Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Hayatın İçinde Demokrasi

"SB.6.6.4. Toplumsal hayatımızda demokrasinin önemini açıklar." kazanımı için hazırlanan sunudur. 25 Kasım 2020 tarihinde güncellenmiştir.
  2. erkanisanmaz

23 Nisan Boyama Sayfaları

23 Nisan için boyama sayfaları
  3. erkanisanmaz

Atatürk ve Demokrasi

"SB.7.6.2. Atatürk’ün Türk demokrasisinin gelişimine katkılarını açıklar." kazanımı için hazırlanan sunudur. 28 Ocak 2021 tarihinde güncellenmiştir.
  4. erkanisanmaz

Atatürk'ün Eserleri

"İTA.8.7.2. Atatürk’ün Türk Milleti’ne bıraktığı eserlerinden örnekler verir." kazanımı için hazırlanan sunudur. 25 Kasım 2020 tarihinde güncellenmiştir.
  5. erkanisanmaz

Atatürk'ün Ölümü ve Etkileri

"İTA.8.7.1. Atatürk’ün ölümüne ilişkin yansıma ve değerlendirmelerden hareketle onun fikir ve eserlerinin evrensel değerine ilişkin çıkarımlarda bulunur." kazanımı için hazırlanan sunudur. 25 Kasım 2020 tarihinde güncellenmiştir.
  6. erkanisanmaz

belge indirme

Benim sunuları indirdiğinizde de aynı durum söz konusu mu
  7. erkanisanmaz

Yönetimi Etkileyen Unsurlar

''SB.6.6.3. Yönetimin karar alma sürecini etkileyen unsurları analiz eder." kazanımı için hazırlanan sunudur. 25 Kasım 2020 tarihinde güncellenmiştir.
  8. erkanisanmaz

7. Sınıf göç konulu video çalışması

Eğlenceli ve güzel olmuş hocam. Videoları hangi programla birleştirdiniz
  9. erkanisanmaz

Hatay'ın Anavatana Katılması

"İTA.8.6.3. Atatürk’ün Hatay’ı ülkemize katmak konusunda yaptıklarına ve bu uğurda gösterdiği özveriye kanıtlar gösterir." kazanımı için hazırlanan sunudur. 25 Kasım 2020 tarihinde güncellenmiştir.
  10. erkanisanmaz

Sunu Demokrasinin Gelişimi

"SB.7.6.1. Demokrasinin ortaya çıkışını, gelişim evrelerini ve günümüzde ifade ettiği anlamları açıklar." kazanımı için hazırlanan sunudur. 21 Şubat 2021 tarihinde güncellenmiştir. https://drive.google.com/file/d/1FtPt2igpQ0hoaY91XxfEMMLWLmsq1GJ-/view?usp=sharing
  11. erkanisanmaz

Sosyal Bilgiler Dersi 6. Sınıf 2. Dönem 1. Yazılı Sınavı - Cevap Anahtarlı

3, 4 ve 5. ünitelerden oluşan test ağırlıklı bir sınavdır. Cevap anahtarı eklenmiştir.
  12. erkanisanmaz

Güçler Ayrılığı

"SB.6.6.2. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde yasama, yürütme ve yargı güçleri arasındaki ilişkiyi açıklar." kazanımı için hazırlanan sunudur. 25 Kasım 2020 tarihinde güncellenmiştir.
  13. erkanisanmaz

Dış Politika Esaslarımız

İTA.8.6.1. Atatürk Dönemi Türk dış politikasının temel ilkelerini ve amaçlarını açıklar. 12 Mayıs 2021 tarihinde güncellenmiştir.
  14. erkanisanmaz

Sunu Digital Teknoloji ve Ticaret

"SB.7.5.6. Dijital teknolojilerin üretim, dağıtım ve tüketim ağında meydana getirdiği değişimleri analiz eder." kazanımı için hazırlanan sunudur. 25 Kasım 2020 tarihinde güncellenmiştir.
  15. erkanisanmaz

2019 LGS Sınavı Klavuzu

Milli Eğitim Bakanlığınca, LGS kapsamında liselere giriş için yapılacak merkezi sınav başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı. MEB'in yayımladığı kılavuza göre, 1 Haziran'da yapılacak LGS kapsamındaki sınav için başvurular bugünden itibaren 14 Nisan'a kadar alınacak. Ortaöğretime Geçiş...
  16. erkanisanmaz

Yardım 8.SINIF ATATÜK İLKELERİ YENİ MÜFREDAT SLAYT

https://sosyalbilgiler.biz/forum/konu/atatuerk-ilkeleri.57920/
  17. erkanisanmaz

Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası Gelişmeleri

"İTA.8.6.2. Atatürk Dönemi Türk dış politikasında yaşanan gelişmeleri analiz eder." kazanımı için hazırlanan sunudur. Yabancı Okullar Sorunu Dış Borçlar Sorunu Nüfus Mübadelesi Sorunu Musul Sorunu Boğazlar Sorunu Milletler Cemiyeti’ne Üye Olmamız 1932 Balkan Antantı 1934 Sadabat Paktı 1937...
  18. erkanisanmaz

Mesleğimi Seçiyorum

Bİlgisayarınızda winrar ve Microsoft Power Point Programı kurulu olmalı
  19. erkanisanmaz

Yönetim Biçimleri

SB.6.6.1. Demokrasinin temel ilkeleri açısından farklı yönetim biçimlerini karşılaştırır. kazanımı için hazırlanan sunudur. Demokrasi Demokrasinin Temel İlkeleri Teokrasi Oligarşi Cumhuriyet gibi konular işlenmiştir. 25 Kasım 2020 tarihinde güncellenmiştir.
  20. erkanisanmaz

Mesleğimi Seçiyorum

"SB.7.5.5. Dünyadaki gelişmelere bağlı olarak ortaya çıkan yeni meslekleri dikkate alarak mesleki tercihlerine yönelik planlama yapar.." kazanımı için hazırlanan sunudur. 28 Ocak 2021 tarihinde güncellenmiştir.