Arama sonuçlarınız

1. N

ANNE BABALAR DİKKAT

ZAYIF NOTU BULUNAN ÇOCUKLARIN İNTİHARA YÖNELMESİ Yrd. Doç. Dr. Kılıçoğlu, karnelerinde zayıf notları bulunduğu için yarıyıl tatillerinde intihara kalkışan çocukların, bunu yapmalarının kolay olmadığını ifade etti. Çocuğun anne ve babasını üzmek istemeyeceğini belirten Yrd. Doç. Dr. Kılıçoğlu...
  2. N

Eğitici - Bilgilendirici Hikayeler

Eğitici - Bilgilendirici Hikayeler hocam müthişsiniz ,
  3. N

Yıl Sonu Zümre

Teşekkürler
  4. N

Anket Sosyalbilgiler.biz

A------ŞIKKI
  5. N

Türk Dış Politikası ( Performans Ödevi )

HAZIRLAYAN : victorajans.tr.gg SUNAN : NURETTİN ATAR TÜRK DIŞ POLİTİKASI Osmanlı İmparatorluğu'nun 19. y.y. boyunca izlediği dış politika, genellikle büyük devletler arasındaki çıkar çatışmalarından ve dengelerden...
  6. N

Anket Sosyalbilgiler.biz

ARKADAŞLAR OKUL BİTTİ DİYE PAYLAŞIMLARINIZIN DURAKLADIĞINI TESPİT ETTİM. BÜTÜN SENE EL ELE VERİP ÖDEVLERİMİZİ TESTLERİMİZİ HERŞEYİMİZİ PAYLAŞTIK. ŞİMDİ İSE PAYLAŞIM DURDU BU BENİ ÇOK ÜZÜYOR. OKUL VARKEN BİRBİRİMİZE ÖDEV KONUSUNDA VS. ŞEYLERDE YARDIM ETTİK ŞİMDİ İSE EĞLENCE KONUSUNDA YARDIM...
  7. N

Rica Ediyorum

Herkesten yorum istiyorum bu sayfayı açan herkesten.
  8. N

Rica Ediyorum

Kimse yorumunu gizlemesin yorum yapında ona göre hareketlenelim.
  9. N

İstanbul'un Fethi Klibi

-Alıntı sahibi sefa -2222222222ÇOKŞAÇMAA -Alıntı sahibi: Rabia -chok sacma ndn acilmiyo hic izleyen far mi?? Şaşırmış RABİA VE SEFA BU YORUMLARINIZI HİÇ BEĞENMEDİM YAA ARKADAŞ UĞRAŞMIŞ KOYMUŞ SİZİN DEMENİZ GEREKEN TEK İKİ KELİME VAR ''EMEĞE SAYGI'' BU SÖZÜ AKLINIZDA TUTUN...
  10. N

İstanbul'un Fethi Klibi

Alıntı sahibi: sefa21 üzerinde Nisan 04, 2009, :18:42 pm 2222222222ÇOKŞAÇMAA Alıntı sahibi: **Rabia** üzerinde Nisan 01, 2009, :25:31 pm chok sacma ndn acilmiyo hic izleyen far mi?? Şaşırmış RABİA VE SEFA BU YORUMLARINIZI HİÇ BEĞENMEDİM YAA ARKADAŞ UĞRAŞMIŞ KOYMUŞ SİZİN DEMENİZ...
  11. N

İstanbul'un Fethi Klibi

RABİA VE SEFA BU YORUMLARINIZI HİÇ BEĞENMEDİM YAA ARKADAŞ UĞRAŞMIŞ KOYMUŞ SİZİN DEMENİZ GEREKEN TEK İKİ KELİME VAR ''EMEĞE SAYGI'' BU SÖZÜ AKLINIZDA TUTUN HAAAAAAAAAA BİRDE RABİA'YA ÖZEL MESAJIM VAR BAK RABİA LÜTFEN TÜRKÇEMİZİ DÜZGÜN KULLANALIM ŞÖYLE YAZMAYALIM ; ÇOK = CHOCK VAR MI = FARMİ...
  12. N

Rica Ediyorum

ARKADAŞLAR OKLUL BİTTİ DİYE PAYLAŞIMLARINIZI DURDURMAYIN BAŞKA ŞEYLERDE PAYLAŞABİLİRİZ. ÖR: <embed src="http://www.herkesdinlesin.com/hdpl.swf" width="210" height="230" flashvars="&uid=489f158b8d6bd7808ada7ead3f8991c3"/>
  13. N

Kurtuluş Savaşından Resimler

BU RESİMLER İLK DEFA nuri1923 ADLI KULLANICIDAN YAYINLANACAKTIR.LÜTFEN İZLEYİN. <div style="width:465px;"><embed src="http://www.izlesene.com/player2.swf?video=121270" wmode="window" bgcolor="#000000" allowfullscreen="true" scale="noScale" width="100%" height="355"...
  14. N

Silvio Ve Ben

bence çoooooooooook kolay azbi uğraş lazım sadece
  15. N

7.sınıf Bilim Adamları

İYİ-KÖTÜ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
  16. N

Silvio Ve Ben

HA PARDON BUNU ADOBE READER YAPIN ÇALIŞTIRIN YOKSA SORUNLU ÇALIŞIR
  17. N

Silvio Ve Ben

Silvio ve ben preformans görevindeki istenen Bilim adamlarının Eş Zamanlı Tarih şeridi bulunmaktadır.
  18. N

Vakıflar 6-7-8 Sınıflar Proje Performans

PROJE-PERFORMANS 6-7-8. SINIFLAR VAKIFLAR
  19. N

Büyük Taarruz

arkadaşlar coğrafi keşifler konusunu istiyormusunuz