Feray Özden Aktif Üye Üye Katılım 23 Eyl 2019 Mesajlar 52 Puanları 28 Yaş 25 Konum kocaeli 6 Tem 2020 #31 Eğer öyleyse başkakarının emeklerini kendiniz yapmış gibi göstermeyin biz bunkarı oradan da bulabiliyoruz
Eğer öyleyse başkakarının emeklerini kendiniz yapmış gibi göstermeyin biz bunkarı oradan da bulabiliyoruz
E edakonarr Aktif Üye Üye Katılım 14 Eyl 2018 Mesajlar 84 Puanları 53 Konum Gaziantep 9 Tem 2020 #32 Feray Özden' Alıntı: Bir şey sorabilirmiyim bu youtubeden alıntı değilmi acaba ?? Genişletmek için tıkla ... Müzik alıntı sözler ve seslendirme bana ait
Feray Özden' Alıntı: Bir şey sorabilirmiyim bu youtubeden alıntı değilmi acaba ?? Genişletmek için tıkla ... Müzik alıntı sözler ve seslendirme bana ait
Feray Özden Aktif Üye Üye Katılım 23 Eyl 2019 Mesajlar 52 Puanları 28 Yaş 25 Konum kocaeli 22 Tem 2020 #33 edakonarr' Alıntı: Müzik alıntı sözler ve seslendirme bana ait Genişletmek için tıkla ... Sözler de size ait olamaz çünkü bunu arattığımızda aynı sözler ve ses çıkıyor karşımıza
edakonarr' Alıntı: Müzik alıntı sözler ve seslendirme bana ait Genişletmek için tıkla ... Sözler de size ait olamaz çünkü bunu arattığımızda aynı sözler ve ses çıkıyor karşımıza
E edakonarr Aktif Üye Üye Katılım 14 Eyl 2018 Mesajlar 84 Puanları 53 Konum Gaziantep 24 Tem 2020 #34 Feray Özden' Alıntı: Sözler de size ait olamaz çünkü bunu arattığımızda aynı sözler ve ses çıkıyor karşımıza Genişletmek için tıkla ... Hocam zaten bu YouTube kanalı şahsıma aittir bunu herkes bilir
Feray Özden' Alıntı: Sözler de size ait olamaz çünkü bunu arattığımızda aynı sözler ve ses çıkıyor karşımıza Genişletmek için tıkla ... Hocam zaten bu YouTube kanalı şahsıma aittir bunu herkes bilir