sosyal bilgiler dersini daha anlaşılır kılmak için farklı neler yapıyorsunuz

bi de günlük olayı kafama yattı deneyecem onu da hocam sağ olun..

günlük olayı gerçekten güzel bir yöntem ben de deneyeceğim. inkılap tarihi dersini nasıl zevkli hale getiririm die düşünüyorum. kitap çok sıkıcı. ben de anlaatırken sıkılıyorum açıkçası. farklı yöntemler kullananarkadaşlar neler yapıyorsunuz?

fgungor' Alıntı:
günlük olayı gerçekten güzel bir yöntem ben de deneyeceğim. inkılap tarihi dersini nasıl zevkli hale getiririm die düşünüyorum. kitap çok sıkıcı. ben de anlaatırken sıkılıyorum açıkçası. farklı yöntemler kullananarkadaşlar neler yapıyorsunuz?

kısa filmlerden yararlanıyorum hocam çocukların ilgisini çekiyor. veda, dersimiz Atarürk, kurtului, Cumhuriyet,Atatürk 1998 vb. belgesel ve diğer video sitelerinden bulduğum videoları konuyla ilgili bölümünü izletiyorum çocuk sonra ne olacak diye merak edip gidip evde araştırıyor

sosyal defterlerinin arkasına ders sonlarında güzel özlü bir söz yazdırıyorum sonraki dersi o sözle açıyorum ayrıca güncel haberleri sınıfta söylüyoruz

değerli meslektaşlarım, derslerde bu konuyu en iyi ben öğretirim etkinliği yaptırıyorum. öğrenciler derse hazır geliyoar. akıllı tahta sayesinde de görsellik katıp derslerimizde yeterli kazanımı sağlıyoruz..

Geri