Arama sonuçlarınız

1. K

Ders Saatleri !!!ÖNEMLİDİR!!! DİKKATİNİZE

Ders Saatleri !!!ÖNEMLİDİR!!! DİKKATİNİZE Kurum Adı : T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Cevap Metni : Sayın Mustafa YAZGAN, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersi haftalık ders saatlerine ilişkin iletiniz incelenmiştir. 25.06.2012 tarih ve 69 sayılı Talim ve Terbiye Kurulu Kararı ile kabul edilen...
  2. K

Fatih Sultan Mehmet Çizgi Film 1-2(tamamı)

Fatih Sultan Mehmet Çizgi Film 1-2(tamamı) Çok güzel elinize sağlık .....
  3. K

Demokrasinin Serüveni Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları Her Şey

Demokrasinin Serüveni Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları Her Şey Teşşekkürler hocam şu ana kadar yaptıklarınız fazla bile.... emeğinize sağlık...
  4. K

Demokrasinin Serüveni Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları Her Şey teşekkürler artık seneye faydalanırız ben 6. sınıflarda geride olduğum için iyi olurdu benim için..
  5. K

Demokrasinin Serüveni Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları Her Şey Hocam ellerine sağlık yine güzel bir derleme ile çıktınız karşımıza... 6 sınıf ülkemizin kaynakları ile ilgili bir derleme çalışmanız var mıydı hocam... o konu ayrıntılı olduğu için bir derleme çalışmanın çok iyi olacağı...
  6. K

Demokrasinin Serüveni Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları Her Şey eline sağlık hocam...
  7. K

3D Dünya Fotoğrafları

3D Dünya Fotoğrafları Teşekkürler hocam...
  8. K

3D Dünya Fotoğrafları

3D Dünya Fotoğrafları link silinmiş.... yeni link 3D Dünya Fotoğrafları
  9. K

Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği

Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği slm 2010 mezunuyum
  10. K

7.sınıf test (tüm konular)

7.sınıf test (tüm konular) Eline sağlık....
  11. K

Ekonomik ve Sosyal Hayat Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları(19.10.2012)

Ekonomik ve Sosyal Hayat Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları(yenilendi) ZALATAR HOCAM ELİNE SAĞLIK GÜZEL BİR ARŞİV OLMUŞ İNŞALLAH DİĞER ÜNİTELERİ DE PAYLAŞIRSINIZ....
  12. K

Ekonomik ve Sosyal Hayat Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları(yenilendi) AUTOPLAY MEDİA STUDİO PROGRAMI İLE YAPILIYOR...
  13. K

Ekonomik ve Sosyal Hayat Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları(yenilendi) 4sharede ekler misiniz?? bu sitede donma oluyor indiremiyorm...