Arama sonuçlarınız

1. mehmetaliylcn

5. Sınıf Anadolu ve Mezopotamya Uygarlıkları Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

5.Sınıf Kültür ve Miras ünitesi Anadolu ve Mezopotamya Uygarlıkları konusunda geçen bazı kavramlarla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  2. mehmetaliylcn

6. Sınıf Orta Asya'da Kurulan İlk Türk Devletleri Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

6.Sınıf Kültür ve Miras ünitesi Orta Asya'da Kurulan İlk Türk Devletleri konusunda geçen bazı kavramlarla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  3. mehmetaliylcn

6. Sınıf İlk Türk Devletlerinde Kültür Ve Medeniyet Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

6.Sınıf Kültür ve Miras ünitesi İlk Türk Devletlerinde Kültür Ve Medeniyet konusunda geçen bazı kavramlarla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  4. mehmetaliylcn

7. Sınıf 7.Sınıf Birey ve Toplum Ünitesi Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

7.Sınıf Birey ve Toplum ünitesinde bahsedilen bazı kavramlarla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  5. mehmetaliylcn

Sunu Cemiyetler ve Kuvâ-yi Millîye Sunusu (2023-2024)

Teşekkür ederim hocam :)
  6. mehmetaliylcn

Sunu Cemiyetler ve Kuvâ-yi Millîye Sunusu (2023-2024)

02.09.2023 tarihi itibariyle güncellenmiştir.
  7. mehmetaliylcn

Ders Notu 7. Sınıf I. Ünite Ders Notu (2023-2024)

05.09.2023 tarihi itibariyle güncellenmiştir.
  8. mehmetaliylcn

Sunu İşgal Yıllarında Anadolu Sunusu (2023-2024)

Teşekkür ederim hocam. Yazıların otomatik açılmasından bahsediyorsunuz sanırsam. Onu Animasyonlar seçeneği içerisindeki animasyon bölmesi kısmından ayarlayabilirsiniz. Düzenlemek istediğiniz slayt sayfasını açın ondan sonra animasyon bölmesinden ayarlama yapın. Fakat biraz karışık gelebilir...
  9. mehmetaliylcn

6. Sınıf 6.Sınıf Birey ve Toplum Ünitesi Bulmacası -Cevapları Eklenmiştir

6.Sınıf Birey ve Toplum ünitesinde bahsedilen bazı kavramlarla ilgili görseller ile zenginleştirilmiş bulmaca. Bulmacanın cevaplarını da görsel olarak ekledim. Faydalı olması dileğiyle.
  10. mehmetaliylcn

Ders Notu 6. Sınıf I. Ünite Ders Notu (2023-2024)

05.09.2023 tarihi itibariyle güncellenmiştir.
  11. mehmetaliylcn

Sunu Osmanlı Devleti'nin Son Savaşı I. Dünya Savaşı Sunusu (2023-2024)

Çok teşekkür ederim hocam faydalı olduysa ne mutlu :)
  12. mehmetaliylcn

Sunu İşgal Yıllarında Anadolu Sunusu (2023-2024)

13. mehmetaliylcn

Sunu Osmanlı Devleti'nin Son Savaşı I. Dünya Savaşı Sunusu (2023-2024)

14. mehmetaliylcn

Sunu I. Dünya Savaşı’na Yol Açan Gelişmeler Sunusu (2023-2024)

15. mehmetaliylcn

Sunu 5.1.2. Olaylar ve Sonuçları

16. mehmetaliylcn

Sunu 7.1.1. İnsandan İnsana Giden Yol