Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Bilimsel Araştırma Basamakları Afişi - EBA

Bilimsel Araştırma Basamakları Afişi - EBA
  2. erkanisanmaz

Araştırma Basamakları Afişi

Araştırma Basamakları Afişi
  3. erkanisanmaz

İnterneti Doğru Kullanma

İnterneti Doğru Kullanma Ayşe Zeren Kılıç çalışmasıdır.
  4. erkanisanmaz

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem Sosyal Bilgiler Zümre Toplantısı

2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SIDIKA ÇALIŞKAN ORTAOKULU II. KANAAT DÖNEMİ SOSYAL BİLGİLER ve TÜRKİYE CUMHURİYETİ İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK DERSLERİ ZÜMRE ÖĞRETMENLERİ TOPLANTISI
  5. erkanisanmaz

ÖDSGM Örnek Soruları

ÖDSGM tarafından yayınlanan Ekim Kasım Aralık ve Ocak aylarına ait LGS örnek sorularının tek dosyada toplanmış halidir.
  6. erkanisanmaz

LGS 2020 Ocak Ayı Örnek Soruları

2019 - 2020 ÖĞRETİM YILI Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınava Yönelik Ocak Ayı Örnek Soruları 24 Ocak 2020 10:00 3130 Ocak Ayı Sayısal Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ. Ocak Ayı Sözel Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ.
  7. erkanisanmaz

LGS 2018 ve 2019 Karşılaştırması

LGS 2018 ve 2019 verilerine göre T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Dersi verilerinin karşılaştırmasıdır.
  8. erkanisanmaz

20 Ocak Teşkilati Esasiyenin Kabulü

20 Ocak 1921’de, TBMM tarafından kabul edilen ilk Anayasa (Teşkilatı Esasiye Kanunu), TBMM’nin dokuz aylık çalışmasından ve uzun görüşmelerden sonra kabul edilmiştir. Bu Anayasa, dağılan ve yok olan Osmanlı İmparatorluğu yerine yeni bir devletin kuruluşunu hukuki yönden belirten ve varlığını...
  9. erkanisanmaz

Çocuklarımızın Bilmesi Gereken Yaşam Becerileri

Çocuklarımızın Bilmesi Gereken Yaşam Becerileri
  10. erkanisanmaz

Öğretmenlerin Bilmesi Gereken Google Uygulamaları

Öğretmenlerin Bİlmesi Gereken https://drive.google.com/file/d/1JKgDBlxY751DTm_o6t0ypFsmNsMYcSXT/view
  11. erkanisanmaz

Bilim İnsanlarında Olması Gereken Özellikler

Bilim; neden, merak ve amaç besleyen bir olgu olarak, fiziki ve doğal evrenin yapısının ve hareketlerinin birtakım yöntemler aracılığıyla sistematik bir şekilde incelenmesini de kapsayan entelektüel ve pratik çalışmalar bütünüdür. (1) Bilim adamı ya da bilim insanı ise bir bilim dalında...
  12. erkanisanmaz

İşçi Göçü - Banker Bilo

Almanya'ya işçi göçü
  13. erkanisanmaz

Akıllı Ev

Akıllı Ev
  14. erkanisanmaz

Sosyal Ağların Kullanımı

Sosyal Ağların Kullanımı
  15. erkanisanmaz

İnternetin Yararları

İnternet günümüzde o kadar yaygınlaştı, o kadar bilgi birikimi oldu ve o kadar farklı hizmetler ortaya çıktı ki artık hemen hemen her şeye yaramaktadır. İnternet ile yapabileceğiniz şeylerden bazıları şunlardır: * İnternet üzerinden gazete okuyabilir, televizyon izleyebilirsiniz, * Dünyadaki...
  16. erkanisanmaz

İnternetin Zararları

İnternetin birçok yararı bulunmaktadır. Ancak yararları ne kadar çok olursa olsun, aynı zamanda zararları da bulunmaktadır. İnternetin zararlarını şu biçimde açıklamak olanaklıdır: * Asosyallik. Uzun süre bilgisayar kullanımları ile hem çocuklar hem yetişkinler sosyal yaşamdan uzaklaşarak...
  17. erkanisanmaz

Rehberlik Sınav Kazandıran 3 Hamle

Sınav Kazandıran 3 Hamle