Arama sonuçlarınız

1. Cumali Güler

Kentges Proje Etkinliği

2. Cumali Güler

2011 Yılı İl İçi Yer Değiştirme Kılavuzu 07.05.2011

2011 Yılı İl İçi Yer Değiştirme Kılavuzu 07.05.2011 ekten indireblirsiniz.
  3. Cumali Güler

2010 Yılı Taban Puanları (mailsiz)

arkdaşlar personel mebin açıladığı resmi puanlardır.Excel de hazırlanmıştır.biraz uzun olduğu için açılması da uzun surmektedir.Az sabır istiyor :))
  4. Cumali Güler

AzraM Bilgisayar Destekli Öğretim Projesi 1

AzraM Bilgisayar Destekli Öğretim Projesi 1 TIKLA İNDİR Not: Alıntıdır
  5. Cumali Güler

Türk Kaşif Programı

6. Cumali Güler

4 Dilde Osmanli Padisahlari Portreleri Biyografileri Tugralariyla

Osmanlı Padişahları Portreleri, Biyografileri, Tuğralarıyla Ottoman Sultans, Osmanische Herrscher Hazırlayan : Ahmet Efe Yayıncı : Ankara Büyükşehir Belediyesi Basım Yeri : AnkaraBasım Tarihi : y. t. y. [2000] Sayfa Sayısı : 78 s. Ebat : 24×34 Dil : Türkçe Açıklama :Metin Türkçe, İngilizce...
  7. Cumali Güler

2011-KPSS Başvuruları Bugün Başlıyor

2011-KPSS başvuruları bugün başlıyor 2011 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) A Grubu ve Öğretmenlik için başvurular bugün (9 Mayıs) başlıyor. 2011-KPSS’ye başvurma işlemleri, 9-25 Mayıs 2011 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular, başvuru merkezlerince yürütülecektir. Başvuru merkezleri...
  8. Cumali Güler

(OSYM) YGS 2011 itiraz Dilekçesi Örneği ve Takip Edilecek Adımlar

2011 YGS Sınavına itiraz Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonucuna itiraz etmek içinadayların izleyeceği yol konusunda 2011 YGS Klavuzunda aşağıdaki ifade yer almaktadır. "Adaylar, sınav sonuçlarının incelenmesi ve 10.12. maddede yer almayan isteklerinde, kılavuzun sonunda yer alan Genel...
  9. Cumali Güler

MUDANYA VE MÜTAREKE SEMPOZYUMU

MUDANYA VE MÜTAREKE SEMPOZYUMU: “OSMANLI’DAN İŞGAL YILLARINA MÜTAREKEDEN CUMHURİYET GÜNLERİNE MUDANYA” ; (MUDANYA, 11 EKİM 2008) Kemal ARI'ya ait sempozyumdur. Not:Alıntıdır.İstek üzerine yüklenmiştir
  10. Cumali Güler

Atatürk Anıtı'na Büyük Saygısızlık?

1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarının gerçekleştirildiği Taksim Meydanı'nda, elinde BDP bayrağıyla Atatürk Anıtı'na tırmanan bir genç, Atatürk heykelinin kafasına bastı. 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarının gerçekleştirildiği Taksim Meydanı'nda, elinde BDP bayrağıyla Atatürk Anıtı'na tırmanan bir...
  11. Cumali Güler

Atamızın Ölmeden Önce Söylediği Son Kelime! Cevabı Kitabımız Kuran-ı Kerim'de

Atatürk'ün Ölürken Söylediği Son Söz.. İnsanoğlunun karşılaşacağı ölüm gerçeğinin son saniyeleri geldiğinde, o sırada yanında bulunanlardan Dr. Neşet Ömer bey “Dilinizi göreyim efendim. Lütfen dilinizi dışarıya doğru çıkartın” diye telaşlanırken, Atatürk, Dr. Neşet Ömer beye bakarak “VE...
  12. Cumali Güler

Sarı Zeybek Atatürk'ün Son 300 Günü

flv formatındadır.103mb boyuntudadır İndirme Linki: Sarı Zeybek Atatürk'ün Son 300 Günü TIKLA İNDİR Not:alıntıdır
  13. Cumali Güler

2011 PYBS Soruları (5-6-9-10-11. Sınıflar)+Puan Hesaplama

30.04.2011 tarihinde yapılan PArasız Yatılılık Bursluluk Sınavı Sorularıdır. puan hesaplama için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. 2011 PYBS Puan Hesaplama İçin TIKLA
  14. Cumali Güler

Eğitime Destek (Bir Rica)

Bu mesajı okuduğunuzda bir çok öğretmen arkdaşım aynı şeyi düşüneceğini tahmin ediyorum. Köy okulunda çalışan bir öğretmen olarak sizi anlayabiliyorum.Şartları biliyorum.Sizden ricam bana yardımda bulunmanız. Arkadaşlar köy okulu olarak bir kampanyaya katılmış bulunuyoruz.kampanya sonucunda...
  15. Cumali Güler

YGS'de İlk İptal Geldi

Şifreli kitapçık iddialarıyla ilgili soruşturma sürerken ÖSYM, 8 ildeki cezaevlerinde hatalı kitapçık nedeniyle mağdur olan 150 kişinin sınavını yenileyecek. YGS'de şifre iddiaları henüz netlik kazanmamışken, ÖSYM yaptığı açıklamayla bir skandalı daha kabul etti: 8 ildeki cezaevlerinde yapılan...
  16. Cumali Güler

Atatürk ve Dört Şehir

İsteyen ekten doc olarak indirebilir Atatürk’ün fikir hayatının oluşumunda Selanik ,Manastır,Sofya ve İstanbul şehirlerinin önemli etkileri olmuştur. SELANİK Atatürk’ün çocukluğu ve gençliği Osmanlı Devletinin en bunalımlı yıllarına rastlar. Atatürk’ün doğduğu Selanik şehri, Osmanlı Devletine...
  17. Cumali Güler

5N1K Suriye-Filistin Cephesi

5N1K'dan yola çıkarak hazırlanmış bir etkinliktir. Sınavlarda son yıllarda paragraf sorualrı çok çıkmakta.Bu etkinliğin bu tarz sorularda etkili olacağını düşünüyorum. En azından konuya geçmeden once ev odevi oalrk verilirse öğrenci derse hazır gelir. Geliştirilebilir eksik gordugunuz ya da...
  18. Cumali Güler

5N1K Kanal Cephesi

5N1K'dan yola çıkarak hazırlanmış bir etkinliktir. Sınavlarda son yıllarda paragraf sorualrı çok çıkmakta.Bu etkinliğin bu tarz sorularda etkili olacağını düşünüyorum. En azından konuya geçmeden once ev odevi oalrk verilirse öğrenci derse hazır gelir. Geliştirilebilir eksik gordugunuz ya da...
  19. Cumali Güler

5N1K Kafkas Cephesi