Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5.Sınıf Bilim, Teknoloji ve Toplum ünitesi Teknoloji ve Toplum konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
7.Sınıf İnsanlar, Yerler ve Çevreler ünitesi Tablo ve Grafiklerle Ülkemiz konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
6.Sınıf İnsanlar, Yerler ve Çevreler ünitesi ile ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
6.Sınıf İnsanlar, Yerler ve Çevreler ünitesi Farklı İklimler Farklı Yaşamlar konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
5.Sınıf İnsanlar, Yerler ve Çevreler ünitesi ile ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
5.Sınıf İnsanlar, Yerler ve Çevreler ünitesi Afetler ve Çevre Sorunları konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
6.Sınıf İnsanlar, Yerler ve Çevreler ünitesi Ülkemizin Zenginlikleri Haritada konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
5.Sınıf İnsanlar, Yerler ve Çevreler ünitesi Nüfus ve Yerleşme konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
7.Sınıf İnsanlar, Yerler ve Çevreler ünitesi Nereye Yerleşelim konusuyla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
7.Sınıf Kültür ve Miras ünitesi ile ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.