E Eda kavak Yeni Üye Üye Katılım 6 Eki 2020 Mesajlar 2 Puanları 1 Konum 0rdu 2 Ocak 2021 #21 smokeramazan' Alıntı: Medeniyetler konusunun sonunda uygulanabilecek yarışmayı projelendirdim.Umarım faydalı olur.. Genişletmek için tıkla ... Hocam görseli var mı acaba sizde buradaki açılmadı. Fikir edinmek açısından iyi olurdu
smokeramazan' Alıntı: Medeniyetler konusunun sonunda uygulanabilecek yarışmayı projelendirdim.Umarım faydalı olur.. Genişletmek için tıkla ... Hocam görseli var mı acaba sizde buradaki açılmadı. Fikir edinmek açısından iyi olurdu
A [email protected] Üye Üye Katılım 30 Ara 2015 Mesajlar 11 Puanları 1 Konum urfa 7 Ocak 2021 #22 hocam projenizden yararlanmak istiyorum izninizle.ama görsel olarak acılmadı yardımcı olur musunuz
N nabukadnezar58 Üye Üye Katılım 2 Eki 2007 Mesajlar 17 Puanları 3 Konum sivas 8 Ocak 2021 #23 smokeramazan' Alıntı: Medeniyetler konusunun sonunda uygulanabilecek yarışmayı projelendirdim. Umarım faydalı olur.. Genişletmek için tıkla ... TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM ÇOK YARDIMCI OLDUNUZ.
smokeramazan' Alıntı: Medeniyetler konusunun sonunda uygulanabilecek yarışmayı projelendirdim. Umarım faydalı olur.. Genişletmek için tıkla ... TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM ÇOK YARDIMCI OLDUNUZ.
S seydaogrtmn Üye Üye Katılım 5 Mar 2020 Mesajlar 10 Puanları 1 Yaş 33 Konum Kırşehir 9 Ocak 2021 #24 projenızın formunu paylaşabilir misiniz hocam sanırım diğer dosya açılmıyor teşekkürler
Y yesena Üye Üye Katılım 7 Mar 2007 Mesajlar 31 Puanları 8 Konum istanbul 15 Eki 2021 #25 rar dosyasını tekrar yükleme imkanınız var mı hocam.İncelemek isterim.