Metin Ercan CAN DERSİMİZ SOSYAL Üye Katılım 2 Kas 2011 Mesajlar 444 Puanları 113 Yaş 125 Konum DENİZLİ 2 Eki 2017 #6 burcucesur' Alıntı: hocam harika tek sorun ki teknik bir şey ses kalitesi düzeltilirse daha iyi anlaşılır. ya da benim ses sistemimde bir sorun var. ellerinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... hocam ses konusunu tam anlamadım ama. bu sunu da video e ses kaydı yok
burcucesur' Alıntı: hocam harika tek sorun ki teknik bir şey ses kalitesi düzeltilirse daha iyi anlaşılır. ya da benim ses sistemimde bir sorun var. ellerinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... hocam ses konusunu tam anlamadım ama. bu sunu da video e ses kaydı yok
M MEVLUTUYANIK Üye Üye Katılım 1 Eyl 2007 Mesajlar 33 Puanları 8 Konum MUĞLA 7 Eki 2017 #7 hocam elinize sağlık,resimler çok güzel ama bence çok bilgi var. İnşallah 5.sınıflara ağır gelmez. Ama güzel.
hocam elinize sağlık,resimler çok güzel ama bence çok bilgi var. İnşallah 5.sınıflara ağır gelmez. Ama güzel.
Metin Ercan CAN DERSİMİZ SOSYAL Üye Katılım 2 Kas 2011 Mesajlar 444 Puanları 113 Yaş 125 Konum DENİZLİ 8 Eki 2017 #8 MEVLUTUYANIK' Alıntı: hocam elinize sağlık,resimler çok güzel ama bence çok bilgi var. İnşallah 5.sınıflara ağır gelmez. Ama güzel. Genişletmek için tıkla ... eyvallah hocam bir sonraki sunularda bunu dikkate alacağım
MEVLUTUYANIK' Alıntı: hocam elinize sağlık,resimler çok güzel ama bence çok bilgi var. İnşallah 5.sınıflara ağır gelmez. Ama güzel. Genişletmek için tıkla ... eyvallah hocam bir sonraki sunularda bunu dikkate alacağım
N n.han Üye Üye Katılım 14 Ağu 2008 Mesajlar 22 Puanları 3 Yaş 125 Konum samsun 8 Eki 2017 #9 Tesekkurler...emeginize saglık
Metin Ercan CAN DERSİMİZ SOSYAL Üye Katılım 2 Kas 2011 Mesajlar 444 Puanları 113 Yaş 125 Konum DENİZLİ 8 Eki 2017 #10 n.han' Alıntı: Tesekkurler...emeginize saglık Genişletmek için tıkla ... rica ederim hocam, işinizi gördüyse ne mutlu
n.han' Alıntı: Tesekkurler...emeginize saglık Genişletmek için tıkla ... rica ederim hocam, işinizi gördüyse ne mutlu