Alan Değişikliği Anketi

Alan Değişikliği Durumunuz Nedir?

• Hiç ilgilenmedim.

Kullanılan: 1,307 61.1%
  • Başvuru yaptım. Ancak kabul edilmedi

Kullanılan: 53 2.5%
  • Başvuru yaptım Ancak çıkmadı.

Kullanılan: 47 2.2%
  • Sosyal Bilgiler Öğretmeniydim ve başka bir branşa geçtim.

Kullanılan: 80 3.7%
  • Başka bir branştaydım Sosyal Bilgilere geçtim.

Kullanılan: 339 15.9%
  • Asıl branşım Tarih/Coğrafya ancak atamam Sosyal Bilgiler

Kullanılan: 313 14.6%

• Kullanılan toplam oy
    2,138

thelion

Aktif Üye
Üye
Alan Değişikliği Anketi

kaç saatle sosyal eğitimi aldın merak ettim şimdi lider türk hocam... Ayrıca yazım kuralları vs. olayına girmeyelim.Açık aramak adetim değildir.ÖĞRETMEN OLAN HERKES -sen bile- en azından yazım ve imla kurallarını bilir uyar uymaz o ayrı mesele...

thelion

Aktif Üye
Üye
Alan Değişikliği Anketi

bu arada hakaret etmekten de kaçınmamışınız hocam bravo size (lidertürk) ben sosyalcilerin sınıfçı olmasına karşı oldugum gibi sizin gibi sınıfçılarında sosyalci olmasına karşıyım okadar...çocuklara yazık atanamayan öğretmenlere yazık bize yazık yazık ki ne yazık

lider türk-10

Aktif Üye
Üye
SAYIN HOCAM...
YAN ALAN OLARAK ÜNİVERSİTE 3. VE 4.SINIFLARDA SOSYAL BİLGİLER EĞİTİMİ ALDIM.
AYRICA; SOSYOLOJİ,GENEL TARİH(ORTA ÇAĞ-İSLAMİYET ÖNCESİ TARİH),OSMANLI TARİHİ,TÜRK TARİHİ VE KÜLTÜRÜ, GENEL COĞRAFYA,TÜRKİYE COĞRAFYASI,ÜLKELER COĞRAFYASI ,ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ ,TÜRK EĞİTİM TARİHİ,VATANDAŞLIK DERSİ VB. DERSLERİ ALDIM.
1994 MEZUNUYUM O TARİHTE HAFTALIK DERS SAATLERİNİN KAÇ SAAT OLDUĞUNU TAM HATIRLAMIYORUM.
KISACA;BİZ BU İKİ SENELİK EĞİTİME BOŞUNA KATLANMADIK.ZAMANI GELDİ MÜKAFAATINI GÖRÜYORUZ.ZANNETTİĞİNİZ GİBİ 30-40 SAATLİK FORMASYON ALARAK BU HAKKI ELDE ETMEDİK.DİPLOMAMA BAKTIĞIMDA YAN ALANIM SOSYAL BİLGİLER YAZIYOR.ATAMA ŞARTLARINDA DA BUNU İSTİYORDU.BENDE BU HAKKIMI KULLANDIM.

arý123

Yeni Üye
Üye
Alan Değişikliği Anketi

Sınıftan sosyal bilgilere geçtim çok memnumun branşdan yüzde doksan daha kolay öğretmenlik yapan sınıfçılarmış allah onlara kolaylıklar versin haa akademik olarakda zaten yan alanımız sosyal sorun yok ayrıca akademik olarakda kendimde eksiklik hissetmiyorum.