Arama sonuçlarınız

1. M.petek_03

5.3.2 İklimin İnsan Yaşantısına Etkisi (Poster Notlar)

5.3.2 İklimin İnsan Yaşantısına Etkisi (Poster Notlar) Daha Fazlası İçin Takip Edebilirsiniz---->@SosyalKampüs
  2. M.petek_03

MEB'in Sevdiği Konular (LGS 2021)

Rica ederim faydalı olmasını dilerim
  3. M.petek_03

MEB'in Sevdiği Konular (LGS 2021)

MEB tarafından daha önceki yıllarda sorulmuş kazanımlar analiz edilerek hazırlanmıştır. Çıkması muhtemel 10 konudan oluşmaktadır. Faydalı olmasını dilerim...
  4. M.petek_03

Mustafa PETEK'ten 8. Sınıf İnkılap Tarihi II. Dönem I. Yazılı Sınavı (2020/2021)

Öncelikle bu üslup seviyesine inmeyeceğimi belirterek; kaç öğrenciye faydanız dokunmuş onu öğrenebilir miyim? Bu sitede beni tanıyanlar "ÜCRETSİZ" onlarca test, konu anlatım ve deneme sınavları dokümanları paylaştığımı bilir. Bana "bu arkadaş" şeklinde itham etmeniz de ayrıca şaşkınlıkla...
  5. M.petek_03

Mustafa PETEK'ten 8. Sınıf İnkılap Tarihi II. Dönem I. Yazılı Sınavı (2020/2021)

Linkteki sayfayı takip edip dokumanı talep edebilirsiniz hocam.
  6. M.petek_03

Merhaba hocam haklısınız zorunda değilsiniz. Emek verilen bir işe değer veriliyorsa 1dk ayırıp sayfamı takip edip oradan rica edebilir. Bunu yüzlerce arkadaşımız yaptı ve destek vermiş oldular. Onlar da zorunda değildi aslında.
  7. M.petek_03

Atatürk İlkeleri (Poster Notlar)

Değerlendirmeniz için teşekkürler hocam. Göz önünde bulunduracağım yorumunuzu.
  8. M.petek_03

Atatürk İlkeleri (Poster Notlar)

İNDİRMEK İÇİN------------> https://www.altinkarne.com/dokumanlar/dcecb818-658c-415f-bca8-e021fa6c1dfd.pdf TAKİP ETMEK İÇİN--------->https://www.instagram.com/sosyalkampuss/?hl=tr
  9. M.petek_03

Mustafa PETEK'ten 6. Sınıf II. Dönem I. Yazılı Sınavı (2020/2021)

Merhabalar teşekkür ederim öncelikle. Öğrenci "Arıcılık" kısmını işaretlemediğinde de puan vereceğimiz için puanlamada sıkıntı olmuyor.
  10. M.petek_03

Mustafa PETEK'ten 6. Sınıf II. Dönem I. Yazılı Sınavı (2020/2021)

--Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi çalışmalar dilerim. "Yazılı Sınavı" öğrencilerimizin değişen sisteme ayak uydurmalarına yardımcı olmak amacıyla da hazırlandı. Kapsam geçerliğine dikkat etmeye ve görseller sayesinde öğrencilerin dikkatlerini çekmeye çalıştım. ---Bu tarz çalışmalar kolay...
  11. M.petek_03

--Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi çalışmalar dilerim. "Yazılı Sınavı" öğrencilerimizin değişen sisteme ayak uydurmalarına yardımcı olmak amacıyla da hazırlandı. Kapsam geçerliğine dikkat etmeye ve görseller sayesinde öğrencilerin dikkatlerini çekmeye çalıştım. ---Bu tarz çalışmalar kolay...
  12. M.petek_03

Mustafa PETEK'ten 7. Sınıf II. Dönem I. Yazılı Sınavı (2020/2021)

13. M.petek_03

T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük Yeni Nesil Ders Notu (Görsel İçerikli)

Merhaba diğer ünitelerle ilgili paylaşım olmayacak. Kısmetse çalışmamız kitap halini alacak. İyi çalışmalar.
  14. M.petek_03

T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük Yeni Nesil Ders Notu (Görsel İçerikli)

Ders notlarının II.Ünite bölümüne bakabilirsiniz.