Arama sonuçlarınız

1. K

Anadolu ve Mezopotamya Uygarlıkları Tombala XL oyunu

Rica ederim arkadaşlar umarım faydalı olur:)
  2. K

Anadolu ve Mezopotamya Uygarlıkları Tombala XL oyunu

Anadolu ve Mezopotamya uygarlıkları ile ilgili tombala oyunu Oyunun Hazırlanışı: Oyun kartları için yazıcıdan renkli çıktı alıp kesip mukavvaya yapıştırdım. Daha sonra bir kesenin içine soru kartlarını doldurup öğrencilerin kartları çekerek soruyu bilmelerini istedim. Her doğru cevaba bir artı...
  3. K

8.SINIF İNKILAP TARİHİ ( bakmadan geçme )

Murat hocam ben de alabilir miyim?
  4. K

Anadolu ve Mezopotamya Uygarlıkları

Anadolu ve Mezopotamya Uygarlıkları ile ilgili ders notudur. Yorumlarınız önemsenmektedir... Not: Dosya boyutu yüksek olduğu için Yandex'e yüklemek zorunda kaldım. https://yadi.sk/i/erbLUzsg3NqMqK
  5. K

Düşünme Eğitimi I. Dönem I. Sınavı (TEST)

Düşünme Eğitimi I. Dönem I. Sınavı (TEST) Rica ederim faydalı olması dileğiyle...
  6. K

İnkılap Tarihi Atölyem-1 (Batıya Erken Açılan Kent: Selanik-1)

İnkılap Tarihi Atölyem-1 (Batıya Erken Açılan Kent: Selanik-1) (2015-2016) Hocam elinize ve yüreğinize sağlık çok güzel olmuş :)
  7. K

Medya Okuryazarlığı Dersi Eğitimi (Uzaktan Eğitim)

Medya Okuryazarlığı Dersi Eğitimi (Uzaktan Eğitim) Sınavda süre sınırı yok önemli olan doğru cevap
  8. K

Medya Okuryazarlığı Dersi Eğitimi (Uzaktan Eğitim)

Medya Okuryazarlığı Dersi Eğitimi (Uzaktan Eğitim) Sonunda semineri tamamladım 85 Puan ile sorular her ne kadar anlamsız olsa da.
  9. K

Düşünme Eğitimi I. Dönem I. Sınavı (TEST)

Kolay bir sınavdır. TEOG'dan çıkan öğrenciler biraz rahatlasın diye düşünülmüştür...
  10. K

..:: Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 1 ::.

Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 1 Değerli hocalarımın eline sağlık... Eğitimde lider bir forum olduğumuzu burada da göstermiş bulunuyorsunuz... Eğitime katkılarınızdan dolayı Allah razı olsun...
  11. K

İnk Tarihi Farklı Bir Bakış

İnk Tarihi Farklı Bir Bakış güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık...
  12. K

2013-2014 5-6-7. sınıf 1. donem 1. yazılı

2013-2014 5-6-7. sınıf 1. donem 1. yazılı Hocam niğdeden mi mezun oldunuz bende niğde mezunuyum
  13. K

5. Sınıf Tüm Üniteler Ders Notları - Recep Yıldırım

5. Sınıf Tüm Üniteler Ders Notları - Recep Yıldırım hocam elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş fakat pdf olarak atmak yerine word olarak atsanız daha güzel olurdu. Son zamanlarda forma atılan her şey pdf dosyası olmaya başladı. word dosyasını da atarsanız düzenleme imkanımız olur. ekleme...
  14. K

Yazılıya Hazırlık Testi-2 (Rol)-2013/2014

Yazılıya Hazırlık Testi-2 (Rol)-2013/2014 Hocam elinize sağlık çalışmalarınız çok güzel. Allah ellerinize dert vermesin...
  15. K

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5 II.Dönem II. Yazılı-YEPYENİ

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5 II.Dönem II. Yazılı-YEPYENİ Hocam elinize ve emeğinize sağlık çok güzel....
  16. K

Yeni Müfredat 7. Sınıf 3. Ünite (türk Tarihinde Yolculuk - 4. Bölüm)

Hocam bütün bölümleri rarla yükleseniz daha verimli olurdu... Notlarınız çok güzel emeğinize sağlık
  17. K

eba içerik ihtiyacı raporu

eba içerik ihtiyacı raporu HOCAM BİZE YANLIŞ BİLGİ Mİ VERİLDİ BİZE KONU KONU EKSİK OLAN RESİM VİDEO VE SES VARSA YAZIN DENİLDİ...