Arama sonuçlarınız

1. S

Kendimi Tanıyorum Ünitesi Neler Öğrendim

Kendimi Tanıyorum Ünitesi Neler Öğrendim
  2. S

Benim Özellikllerim Etkinliği

Benim Özellikllerim Etkinliği
  3. S

Benim Soyağacım

Benim Soyağacım
  4. S

Atatürk Kronolojisi

Atatürk Kronolojisi
  5. S

Ürettiklerimiz

Ürettiklerimiz
  6. S

Toplum İçin Çalışanlar

Toplum İçin Çalışanlar
  7. S

Türkiyenin Özellikleri

Türkiyenin Özellikleri
  8. S

Tarımı Etkileyen Faktörler

TARIM ,TARIMI ETKİLEYEN FAKTÖRLER,TARIM METOTLARI, TÜRKİYE’DE TARIM Tarım: İnsanların toprağı işleyerek ekme ve dikme yoluyla ondan ürün elde etmesi faaliyetine tarım denir. Türkiye nüfusunun yaklaşık %48.4’ü geçimini tarımla sağlamaktadır. Türkiye Topraklarından Yaralanma Oranları...
  9. S

Sosyal Bilgiler Özeti

Sosyal Bilgiler Özeti
  10. S

İklimin Dağılışı

İKLİMİN BÖLGELERİMİZE GÖRE DAĞILIŞI VE ÖZELLİKLERİ KARADENİZ BÖLGESİ Bölge, Anadolu’nun kuzeyinde ve adını aldığı deniz boyunca uzanan bir şerit biçimindedir. Doğuda, Türkiye - Gürcistan sınırından başlar; batıda Adapazarı Ovası’nın doğusunda (Sakarya Nehri’nin doğusunda)...
  11. S

Bir Ülke Bir Bayrak Konu Özeti

Bir Ülke Bir Bayrak Konu Özeti
  12. S

Bilim Adamları

Bilim İnsanları Bilimin Gücü Çevrenize şöyle bir bakın. Hızlı bir değişim göreceksiniz. Dünyamız babanızın çocukluğundaki dünya değil artık. Dedenizin, dedenizin dedesinin çocukluğundaki dünyaysa bambaşka bir yerdi. Çok değil iki kuşak içinde dünyayı bu kadar değiştiren şey bilim ve...
  13. S

Akarsu ve Barajlar Tablosu

Akarsu ve Barajlar Tablosu
  14. S

İlkeler

ATATÜRK İLKELERİ Cumhuriyetçilik Halkçılık Laiklik İnkılapçılık Milliyetçilik Devletçilik CUMHURİYETÇİLİK Kemalist devrimler siyasi bir devrim niteliğindedir ve çokuluslu bir imparatorluktan Türkiye ulus devletine geçiş gerçekleştirilmiş ve böylece Modern Türkiye' nin ulusal kimliği...
  15. S

Adım Adım Türkiye Teması

Adım Adım Türkiye Teması ADIM ADIM TÜRKİYE Günlük yaşamımızda zorunlu olmadığı halde kendimizi uymak zorunda hissettiğimiz pek çok kural vardır. Bazı tutum ve davranışları maddi ve manevi değerler olarak kabul ederiz. Bu değerlerin ailemizi, toplumumuzu ve devletimizi bir arada tutan değerler...
  16. S

1. Dünya Savaşından Cumhuriyete

1. Dünya Savaşından Cumhuriyete
  17. S

Yurdumuzun Doğal Güzellikleri

Yurdumuzun Doğal Güzellikleri Foto Albüm
  18. S

Yeryüzü Şekillerimiz Etkinliği

Ülkemizin Yeryüzü şekilleri
  19. S

Toplum İçin Çalışanlar Sunusu

Toplum İçin Çalışanlar Sunusu