Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

ders kitapları

Hocam bizim Arı Yayıncılıktan çıkardığımız konu anlatımı olan Akıllı Defterleri, kısa konu anlatımı etkinlik ve testten oluşan Atölyem serisini, 8. sınıflar için VAR İnkılap Tarihi Soru Bankasını tavsiye ederiz. Ayrıca sosyalbigiler.biz olarak yeni çıkaracağımız etkinlik konu anlatımı soru...
  2. erkanisanmaz

DENİZLİ'DEKİ DEPREM!

Teşekkür ederiz hocam.
  3. erkanisanmaz

Denizli ortaokul tavsiye yrdımınız lazım

Bulunduğu mahalle neresi ona göre yönlendirme de yapalım
  4. erkanisanmaz

Denizli ortaokul tavsiye yrdımınız lazım

Hocam bizim okula gelsin Yenişehir'de Sıdıka Çalışkan Ortaokulu
  5. erkanisanmaz

Osmanlı Fikir Akımları

Osmanlı Fikir Akımları Osmanlı Devleti’nin son zamanlarında ülke parçalanmaya ve dağılmaya doğru giderken bu kötü gidişi önlemek amacı ile bir takım çözüm yolları ve kurtuluş çareleri ortaya atılmaya başlanmıştır. Bunlar Osmanlıcılık, İslamcılık, Türkçülük ve Batıcılık olarak bilinmektedir. 1)...
  6. erkanisanmaz

Zeka Oyunları Eğitimi Uygulamasına Giriş Nasıl Yapılır?

AÇIKLAMALAR: 1. Uygulama Google Play Store'dan indirilecektir. Ayrıca bir link yoktur. 2. Kullanıcı adı ve şifre il ve ilçe mem'lerden alınacaktır. 3. Daha önce veri.meb.gov.tr den başvuru yapanlara kullanıcı adı ve şifre verilecektir. Başvuru yapmayanlara kullanıcı adı ve şifre...
  7. erkanisanmaz

İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde Yapılan Bazı Değişiklikler 10 Temmuz 2019 Sayı 30827

10 Temmuz 2019 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 30827 YÖNETMELİK Millî Eğitim Bakanlığından: MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ EĞİTİM VE İLKÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 – 26/7/2014 tarihli ve 29072 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Millî Eğitim...
  8. erkanisanmaz

Zeka Oyunları Eğitimi Başvuruları

Bakanlığımız bünyesinde öğretmenlere yönelik olarak Zeka Oyunları Eğitimleri verilmesi planlanmaktadır. Başvuru için http://veri.meb.gov.tr/formagit.aspx?2467
  9. erkanisanmaz

Okulların Yüzdelik Dilimleri

2019 Yılı Merkezi Sınav Puanı ile Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları İL ADI İLÇE ADI OKUL ADI OKUL TÜRÜ ALAN ADI ÖĞRETİM SÜRESİ ÖĞRETİM ŞEKLİ PANSİYON DURUMU YABANCI DİLİ KONTENJANI 2018 YILI EN DÜŞÜK YÜZDELİK DİLİM 2018 YILI EN YÜKSEK YÜZDELİK DİLİM
  10. erkanisanmaz

LGS SONUÇLARI İÇİN YÜZDELİK DİLİM NASIL HESAPLANIYOR?

LGS SONUÇLARI İÇİN YÜZDELİK DİLİM NASIL HESAPLANIYOR? Sınav sonuç belgesinde yer alan il ve ülke geneli yüzdelik dilim bilgileri, belirli yöntemle belirlenmektedir. Öğrencinin elde ettiği yerleştirmeye esas puan ile o ilde sınava giren tüm öğrenciler içerisindeki başarı sıralaması, öğrencinin il...
  11. erkanisanmaz

LGS Sonuçlarına İtiraz Nasıl Yapılır?

LGS SINAV İTİRAZLARI NASIL YAPILIR? a. Sorulara, cevap anahtarlarına ve sonuçlara yapılacak itirazlar, soruların, cevap anahtarlarının ve sonuçların https://www.meb.gov.tr internet adresinde yayımlanmasından itibaren en geç 5 (beş) iş günü içinde ÖDSGM resmî internet sayfasında yayımlanan sınav...
  12. erkanisanmaz

2019 LGS Sınav Raporu

2019 Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav http://www.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2019_06/24094730_2019_Ortaogretim_Kurumlarina_Iliskin_Merkezi_Sinav.pdf
  13. erkanisanmaz

Liselerin Yüzdelik Dilimleri

Lgs sınavına giren binlerce öğrencinin merakla beklediği LGS sonuçları açıklandı. Şimdi sırada tercih dönemi var.Öğrencilerin Tercihlerini yaparken ilk bakacakları kıstas şüphesiz ki 2018 yılında liselerin hangi taban puanları ile öğrenci aldığı. Türkiye’deki tüm liselerin yüzdelik dilimleri ...
  14. erkanisanmaz

Haydi Etkinlik Üretilim Seminer Çalışması

Seminer çalışması için düzenlenmiş bir etkinlik örneğidir.
  15. erkanisanmaz

Semineri Başka Bir Okulda Almak İçin Yapılması Gerekenler

Semineri Başka Bir Okulda Almak İçin yapılması gerekenler
  16. erkanisanmaz

Müze Eğitimi Etkinlik Kitabı

Müze Eğitimi Etkinlik Kitabı İÇİNDEKİLER Sunuş 1. Müze Eğitimi Akran ve Etkinlik Paketleriyle Çocuklara Kazandırılmak İstenen Beceriler s.6 2. Etkinlik Paketinde Yer Alan Temalar s.6 3. Temalara Göre Etkinlik Kazanım Listesi s.7 4. Etkinlik Listesi s.9 5. İkonlar ve Anlamları s.11 6. Müze...
  17. erkanisanmaz

Okul Zümre Başkanları Toplantı Tutanağı

Hocam bu konuya bir bakınız https://sosyalbilgiler.biz/forum/konu/2018-2019-sosyal-bilgiler-grubu-dersleri-ilce-zuemre-toplantisi.57994/
  18. erkanisanmaz

Sosyal Bilgiler Dersi 2018 - 2019 Dönemi Sene Sonu Zümresi

Sosyal Bilgiler Dersi 2018 - 2019 Dönemi Sene Sonu Zümresi
  19. erkanisanmaz

Karne Karikatürleri