2024)

05.09.2023 tarihi itibariyle güncellenmiştir.
  3. mehmetaliylcn

Ders Notu 7. Sınıf I. Ünite Ders Notu (2023-2024)

Çok teşekkür ederiz :)
  4. mehmetaliylcn

Görsel Sosyal Bilgiler Dersinin Bize Kazandırdıkları İnografik Görsel

Sosyal Bilgiler dersinin bize kazandırdıkları ile ilgili inografik görseli aşağıdan pdf şeklinde indirip kullanabilirsiniz. Faydalı olması dileğiyle.
  5. mehmetaliylcn

Görsel Mustafa Kemal'in Gittiği Okullar İnografik

Mustafa Kemal Atatürk'ün gittiği okullarla ilgili inografik görseli pdf şeklinde indirip kullanabilirsiniz. Faydalı olması dileğiyle.
  6. mehmetaliylcn

Sunu 8.1.1. Uyanan Avrupa Sarsılan Osmanlı (2023-2024)

30.08.2023 Tarihi itibariyle güncellenmiştir
  7. mehmetaliylcn

5. Sınıf Yeni Fikirler Geliştirelim Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

5.Sınıf Üretim, Dağıtım ve Tüketim ünitesi Yeni Fikirler Geliştirelim konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  8. mehmetaliylcn

5. Sınıf Üretim, Dağıtım ve Tüketim Ağı Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

5.Sınıf Üretim, Dağıtım ve Tüketim ünitesi Üretim, Dağıtım ve Tüketim Ağı konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  9. mehmetaliylcn

5. Sınıf Ekonomi ve Sosyal Hayat Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

5.Sınıf Üretim, Dağıtım ve Tüketim ünitesi Ekonomi ve Sosyal Hayat konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  10. mehmetaliylcn

5. Sınıf Ekonomik Faaliyetler Meslekleri Etkiler Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

5.Sınıf Üretim, Dağıtım ve Tüketim ünitesi Ekonomik Faaliyetler Meslekleri Etkiler konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  11. mehmetaliylcn

7. Sınıf Yerleşme ve Seyahat Özgürlüğü Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

7.Sınıf İnsanlar, Yerler ve Çevreler ünitesi Yerleşme ve Seyahat Özgürlüğü konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  12. mehmetaliylcn

7. Sınıf Göç ve Göç Çeşitleri Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

7.Sınıf İnsanlar, Yerler ve Çevreler ünitesi Göç ve Göç Çeşitleri konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  13. mehmetaliylcn

7. Sınıf Özgür Düşüncenin Bilime Katkısı Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

7.Sınıf Bilim, Teknoloji ve Toplum ünitesi Özgür Düşüncenin Bilime Katkısı konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  14. mehmetaliylcn

Ders Notu 7. Sınıf Üretim, Dağıtım ve Tüketim Ünite Ders Notu (2023-2024)

02.03.2024 tarihinde güncellenmiştir.
  15. mehmetaliylcn

Ders Notu 5. Sınıf Üretim, Dağıtım ve Tüketim Ünitesi Ders Notu (2023-2024)

02.03.2024 tarihinde güncellenmiştir.
  16. mehmetaliylcn

Ders Notu 6. Sınıf Bilim, Teknoloji ve Toplum Ünitesi Ders Notu (2023-2024)

6. Sınıf IV. Ünite ile alakalı ders notudur. (03.02.2024 tarihinde güncellenmiştir.)
  17. mehmetaliylcn

Ders Notu 7. Sınıf Bilim, Teknoloji ve Toplum Ünite Ders Notu (2023-2024)

7. Sınıf IV. Ünite-Bilim, Teknoloji ve Toplum ünitesi ile alakalı ders notudur. (03.02.2024 tarihinde güncellenmiştir.)
  18. mehmetaliylcn

6. Sınıf Emek Bir Hazinedir Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

6.Sınıf Bilim, Teknoloji ve Toplum ünitesi Emek Bir Hazinedir konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.