C campus19 Üye Üye Katılım 23 Mar 2007 Mesajlar 16 Puanları 3 Konum istanbul 12 Nis 2011 #16 Erkan İSANMAZ Türkiye'nin en meşhur Sosyalcisi Erkan Hoca Seyit Ahmet Bey de iddialı bu konuda...
S Sosyal Öðretmeni Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol. Üye Katılım 7 Mar 2010 Mesajlar 404 Puanları 28 Yaş 125 Konum İlkadım, Samsun Web sitesi www.facebook.com 12 Nis 2011 #17 Erkan İSANMAZ campus19' Alıntı: Türkiye'nin en meşhur Sosyalcisi Erkan Hoca Seyit Ahmet Bey de iddialı bu konuda... Genişletmek için tıkla ... hahaha teşekkürler yeni çalışmalar yolda !
Erkan İSANMAZ campus19' Alıntı: Türkiye'nin en meşhur Sosyalcisi Erkan Hoca Seyit Ahmet Bey de iddialı bu konuda... Genişletmek için tıkla ... hahaha teşekkürler yeni çalışmalar yolda !
F furkankaya1995 Meşhur Osmanlı Arması Üye Katılım 19 Eki 2008 Mesajlar 565 Puanları 18 Konum İskenderun 12 Nis 2011 #18 Erkan İSANMAZ darkpheonix' Alıntı: Evet . Erkan hocanın sunum slaytları çok güzel . Bende kendi derslerimde kullanıyorum. Eğer toptan olarak bulabilirsem çok güzel olucak . Genişletmek için tıkla ... Hocam size Katılıyorum ben 10.sınıfta olduğum için 6 yada 7. sınıfların sunularını incelemek zorunda kalıyorum.Toplu halde olsa çok sevinirim.
Erkan İSANMAZ darkpheonix' Alıntı: Evet . Erkan hocanın sunum slaytları çok güzel . Bende kendi derslerimde kullanıyorum. Eğer toptan olarak bulabilirsem çok güzel olucak . Genişletmek için tıkla ... Hocam size Katılıyorum ben 10.sınıfta olduğum için 6 yada 7. sınıfların sunularını incelemek zorunda kalıyorum.Toplu halde olsa çok sevinirim.
H hüseyin14 Yeni Üye Üye Katılım 10 Ocak 2011 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 125 Konum bursa 13 Nis 2011 #19 Erkan İSANMAZ çok teşekkürler çok güzel slaytlarınız var
D durukuzu Çalışkan Üye Üye Katılım 16 Nis 2009 Mesajlar 158 Puanları 18 Yaş 125 Konum adana 13 Nis 2011 #20 Erkan İSANMAZ Erkan hocam biz sosyal bilgiler öğretmenleri arasında tanınır ve kendisi idoldür. Ben de beğenerek kullanıyorum slaytlarını...
Erkan İSANMAZ Erkan hocam biz sosyal bilgiler öğretmenleri arasında tanınır ve kendisi idoldür. Ben de beğenerek kullanıyorum slaytlarını...