S SERRAM Yeni Üye Üye Katılım 17 Şub 2013 Mesajlar 1 Puanları 3 Konum ADANA 28 Mar 2019 #11 Hocam projenizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.Gorselini yaptınız mı acaba.paylasirsaniz çok sevinirim.
Hocam projenizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.Gorselini yaptınız mı acaba.paylasirsaniz çok sevinirim.
smokeramazan Çalışkan Üye Üye Katılım 16 Eyl 2010 Mesajlar 122 Puanları 113 Konum malatya 28 Mar 2019 #12 SERRAM' Alıntı: Hocam projenizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.Gorselini yaptınız mı acaba.paylasirsaniz çok sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Hocam yakında paylaşacağım.Malzemeleri alma aşamasındayım.hatta materyallerin resmini ve yapılış aşamalarının fotolarını atmayı düşünüyorum buraya.
SERRAM' Alıntı: Hocam projenizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.Gorselini yaptınız mı acaba.paylasirsaniz çok sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Hocam yakında paylaşacağım.Malzemeleri alma aşamasındayım.hatta materyallerin resmini ve yapılış aşamalarının fotolarını atmayı düşünüyorum buraya.
B bsktpc Yeni Üye Üye Katılım 28 Eyl 2011 Mesajlar 3 Puanları 3 Konum izmir 7 Nis 2019 #13 smokeramazan' Alıntı: Medeniyetler konusunun sonunda uygulanabilecek yarışmayı projelendirdim.Umarım faydalı olur.. Genişletmek için tıkla ... Hocam görsel olarak paylaşır mısınız?
smokeramazan' Alıntı: Medeniyetler konusunun sonunda uygulanabilecek yarışmayı projelendirdim.Umarım faydalı olur.. Genişletmek için tıkla ... Hocam görsel olarak paylaşır mısınız?
smokeramazan Çalışkan Üye Üye Katılım 16 Eyl 2010 Mesajlar 122 Puanları 113 Konum malatya 8 Nis 2019 #14 bsktpc' Alıntı: Hocam görsel olarak paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla ... hocam yapmaya başladım.büyük ihtimalle cumaya kadar biter.aşama aşama paylaşacağım görsellerini
bsktpc' Alıntı: Hocam görsel olarak paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla ... hocam yapmaya başladım.büyük ihtimalle cumaya kadar biter.aşama aşama paylaşacağım görsellerini
M mozay Yeni Üye Üye Katılım 6 Eyl 2007 Mesajlar 4 Puanları 3 Yaş 125 Konum ANKARA 10 Nis 2019 #15 Arkadaşlar Işıklı bir Osmanlı Yükselme Dönemi Haritasına ihtiyacımız var. Yardım edebilecek kimse var mı?
Arkadaşlar Işıklı bir Osmanlı Yükselme Dönemi Haritasına ihtiyacımız var. Yardım edebilecek kimse var mı?