Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

E-Zümre 2017-2018 Sosyal Bilgiler Zümresi

Yeni uygulanacak olan e-zümre yönetmeliğine uygun olarak hazırladığımız Sosyal Bilgiler Zümre toplantısı tutanağıdır. Aşağıda ilgili zümremizin gündem maddeleri yer almaktadır. GÜNDEM MADDELERİ Açılış ve yoklama. Bir önceki toplantıda alınan kararların görüşülmesi Planlamaların; eğitim ve...
  2. erkanisanmaz

Sosyal Bilgiler Müfredat Tanıtımı Semineri Dökümanları

Hocam indirdiğiniz dosyanın boyutu ile buradaki boyutu karşılaştırınız. belki yarım inmiş olabilir
  3. erkanisanmaz

İlk Derste Yapılmaması Gerekenler

ÖĞRETMENLERİN İLK DERSTE UZAK DURMALARI GEREKEN 15 ŞEY İlk dersiniz o kadar önemlidir ki, o derste öğrencilerinizi kazanabilir veya kaybedebilirsiniz. Eğer öğrencileriniz üzerinde yıl boyu sürecek bir etki bırakmak ve onların dersinize ilgi göstermelerini istiyorsanız aşağıdakilerden uzak...
  4. erkanisanmaz

Zümre Toplantıları Nası Yapılır?

MADDE3 -(1) Bu Yönerge, 5/1/1961 tarihli ve 222 sayılı İlköğretim ve Eğitim Kanunu, 14/6/1973 tarihli ve 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu. 5/6/1986 tarihli ve 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu. 30/5/1997 tarihli ve 573 sayılı Özel Eğitim Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, 8/2/2007 tarihli...
  5. erkanisanmaz

5. Sınıfların Okula Adaptasyonu

5. Sınıfların Okula Adaptasyonu semineri
  6. erkanisanmaz

Ergenlik Döneminde Öğretmenin Öğrenciye Yaklaşımı Nasıl Olmalı

Ergenlik Döneminde Öğretmenin Öğrenciye Yaklaşımı Asıl Olmalı Seminer Çalışması
  7. erkanisanmaz

Sosyal Bilgiler Müfredat Tanıtımı Semineri Dökümanları

Bugün Denizli'de Sosyal Bilgiler Öğretmenlerine gösterilen yeni müfredat tanıtım semineri dosyalarıdır.
  8. erkanisanmaz

2017-2018 5. Sınıf Sosyal Bilgiler Yıllık Planı ( Yeni Müfredat)

5. Sınıf Sosyal Bilgiler Yeni müfredata göre hazırlanmış yıllık planıdır. Plan hazırlanırken SOSYAL BİLGİLER DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMI'na göre yapılmış temel beceriler ve değerler eğitimi bölümü konulmuştur. Şu anda yıllık planda önceki müfredatta olan ve planlarda belirtilen Ders içi ve diğer...
  9. erkanisanmaz

Sosyal Bilimler

Sosyal Bilimler
  10. erkanisanmaz

Yenilenen Sosyal Bilgiler Müfredatı Semineri Dökümanları

Hocam bilgisayarınızda winrar programı olması gerekir. Yada indirdiğiniz dosya eksik inmiş olabilir.
  11. erkanisanmaz

Yenilenen Sosyal Bilgiler Müfredatı Semineri Dökümanları

07-01-2017 tarihinde Antalya'da Sosyal Bilgiler öğretmenlerine verilen hizmetiçi eğitim seminerinde kullanılan dökümanların toplu halidir.
  12. erkanisanmaz

Sosyal Bilgilerin Kazandırdıkları

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak vatanını ve milletini seven, haklarını bilen ve kullanan, sorumluluklarını yerine getiren, millî bilince sahip birer vatandaş olarak yetişmeleri, 2. Atatürk ilke ve inkılaplarının, Türkiye Cumhuriyeti’nin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasındaki yerini...
  13. erkanisanmaz

Sosyal Bilgiler Öğrenim Alanları

Öğrenme Alanları Öğrenme alanı, birbiri ile ilişkili bilgi, beceri ve değerlerin bir bütün olarak görülebildiği, öğrenmeyi organize eden disiplinler arası bir yapıdır. Sosyal Bilgiler Dersi Öğretim Programı 7 öğrenme alanı çerçevesinde yapılandırılmıştır. 1. Birey ve Toplum 2. Kültür ve Miras 3...
  14. erkanisanmaz

Sosyal Bilgiler Öğretiminde Dikkat Edilecek Hususlar

Sosyal Bilgiler Dersi Öğretim Programı’nın uygulanmasında aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi beklenmektedir. 1. Sosyal Bilgiler öğrenme alanlarında; tarih, coğrafya, ekonomi, sosyoloji, antropoloji, psikoloji, felsefe, siyaset bilimi ve hukuk gibi sosyal bilimler ile insan hakları ve...
  15. erkanisanmaz

T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Yeni Müfredat Programı

T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Dersi Yeni Müfredat Programı http://mufredat.meb.gov.tr/Dosyalar/201771883636976-inkilap Tarihi ve Atat..pdf
  16. erkanisanmaz

İnsan Hakları, Yurttaşlık ve Demokrasi Yeni Müfredat Programı

İnsan Hakları, Yurttaşlık ve Demokrasi Yeni Müfredatı http://mufredat.meb.gov.tr/Dosyalar/20177188656295-15INSAN%20HAKLARI%204.pdf
  17. erkanisanmaz

Sosyal Bilgiler Yeni Müfredat Programı

Yeni Sosyal Bilgiler Müfredat Programı http://mufredat.meb.gov.tr/Dosyalar/2017717142943904-05SOSYAL BİLGİLER 4-7.pdf
  18. erkanisanmaz

- Yenilikçi Sosyal Bilgiler ve Tarih Dersleri Teori ve Uygulama Kitabı

Değerli üyelerimiz, Sosyal Bilgiler ve Tarih Derslerinde Farklılaştırılmış, Beceri ve Yeterlik Temelli Öğretim adlı AB projemizin beklenen Kitap ve Etkinlik Rehberi'ni aşağıdaki linklerden indirerek edinebilirsiniz. Projemiz çıktılarının Sosyal Bilgiler ve Tarih öğretimine katkı getirmesi...
  19. erkanisanmaz

Kazanımlarla Birebir Uyumlu Teog 1.Kazanım Ders Notu

Elinize sağlık Çetin hocam
  20. erkanisanmaz

Fen Liselerinin Kontenjanları

2016-2017 FEN LİSELERİ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI KARŞILAŞTIRMASI FEN LİSELERİ KONTENJAN FARKLARI