Derslerim Nasıl Geçiyor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bzgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
NASIL ANLATIYORSUNUZ??

SOSYAL ÇALIŞMA ETKİNLİKLERİNE NERDEMN GİRİLİR??******?

NASIL ANLATIYORSUNUZ??

arkadaşlar kazanımlara bakarsanız yerel saatin verilmesi gerekmiyo sadece ölçekler üzerinde biraaz durulmalı ayrıca bazı konular var bizim anlatmamız gereken bazı konular varki öğrencilerin araştırıp sunabilecekleri o dengeyi sağlamak lazım diye düşünüyorum (ben öğrencilere konu dağılımını yaptım hazırlanıp geliyorlar oyun drama skeç şiir yazıyorlar o konuyla ilgili ve sunuyorlar güzel deoluyo) kolay gelsin

NASIL ANLATIYORSUNUZ??

SBS'DE KESİNLİKTE DERS KİTABINDA OLMAYAN BİR KONU ÇIKMAYACAK VE DE ÇIKMIYOR.(Saat hesabı, izohips, dünyanın hareketleri gibi) Arkadaşlar herşeyi öğreteceğiz diye zorlamayın. Bir konu hakkında az bir bilgi sahibi olsunlar ve yorum yaptırın, eşleştirme yaptırın.

NASIL ANLATIYORSUNUZ??

hocam sanırım siz başka sbsden bahsediyorsunuz sadece bir örnek vereyim geçen yılki Varna Savaşıyla ilgili soru sadece klvuz kitapta öğretmen isterse verebilir kısmında vardı. ders kitabında iki meridyen arası 4 dk bilgisi var ve dolaylı olarakta sordular ve de soracaklar

NASIL ANLATIYORSUNUZ??

sosyal bilgileri bitirdiler bu sistemle. eski sistemde 3 saat zaten yetmiyodu simdi etkinlik koydular birde zaman yetmiyo. kitapta olmayan seyler sbsde çıkıyo işimiz çok zor arkadaslar allah hepimize kolaylık versin

Geri