Arama sonuçlarınız

1. Cumali Güler

5N1K Irak Cephesi

5N1K'dan yola çıkarak hazırlanmış bir etkinliktir. Sınavlarda son yıllarda paragraf sorualrı çok çıkmakta.Bu etkinliğin bu tarz sorularda etkili olacağını düşünüyorum. En azından konuya geçmeden once ev odevi oalrk verilirse öğrenci derse hazır gelir. Geliştirilebilir eksik gordugunuz ya da...
  2. Cumali Güler

5N1K Hicaz-Yemen Cephesi

5N1K'dan yola çıkarak hazırlanmış bir etkinliktir. Sınavlarda son yıllarda paragraf sorualrı çok çıkmakta.Bu etkinliğin bu tarz sorularda etkili olacağını düşünüyorum. En azından konuya geçmeden once ev odevi oalrk verilirse öğrenci derse hazır gelir. Geliştirilebilir eksik gordugunuz ya da...
  3. Cumali Güler

5N1K Çanakkale Cephesi

4. Cumali Güler

5N1K I.Dünya Savaşı

5. Cumali Güler

Atatürk Takvimi Programı

Atatürk Takvimi Programı küçük güzel bir program not:alıntıdır
  6. Cumali Güler

Ermenilerin Suriyey nakli (Ysuf Halçoğlu)

pdf formatında orjinal belge ve gerçeklerle dolu bir kitap
  7. Cumali Güler

Bölgemizi Tanıyalım Tüm Ünite Etkinlik Kitabı (Özel)

Begimay adlı üyemizin arkdaşlarıyla birlikte hazırlamış olduğu çalışma kitabıdır.Kendilerine teşekkur ederiz. HAZIRLAYANLAR DİLEK PEÇE HİLAL GÜLLÜ FATMA TAŞ ZEYNEP ER BÜŞRA ERDEM
  8. Cumali Güler

Atatürk'ün İlklerle İlgli Sözleri

Öğrencilerime verdiğim performans ödevinin bilgisayar ortamına aktarılmıs halidir
  9. Cumali Güler

Ülkeler Arası Köprüler Boşluk Doldurma Etkinliği

Öğrencim Ahmet Bahça'nın oluşturduğu sorulardan yaptığım etkinliktir.
  10. Cumali Güler

Zaman İçinde Bilim Bulmaca

Öğrencim Ayşe Harput'un hazırladığı sorulardan hazırladığım bulmacadır.
  11. Cumali Güler

Ekonomik ve Sosyal Hayat Bulmaca

Öğrencim Meryem Eroğlu'nun sorularından hazırladığım bulmacadır
  12. Cumali Güler

Yaşayan Demokrai Bulmaca

öğrencim seyfullah köylü'nün hazırladığı sorulardan olusturduğum bulmacadır.
  13. Cumali Güler

Ülkemizde Nüfus Bulmaca

Öğrencim Sümeyye Solak'ın hazırladığı sorulardan oluşturduğum bulmacadır.
  14. Cumali Güler

Atatürk'ün kendi sesinden... Atatürk'ün CHP Kurultayı Açılış Konuşması 1935

Atatürk'ün kendi sesinden... Atatürk'ün CHP Kurultayı Açılış Konuşması. 9 Mayis 1935 Atarük'ün gerçek Sesi TIKLA İNDİR
  15. Cumali Güler

Orta Öğretime Geçiş (OGES)2010-2011

Tapduk Emre İlköğretim Okulu Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Burcu Boyacıoğlu tarafından hazırlanan sunudur
  16. Cumali Güler

Atatürk ve İslamiyet

Atatürk ve İslamiyet http://www.torrent-cell.com dan özel izinle paylaşılmıştır. İndirme Linki: Atatürk ve İslamiyet Tıkla İnDir [size=large] Balıkesir Hutbesi Atatürk'ün din konusundaki samimiyetini ve dinine olan bağlılığını ortaya koyan diğer bir tarihi delil de onun çıktığı bir yurt...
  17. Cumali Güler

Atatürk İlkeleri İnteraktif Etkinlik Programı

Atatürk ilkeri ile ilgli etkinliktir.Dönütlere göre diğer sınıf ve konular için de yapmaya başlayabilirm.. Görüşlerinizi iletmekten çekinmeyiniz. İndirme Linki: http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/attachments/hangi-ilke-by_zalatar-rar.10952/ Örnek Görüntüler:
  18. Cumali Güler

Yaşayan Demokrasi İnteraktif Etkinlik

Erkan İSANMAZ Hocamın yapmış olduğu etkinlikten yola çıkarak yaptım. Eleştirilerinizi(olumlu olmusuz) bekliyorum.Bu doğrultuda devamı gelecektir İndirme Linki: http://www.boxca.com/5znycz93yx6e/demokrasi_kavram_by_zalatar.rar.html Örnek görüntüler:
  19. Cumali Güler

Demokrasinin Serüveni Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları Her Şey

Paylaşımlarını kullandığım tüm arkdaşlara teşekkur ederim. 27.03.2013 15.18 itibariyle güncel link 14sunu 13etkinlik-test 10video 9oyun 5konu tarama testi 2dersnotu İndirme linki: demokrasi by_zalatar TIKLA İNDİR http://yadi.sk/d/7d3q-ybC3a-Mx Örnek Görüntüler : Video açmada...
  20. Cumali Güler

Unutulan Kahramanlar

arkdaşlar tarihimizde çok fazla ön plana çıkmamış.Çok kişi tarafından bilinmeyen unutulmuş unutulmaya yüz tutmuş kahramanları anmak ve unutturmamak için bir program hazırlamayı düşünüyorum sizin katkılarınızla örnek bir uygulama yaptım sizin buraya ekleyeceğiniz kahramanlarımızla bu programı...