Arama sonuçlarınız

1. F

Ermeni Soykırımının İç Yüzü Trt Belgeseli 3 Bölüm

Ermeni Soykırımının İç Yüzü Trt Belgeseli 3 Bölüm Teşekkürler resimler felan iyi olmuş .
  2. F

Ermeni Sorunu - İddialar Ve Gerçekler

Ermeni Sorunu - İddialar Ve Gerçekler Ben teşekkür ederim ne demek.
  3. F

NASIL DERS ÇALIŞMAK

NASIL DERS ÇALIŞMAK Gerçekten çok güzel olmuş . Bir kaç başarı örnekleri verilse daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
  4. F

Nusret Mayin Gemisi(sunu)

Nusret Mayin Gemisi(sunu) :))) Teşekkür ederim kardeşim benim :))))
  5. F

Hayvanlar İntikam Peşinde(sunu)

Hayvanlar İntikam Peşinde(sunu) Beğendiğine sevindim.
  6. F

Meslek Seçimi(sunu)

Meslek Seçimi(sunu) Rica ederim.
  7. F

Kurtuluş Savaşı Hazırlık Dönemi

Kurtuluş Savaşı Hazırlık Dönemi Rica ederim arkadaşlar yardımcı olabildiysem ne mutlu!
  8. F

Recep İvedik Hakkında DüşünceLeriniz Nelerdir? :)

Recep İvedik Hakkında DüşünceLeriniz Nelerdir? :) Tüm filmlerde az çok argo ve küfür yoktur.Hatta çoğunda hiç yok diyebiliriz.Ama Recep İvedik'te az çok değil sanki senarya küfür ve iğrençlik üzerine yazılmış bir film.Kısacası amacı sadece para olan bir film diye düşünüyorum.Farklı fikirlere...
  9. F

Soyadı Kanunu

Soyadı Kanunu Hocam sunularınız çok güzel özenle bir kaç tanesine baktım gerçekten süper.Ama osmanlı Dönemi sunularınız nerede bulamıyorum.Eğer osmanlı Dönemi sunularınız varsa yönlendirirseniz çok sevinirim.
  10. F

İnkılaplar Sunusu

İnkılaplar Sunusu Rica ederim..
  11. F

Düzenli Ordunun Kurulması Ve Cepheler

Düzenli Ordunun Kurulması Ve Cepheler Sağol kardeşim ama diğer hocalarımızın da katkısı çok büyük unutmamak lazım. Beğenen ve teşekkür eden herkese ben teşekkür ederim .
  12. F

Tımar Sistemi

Tımar Sistemi Çok güzel bir etkinlik elinize sağlık.Hocam osmanlı duraklama dönemi ile ilgili sunularınız var mı? Varsa nerede bulabilirim?
  13. F

Osmanlı İmparatorluğu

Osmanlı İmparatorluğu Bu sununun devamını beklerız.Duraklama dönemi felan da olursa çok güzel olur.
  14. F

Halkçılık

Halkçılık hocam sağolun bir erkan hocamız bir siz yani :)
  15. F

Erkan İSANMAZ

Erkan İSANMAZ :D Hocam böyle diyenlere sinir oluyorum ama siz harbi güzel laf koymuşsunuz :D :D
  16. F

Termik Santraller Hakkında..

Sayın öğretmenlerim ve öğrenci arkadaşlarım; Sizce termik santrallerin yapılması Türkiye açısından iyi mi yoksa kötü mü olacak? Kısaca termik santral hakkında bilgi vereyim.. TERMİK SANTRAL NEDİR, NASIL ÇALIŞIR? Termik santraller katı, sıvı ve buhar halindeki yakıtlarda...
  17. F

Menemen Olayı

Menemen Olayı Size bir soru Menemen olayına neden menemen olayı denilmiştir? :)
  18. F

Valiye Üç Kere Özür Dileten Öğrenci

Valiye Üç Kere Özür Dileten Öğrenci Vay be ne güzel bir sınıf..Böyle sınıflardan ne bilim insanları ne doktorlar ne avukatlar çıkar tebrik ederim valla . hem ögretmeni hem ögrencilerini..Gurur duydum sahsen
  19. F

Topkapı Sarayı

Topkapı Sarayı Gezilmesi ve görülmesi gereken en güzel yerlerden birisi..böyle bir yeri gezemeyenler için çok güzel bir bilgi kaynağı..çok teşekkürler.
  20. F

Erkan İSANMAZ

Erkan İSANMAZ Hocam size Katılıyorum ben 10.sınıfta olduğum için 6 yada 7. sınıfların sunularını incelemek zorunda kalıyorum.Toplu halde olsa çok sevinirim.
Geri