Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Yüzdelik Dilim Nedir?

Yüzdelik Dilim Nedir ? Yüzdelik dilim sıralamanızın yüzde olarak ifadesidir. MEB sizin Türkiye’de veya ilde kaçıncı olduğunuzu değil bunun yüzde olarak ifadesini vermiştir. Örnek 1 Türkiye genelinde % 8 giren bir öğrenci 1 300 000 (Teog sınavına giren yaklaşık öğrenci sayısı) öğrenci arasında...
  2. erkanisanmaz

Okulların Yüzdelik Dilimleri

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI 2017 YILI ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ UYGULAMASI TERCİH LİSTELERİ Tercih Listeleri Anadolu İmam Hatip Liseleri Tercih Listesi (Tablo-1) Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Tercih Listesi (Tablo-2) Çok Programlı Anadolu Liseleri Tercih Listesi (Tablo-3) Mesleki...
  3. erkanisanmaz

TEOG Taban Puanları

MEB'in YEP puanlarının açıklamasının ardından Türkiye genelindeki okulların taban puanları Milli Eğitim Bakanlığı 2017 yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş-TEOG sınav sonuçlarını 31.05.2017 tarihinde saat 10.00'da açıkladı. Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından okulların TEOG puanları...
  4. erkanisanmaz

Yetiştirme Kursu Yaz Dönemi Yıllık Planı

Temmuz-Ağustos ayları 8. sınıf TEOG hazırlık için oluşturulan yetiştirme kursu planıdır. 3 saate göre düzenlenmiştir. 2 saat olan arkadaşlar süreyi değiştirerek kullanabilir.
  5. erkanisanmaz

İl Dışı İlişik Kesme İşlemleri Ve Yapılması Gerekenler

İL DIŞI İLİŞİK KESME İŞLEMLERİ VE YAPILMASI GEREKENLER 1. Kararname okula geldikten sonra kişiye tebliğ edilir ve ilişik kesme işlemleri başlar. 2. 4 tane personel nakil bildirim formu hazırlanır ve altına kararname eklenir. 3. Yolluk evrakları hazırlanır. 4. Personel nakil ve kararnameyi...
  6. erkanisanmaz

İl Dışı Atama Puanları

Sosyal Bilgilerde bazı yerlerin il dışı atama puanları
  7. erkanisanmaz

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı İş Günü Takvimi

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı İş Günü Takvimi Hangi günler tatil, hangi günler okullar açık, eğitim öğretim ne zaman başlıyor ve ne zaman sona eriyor, yarı yıl tatili ne zaman hepsi bu iş takviminde.
  8. erkanisanmaz

2016-2017 Sene Sonu Sosyal Bilgiler Zümre Toplantısı

9. erkanisanmaz

Erkan hoca harikasın

Hocam http://sosyalbilgiler.biz/forum/konu/yeni-konu-nasil-acilir.51601/ bu bölümü inceleyiniz.
  10. erkanisanmaz

Yazılı Kağıdı Teslim Tutanağı

Sene sonu yazılı kağıtlarının idareye teslim edilmesi ile ilgili tutanaktır.
  11. erkanisanmaz

Sosyal Bilgiler Ders Kesim Raporu

Sene sonu için Sosyal Bilgiler Ders Kesim raporudur.
  12. erkanisanmaz

7. Sınıf Rehberlik Yıl Sonu Faaliyet Raporu

7. Sınıflar için Rehberlik Yıl Sonu Faaliyet Raporu
  13. erkanisanmaz

Rehberlik ve Kariyer Planlama Yıl Sonu Faaliyet raporu

8. SINIF REHBERLİK VE KARİYER PLANLAMA DERSİ YIL SONU FAALİYET RAPORUDUR.
  14. erkanisanmaz

Seminer Dilekçe Örneği

MEB, yıl sonu seminerlerini istedikleri yerde alabilecek öğretmenler için dilekçe örneği.. Milli Eğitim Bakanlığı(MEB) müsteşarı Yusuf Tekin, geçtiğimiz günlerde 2016-2017 eğitim öğretim yılı öğretmenlerin yıl sonu seminerleri hakkında açıklamalarda bulundu. Tekin, 12-30 Haziran 2017 tarihleri...
  15. erkanisanmaz

Sınıfta İzletmek İçin Film Önerileri

Film Önerileri ÖNEMLİ UYARI : Buradaki filmler Türkçe öğretmenlerinin tavsiyeleri ile düzenlenmiştir. Kendiniz izlemeden ve uygunluğuna emin olmadan öğrencilerinize "KESİNLİKLE" izletmeyiniz. Filmler İMDB puanına göre sıralanmıştır. Başında yıldız olanlar benim önerilerimdir :) *67 film önerisi...
  16. erkanisanmaz

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının Yıl Sonu Değerlendirmesi

Destekleme ve Yetiştirme Kursları yönergesi mad.18 f2 kursu açılan kurumlarımız kursların yıl sonu değerlendirilmesi
  17. erkanisanmaz

Destekleme ve Yetiştirme Kursu Raporu

Yetiştirme kursu raporudur.
  18. erkanisanmaz

Yetiştirme Kursu Yıl Sonu Raporu

Destekleme ve Yetiştirme Kursları için Yıl Sonu istenen rapordur.
  19. erkanisanmaz

Emeğe Saygı Afişi

Emeğe Saygı Pano Çalışması
  20. erkanisanmaz

Korsana Hayır Konu Kazanım Testi

Korsana Hayır Konu Kazanım Testi