Arama sonuçlarınız

1. mehmetaliylcn

Ders Notu 5. Sınıf Kültür ve Miras Ünitesi Ders Notu (2023-2024)

07.10.2023 tarihi itibariyle güncellenmiştir.
  2. mehmetaliylcn

7. Sınıf Osmanlı Devleti Kültür ve Medeniyeti Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

7.Sınıf Kültür ve Miras ünitesi Osmanlı Devleti Kültür ve Medeniyeti konusunda geçen bazı kavramlarla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  3. mehmetaliylcn

5. Sınıf Birey ve Toplum Ünite Bulmacası - Cevapları Eklenmiştir

5.Sınıf Birey ve Toplum ünitesi ile ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  4. mehmetaliylcn

7. Sınıf Her Yenilik Geleceğimize Bir Katkıdır Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

7.Sınıf Bilim, Teknoloji ve Toplum ünitesi Her Yenilik Geleceğimize Bir Katkıdır konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  5. mehmetaliylcn

Sunu Hukuk Alanındaki Gelişmeler Sunusu (2024-2025)

27.01.2025 Tarihi itibariyle güncellenmiştir
  6. mehmetaliylcn

6. Sınıf Araştırma Yapıyorum Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

6.Sınıf Bilim, Teknoloji ve Toplum ünitesi Araştırma Yapıyorum konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  7. mehmetaliylcn

5. Sınıf Sanal Ortamda Güvenlik Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

5.Sınıf Bilim, Teknoloji ve Toplum ünitesi Sanal Ortamda Güvenlik konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  8. mehmetaliylcn

Sunu Siyasi Alandaki Gelişmeler Sunusu (2024-2025)

9. mehmetaliylcn

7. Sınıf Bilimin Öncüleri Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

7.Sınıf Bilim, Teknoloji ve Toplum ünitesi Bilimin Öncüleri konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  10. mehmetaliylcn

7. Sınıf Kil Tabletlerden Akıllı Tabletlere Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

7.Sınıf Bilim, Teknoloji ve Toplum ünitesi Kil Tabletlerden Akıllı Tabletlere konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  11. mehmetaliylcn

6. Sınıf Hayalimdeki Gelecek Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

6.Sınıf Bilim, Teknoloji ve Toplum ünitesi Hayalimdeki Gelecek konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  12. mehmetaliylcn

5. Sınıf Doğru ve Güvenilir Bilgi Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

5.Sınıf Bilim, Teknoloji ve Toplum ünitesi Doğru ve Güvenilir Bilgi konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  13. mehmetaliylcn

Sunu Atatürk İlkeleri Sunusu (2024-2025)

14. mehmetaliylcn

6. Sınıf Sosyal Bilimler ve Toplum Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

6.Sınıf Bilim, Teknoloji ve Toplum ünitesi Sosyal Bilimler ve Toplum konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.