Arama sonuçlarınız

1. Cumali Güler

Ankara Yolunda Kısa Film

İndirmek için aşağıdaki linke tıklayınız Ankara Yolunda Kısa Film TIKLA İNDİR
  2. Cumali Güler

Erzurum Kongresi Kısa Film

Erzurum'dan Gelen Ses İndirmek için tıklayınız
  3. Cumali Güler

Amasya Genelgesi Kısa Film

İndirmek için aşağıdaki linke tıklayınız Amasya Genelgesi Kısa Film TIKLA İNDİR 08.10.2012 tarihi ile guncel link
  4. Cumali Güler

Dijital Turkiye Ansiklopedisi

Dosyayı indirdikten sonra winrardan çıkartınız.Yoksa çalışma sırasında hata verir İndirmek İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız Dijital Turkiye Ansiklopedisi Tıkla İNDir torrent olarak torrentcell.net adresinden eğitim bolumunden indirebilirsiniz. 24.01.2013 tarihi ile guncel link güncel...
  5. Cumali Güler

Kitaplarda İstiklal Marşı, Gençliğe Hitabe ve Atatürk Yok!

Haberin videosunu izlemek için tıklayınız. Arkdaşlar olayı sendikasal çekişmelere taşımıyacağınızı ve bir yanlış sonucu böyle olduğunu umut ediyorum
  6. Cumali Güler

Talim ve Terbiye Kuruluca Kabul Edilen Ders Kitabı Ölçüt ve Puantajlar

Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığınca kabul edilen ders kitaplarının incelenmesinde puanlamaya esas olacak ölçütler ve puantajlar ekli dosyadaki gibidir.
  7. Cumali Güler

Öğretmenlere Tatil Ayarı

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, öğretmenlerin 3 ayın tamamında tatil yapmayacaklarını belirterek, "İhtiyaç duydukları kadar tatil için zaman ayıracağız ama onun dışında bir eğitim programı yapacağız. En az 1 ay süre ile öğretmenlerimizi eğitime tabii tutacağız. Onun için de hazırlık yapıyoruz."...
  8. Cumali Güler

Altın Bilgi 7.Sınıf Tüm Dersler İnteraktif CD

İnidrmek İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız. Altın Bilgi 7.Sınıf Tüm Dersler İnteraktif CD TIKLA İNdİR
  9. Cumali Güler

Altın Bilgi 8.Sınıf Tüm Dersler İnteraktif CD

İnidrmek İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız. Altın Bilgi 8.Sınıf Tüm Dersler İnteraktif CD TIKLA İNdİR Filehooktan nasıl dosya indirlir
  10. Cumali Güler

ÖĞRETMENLERE TAM GÜN MESAİ !

Geçici görevlendirme ile çalışan birçok yöneticilerin görevlendirmelerinin iptal edilmesi ile başlayan değişim hareketi devam ediyor. Bakanlıkta son günlerde ciddi manada tartışılan en önemli konulardan biriside okulların işleyişi, öğretmenlerin mesaisi ve çalışma sistemi oldu. Sınıf...
  11. Cumali Güler

İslam Medeniyeti Müslümanların Dünya Bilimine Katkıları

İndirmek için aşağıdaki linke tıklayınız... İslam Medeniyeti Müslümanların Dünya Bilimine Katkıları Tıkla İndir
  12. Cumali Güler

Japon Tusunami Foroğrafları (235 fotoğraf)

İndirmek İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız... Japon Tusunami Foroğrafları (235 fotoğraf) Tıkla İnDir Not:orjinal yüksek kalitededir
  13. Cumali Güler

Japon Tusunami Canlı Yayın Görüntüleri (video)

İndirmek İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız... Japon Tusunami Canlı yayın Görüntüleri Tıkla İnDir
  14. Cumali Güler

FATİH PROJESİ TANITIM DOKÜMANLARI

Fatih Projesi Tanıtım Broşürü için tıklayınız Fatih Projesi Sunusu için tıklayınız Fatih Projesi Tanıtım Videosu için tıklayınız daha fazlası için: http://fatihprojesi.meb.gov.tr umarım Dynet gibi olmaz faydalı bir proje olur
  15. Cumali Güler

Şu Çılgın Türkler 4 DVD BoxSet

İndirme Linkleri:
  16. Cumali Güler

Milyonlar Uyurken O Nöbette... '' Bunca Şehidin arkasında neden durmaz Türkiye..

izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız http://www.youtube.com/watch?v=yJneRH0-ras&feature
  17. Cumali Güler

Beraat Kandiliniz Kutlu Olsun

18. Cumali Güler

YÜREĞİMİZE ATEŞ DÜŞTÜ: 13 ŞEHİT

Terörle müzakerenin bedelini Mehmetçik ödedi Silvan’daki kahpe saldırıda 7 askerimiz de yaralandı. Diyarbakır’ın Silvan İlçesi kırsalındaki arama tarama faaliyetlerini yürüten askerlerimiz öğleden sonra bir grup teröristle ormanlık alanda karşılaştı. Hainlerin attığı el bombalarının çıkardığı...