Arama sonuçlarınız

1. M.petek_03

Etkinlik Sınıf İçi Ölçme Etkinlikleri - Ülkemize Komşu Devletler (SosyalKampüs)

Değerli zümrelerim; yeni müfredat doğrultusunda 5. sınıflara yönelik açık uçlu, eşleştirme, çoktan seçmeli gibi sorulardan oluşan “Sınıf İçi Ölçme Etkinlikleri” hazırlamaya çalıştım. Sınıfınızda kullanabilir ya da ödev olarak verebilirsiniz.
  2. M.petek_03

Ders Notu Milli Mücadele'nin Hazırlık Dönemi (Ders Notu + Sınıf İçi Etkinlikler)

Değerli zümrelerim; “Millî Mücadele’nin Hazırlık Dönemi” konuları kapsamında öğrencilerimizin yorum ve çıkarım yapma becerilerine destek olmak amacıyla hazırlanan *“Yorum Odaklı Ders Notları + Sınıf İçi Etkinlikler”* çalışmasını öğretim sürecinizde kullanabilir, öğrencilerimizle...
  3. M.petek_03

Etkinlik Sınıf İçi Ölçme Etkinlikleri - İlimizde Yaşanabilecek Afetler ve Etkileri (SosyalKampüs)

Değerli zümrelerim; yeni müfredat doğrultusunda 5. sınıflara yönelik açık uçlu, eşleştirme, çoktan seçmeli gibi sorulardan oluşan “Sınıf İçi Ölçme Etkinlikleri” hazırlamaya çalıştım. Sınıfınızda kullanabilir ya da ödev olarak verebilirsiniz.
  4. M.petek_03

8. Sınıf LGS Rehberlik ve Koçluk Çizelgeleri

Değerli arkadaşlar; LGS takip çizelgeleri, LGS'ye hazırlanan öğrencilerin çalışmalarını daha verimli ve etkili hale getirmelerine yardımcı olan önemli araçlardır. Bu çizelgeler sayesinde öğrenciler, çalışmalarının hangi aşamada olduğunu, hangi konuları ne kadar öğrendiklerini ve hangi konularda...
  5. M.petek_03

Ders Notu Sosyal Bilgiler-5_Yeni Müfredat Ders Notları_Öğrenme Alanı-2

Sosyal Bilgiler alanındaki değişimleri yakından takip ederek yeni müfredat ile tamamen uyumlu “Yeni Nesil Ders Notları” çalışmasını tüm zümrelerimizin kullanması için hazırladım. Büyük bir mutlulukla paylaştığımız tüm dokümanlarımızın sizlere ve öğrencilerimize faydalı olmasını dilerim. Ayrıca...
  6. M.petek_03

Ders Notu Sosyal Bilgiler-5_Yeni Müfredat Ders Notları_Öğrenme Alanı-1

Sosyal Bilgiler alanındaki değişimleri yakından takip ederek yeni müfredat ile tamamen uyumlu “Yeni Nesil Ders Notları” çalışmasını tüm zümrelerimizin kullanması için hazırladım. Büyük bir mutlulukla paylaştığımız tüm dokümanlarımızın sizlere ve öğrencilerimize faydalı olmasını dilerim. Ayrıca...
  7. M.petek_03

Yazılı Sosyal Bilgiler_6.Sınıf_ Açık Uçlu 1. Dönem 1. Yazılı Sınavı ve Cevapları

Yukarıdaki dosyalarda hem kazanım tablosu hem cevap anahtarı var :)
  8. M.petek_03

Yazılı 8.Sınıf_İnkılap Tarihi Açık Uçlu 1. Dönem 1. Yazılı Sınavı ve Cevapları

Açık uçlu sınav örneklerini aşağıdaki dosyadan indirebilirsiniz. Ayrıca "SosyalKampüs" instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.
  9. M.petek_03

Yazılı Sosyal Bilgiler_7.Sınıf_ Açık Uçlu 1. Dönem 1. Yazılı Sınavı ve Cevapları

Açık uçlu sınav örneklerini aşağıdaki dosyadan indirebilirsiniz. Ayrıca "SosyalKampüs" instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.
  10. M.petek_03

Yazılı Sosyal Bilgiler_6.Sınıf_ Açık Uçlu 1. Dönem 1. Yazılı Sınavı ve Cevapları

11. M.petek_03

Yazılı Sosyal Bilgiler_5.Sınıf_ Açık Uçlu 1. Dönem 1. Yazılı Sınavı ve Cevapları

Açık uçlu sınav örneklerini aşağıdaki dosyadan indirebilirsiniz. Ayrıca SosyalKampüs instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.
  12. M.petek_03

SOSYAL BİLGİLER-5 YENİ NESİL DERS NOTLARI (YENİ MÜFREDAT)

Sosyal Bilgiler alanındaki değişimleri yakından takip ederek yeni müfredat ile tamamen uyumlu “Yeni Nesil Ders Notları-1” çalışmasını tüm zümrelerimizin kullanması için hazırladık. Büyük bir mutlulukla paylaştığımız tüm dokümanlarımızın sizlere ve öğrencilerimize faydalı olmasını dilerim 5...
  13. M.petek_03

LGS_Ünite Değerlendirme Denemesi-1 (İ.T.A. Ünite-1)

T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersi kapsamında ünite değerlendirme denemeleri ilgili kazanımların ne kadar öğrenildiğini tespit etmek için hazırlanmıştır. ÜNİTE-1 SORU: 10 adet-Çözümlü KAYNAK: https://www.instagram.com/p/C0q9qqPtqTT/
  14. M.petek_03

SosyalKampüs Tıpkı LGS Deneme Sınavı-1

Değerli zümrelerim; LGS kapsamında 2022-2023 I. Dönem kazanımlarını kapsayan SosyalKampüs Tıpkı LGS Deneme Sınavını sizlerle paylaşıyorum. İçeriği, zorluğu ve dizgisi ile tıpkı LGS... Faydalı olmasını dilerim. ✓ LGS Deneme Sınavı 1 (I. Dönem Kazanımlarını Kapsar) ✓ MEB Tadında Beceri Temelli...
  15. M.petek_03

SosyalKampüs_7.Sınıf_II. Dönem I. Yazılı Sınavı (Cevap Anahtarlı)

Değerli arkadaşlar II. dönem I. yazılı sınavımızda etkinlikler ve testler kapsam geçerliği göz önünde bulundurularak sorulmuştur. Daha fazlası için: @SosyalKampüs