B batuhanefe Yeni Üye Üye Katılım 6 Kas 2018 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 16 Konum amasya 6 Kas 2018 #21 Hocam çok güzel olmuş ellerinize sağlık bütün sınıf bu slaytı kullanıyor sağolun
B batuhanefe Yeni Üye Üye Katılım 6 Kas 2018 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 16 Konum amasya 6 Kas 2018 #22 Hocam çok güzel olmuş ellerinize sağlık bütün sınıf bu slaytı kullanıyor sağolun pazarsos' Alıntı: UYARI: HOCAM ÖNCELİKLE EMEĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ANCAK; SLAYTTA AYDER YAYLASI OLARAK GÖSTERİLEN YER POKUT YAYLASI. SAYGILARIMLA. Genişletmek için tıkla ... hayır poku t yaylası değil ayder yaylası gittim hatta
Hocam çok güzel olmuş ellerinize sağlık bütün sınıf bu slaytı kullanıyor sağolun pazarsos' Alıntı: UYARI: HOCAM ÖNCELİKLE EMEĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ANCAK; SLAYTTA AYDER YAYLASI OLARAK GÖSTERİLEN YER POKUT YAYLASI. SAYGILARIMLA. Genişletmek için tıkla ... hayır poku t yaylası değil ayder yaylası gittim hatta
pazarsos Üye Üye Katılım 6 Ocak 2013 Mesajlar 16 Puanları 23 Konum yozgat 7 Kas 2018 #23 batuhanefe' Alıntı: Hocam çok güzel olmuş ellerinize sağlık bütün sınıf bu slaytı kullanıyor sağolun hayır poku t yaylası değil ayder yaylası gittim hatta Genişletmek için tıkla ... PUKUT YAYLASI GİTTİGİNİZ YERİN ADINI DOĞRU ÖĞRENİN RİZEDEN SLMLAR
batuhanefe' Alıntı: Hocam çok güzel olmuş ellerinize sağlık bütün sınıf bu slaytı kullanıyor sağolun hayır poku t yaylası değil ayder yaylası gittim hatta Genişletmek için tıkla ... PUKUT YAYLASI GİTTİGİNİZ YERİN ADINI DOĞRU ÖĞRENİN RİZEDEN SLMLAR
O osman0156 Çalışkan Üye Üye Katılım 1 Şub 2013 Mesajlar 147 Puanları 28 Konum Bitlis/Ahlat 10 Kas 2018 #24 Teşekkürler...
Z zeki doğan Çalışkan Üye Üye Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 3,912 Puanları 363 Yaş 125 Konum adana Web sitesi sosyalciniz.net 24 Şub 2019 #25 Emeğinize sağlık...