B bsktpc Yeni Üye Üye Katılım 28 Eyl 2011 Mesajlar 3 Puanları 3 Konum izmir 14 Nis 2019 #16 smokeramazan' Alıntı: hocam yapmaya başladım.büyük ihtimalle cumaya kadar biter.aşama aşama paylaşacağım görsellerini Genişletmek için tıkla ... Hocam bekliyorum paylaşmanızı
smokeramazan' Alıntı: hocam yapmaya başladım.büyük ihtimalle cumaya kadar biter.aşama aşama paylaşacağım görsellerini Genişletmek için tıkla ... Hocam bekliyorum paylaşmanızı
smokeramazan Çalışkan Üye Üye Katılım 16 Eyl 2010 Mesajlar 122 Puanları 113 Konum malatya 15 Nis 2019 #17 yusuf35' Alıntı: izninizle bununla ilgili çalışma yapmak istiyorum , bu çalışmayla ilgili görsel paylaşma imkanınız varsa paylaşırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... resimleri ekledim hocam
yusuf35' Alıntı: izninizle bununla ilgili çalışma yapmak istiyorum , bu çalışmayla ilgili görsel paylaşma imkanınız varsa paylaşırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... resimleri ekledim hocam
smokeramazan Çalışkan Üye Üye Katılım 16 Eyl 2010 Mesajlar 122 Puanları 113 Konum malatya 15 Nis 2019 #18 bsktpc' Alıntı: Hocam bekliyorum paylaşmanızı Genişletmek için tıkla ... resimlerini paylaştım hocam.konunun ilk bölümüne ekledim rar dosyası halinde
bsktpc' Alıntı: Hocam bekliyorum paylaşmanızı Genişletmek için tıkla ... resimlerini paylaştım hocam.konunun ilk bölümüne ekledim rar dosyası halinde
B bsktpc Yeni Üye Üye Katılım 28 Eyl 2011 Mesajlar 3 Puanları 3 Konum izmir 16 Nis 2019 #19 smokeramazan' Alıntı: Medeniyetler konusunun sonunda uygulanabilecek yarışmayı projelendirdim.Umarım faydalı olur.. Genişletmek için tıkla ... smokeramazan' Alıntı: resimlerini paylaştım hocam.konunun ilk bölümüne ekledim rar dosyası halinde Genişletmek için tıkla ... hocam ellerinize sağlık ne güzel ne eğlenceli olmuş
smokeramazan' Alıntı: Medeniyetler konusunun sonunda uygulanabilecek yarışmayı projelendirdim.Umarım faydalı olur.. Genişletmek için tıkla ... smokeramazan' Alıntı: resimlerini paylaştım hocam.konunun ilk bölümüne ekledim rar dosyası halinde Genişletmek için tıkla ... hocam ellerinize sağlık ne güzel ne eğlenceli olmuş
O ozcanli Çalışkan Üye Üye Katılım 14 Ara 2009 Mesajlar 303 Puanları 28 Yaş 125 Konum mkp 20 Ara 2019 #20 smokeramazan' Alıntı: Medeniyetler konusunun sonunda uygulanabilecek yarışmayı projelendirdim.Umarım faydalı olur.. Genişletmek için tıkla ... emeğinize sağlık .Teşekkürler.
smokeramazan' Alıntı: Medeniyetler konusunun sonunda uygulanabilecek yarışmayı projelendirdim.Umarım faydalı olur.. Genişletmek için tıkla ... emeğinize sağlık .Teşekkürler.