Arama sonuçlarınız

1. Cumali Güler

TRT Rasathane Belgeseli (Kısa Anlatım)

Yaklaşık 10 dk bir belgesel İndirmek için tıklayınız...
  2. Cumali Güler

TRT El YApımı Tarak Belgeseli

TRT El YApımı Tarak Belgeseli İndirmek için tıklayınız...
  3. Cumali Güler

TRT Kore Savaşı Belgeseli

TRT Kore Savaşı Belgeseli (yaklasşık 5 dk) İndirmek için tıklayınız...
  4. Cumali Güler

TRT İbn-i Sina Belgeseli

İbn-i Sina nın hayatını anlatıldığı belgesel İnirmek İçin Tıklayınız..
  5. Cumali Güler

Hırca Kızım Ninisinin Hikayesi

Geçmizden günümüze devam eden Türk kültür öğesini analtan belgesel. TRT de yayınlanan beşik ve nini belgselinini Hırca Kızım Ninnisinin Hİkayesinin anlatıldığı bölüm İndirmek İçin Tıklaynız..
  6. Cumali Güler

Katı Sanatı

TRT Belgeselde yayınlanan Turkvukaz isimli belgeselin Katı Sanatını anlattığı bölümdür. Bir kağıt veya deri üzerindeki yazıyı, motifi, bir kalemtraşla kesip çıkartarak içi oyulmuş olan parçayı veya çıkan parçayı diğer bir kağıt, bir deri veya bir cam üzerine yapıştırmak suretiyle vücuda...
  7. Cumali Güler

TRT İpek Yolunda Bir Mola Adıyaman

TRT'de yayınlanan İpek Yolunda Bir Mola adlı belgeselin Adıyamanı anlatığı bölümdür. İpek Yolunda Türkler konusnda işe yarar diye düşünerek kayıt ettim. İndirmek için tıklayınız.
  8. Cumali Güler

Hocalı Katliamı (Gerçek Soykırım)

10yılında gerçek soykırımı üzülerek anıyoruz...
  9. Cumali Güler

2.Donem Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanakları

2.Donem Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanaklarıdır. 3Adet ttuanak bulunmaktadır. netten derlemedir.İstek üzerine yuklenmiştir
  10. Cumali Güler

6.Sınıf II.Dönem ŞÖK

netten derlediğim üzerinde oynadığım çalışmadır
  11. Cumali Güler

6.Sınıf Zmbak Soru Bankası

İndirmek İçin aşağıdaki Linke Tıklayınız 6.Sınıf Zmbak Soru Bankası TIKLA İNDiR
  12. Cumali Güler

Cam Nasıl Yapılır

Cam Tarihini ve yapımını anlatan kısa bir video İzlemek izin: Cam Nasıl Yapılır TIKLA izle [color=red]
  13. Cumali Güler

Mevlid Kandiliniz Kutlu Olsun

14. Cumali Güler

Bir Milletin Şeref Defteri Çanakkale 1915 (

İndirmek İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız. Bir Milletin Şeref Defteri Çanakkale 1915 İNDİR İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nca, Çanakkale Zaferi’nin 92. Yılı Kutlamaları kapsamında 17 Mart – 02 Nisan 2007 tarihleri arasında Çanakkale Şehitlerini Anmak ve Anlamak maksadıyla Eyüp –...
  15. Cumali Güler

TRT Belgesel Cay

Her bölümünde yabancı bir turistin Türklere Bize özgü tatları tanıttıgı belgesel. Tadımlık ismi ile TRT de yayınanıyor.Çay konusnda izletilebilir diye düşünüp kayıt ettim ve ripledim. Cay İNDiR http://rapidshare.com/files/165560720/tadımclık_cay_TRT_by_zalatar.avi
  16. Cumali Güler

Mesir Macunu (TRT Belgesel)

Mesir MAcunun anlatan yaklaşık 2dk belgeseldir. Altın yayınlarındaki ders kitabına paraleldir.Kısa ve goruntulu özeti diyebiliriz.İzletileblir diye düşünüp kayıt edip ripledim. Mesir Macunu İndiR http://rapidshare.com/files/2957976245/mesir_macunu__TRT_by_zalatar.avi
  17. Cumali Güler

Siirt Battaniyesi Yapımı (TRT Belgesel)

TRT Belgeselde yayınlanan El Yapımı programının Siirt Battaneiyesi yapımını anlatan yaklaşık 5dk belgeseldir. Kaybolan meslekler konusunda izletebiliriz diye düşünüyorum. Siirt Battaniyesi İnidr http://rapidshare.com/files/4144159949/el_yapımı_siirt_battaniyesi_TRT_by_zalatar.avi Kendi...
  18. Cumali Güler

Enderun (TRT Belgesel)

TRT belgeselde yayılanan Turkuaz belgeselinde Endurun mektabini tanıtan yakşalık 3dk güzel bir belgesel Enderun TIKla İnDiR http://rapidshare.com/files/2861280452/enderun_turkuaz_TRT_by_zalatar.avi Kendi kayıtım ve ripimdir görüntü gayet nettir.
  19. Cumali Güler

Zorunlu eğitim 12 Yıla Çıkıyor

8 yıllık kesintisiz eğitim kaldırılıyor. Yerine 4+4+4'ten oluşan kademeli sistem getirilecek. Ortaokullar yeniden devreye girecek. Mecburi eğitim, lise de dahil edilerek 12 yıla çıkarılacak. Öğrenciler eskisi gibi ilk 4 yıllık temel eğitimden sonra İmam Hatip okullarına gidebilecek. Eğitim...
  20. Cumali Güler

Kaşgarlı Mahmut (TDK'nın Hazırladığı Video)

TDK nın hazırladığı videodur not:alıntıdır.