Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü 6. Sınıf 4. Hafta Ev Ödevleri Testi

Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2. haftaya yönelik testtir. ÜNİTE 1: BİREY VE TOPLUM Ünite ile ilgili testlerden oluşmaktadır. Ömer Faruk ÇELEPKOLU ve Zafer YILDIZ hocamız tarafından hazırlanmıştır.
  2. erkanisanmaz

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü 6. Sınıf 3. Hafta Ev Ödevleri Testi

Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2. haftaya yönelik testtir. ÜNİTE 1: BİREY VE TOPLUM Ünite ile ilgili testlerden oluşmaktadır. Sultan Taş hocamız tarafından hazırlanmıştır.
  3. erkanisanmaz

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü 6. Sınıf 2. Hafta Ev Ödevleri Testi

Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2. haftaya yönelik testtir. ÜNİTE 1: BİREY VE TOPLUM Ünite ile ilgili testlerden oluşmaktadır. Murat Erden hocamız tarafından hazırlanmıştır.
  4. erkanisanmaz

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü 6. Sınıf 1. Hafta Ev Ödevleri Testi

Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 1. haftaya yönelik testtir. ÜNİTE 1: BİREY VE TOPLUM Rollerim ağırlıklı diğer kazanımlardan da sorular olan bir test çalışmasıdır. Eski müfredata göre sorularda bulunmaktadır. Hüseyin Aydın ve Şükrü Özer hocalarımız tarafından hazırlanmıştır.
  5. erkanisanmaz

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü 5. Sınıf 4. Hafta Ev Ödevleri Testi

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü 5. Sınıf 4. Hafta için konu anlatımı ve testlerden oluşmaktadır ÜNİTE 1: BİREY VE TOPLUM Kazanım ile ilgili konu özeti ve konu testidir. Şakir Alpagut hocamız tarafından hazırlkanmıştır.
  6. erkanisanmaz

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü 5. Sınıf 3. Hafta Ev Ödevleri Testi

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü 5. Sınıf 3. Hafta için konu anlatımı ve testlerden oluşmaktadır. ÜNİTE 1: BİREY VE TOPLUM 1.BÖLÜM: OLAYLARIN ÇOK BOYUTLULUĞU KAZANIM 5.1.2. : Yakın çevresinde yaşanan bir örnekten yola çıkarak bir olayın çok boyutluluğunu açıklar. Kazanım ile ilgili konu özeti ve...
  7. erkanisanmaz

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü 5. Sınıf 2. Hafta Ev Ödevleri Testi

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü 5. Sınıf 2. Hafta için konu anlatımı ve testlerden oluşmaktadır. ÜNİTE 1: BİREY VE TOPLUM 1.BÖLÜM: Öğrendiklerimi Uyguluyorum KAZANIM SB.5.1.1. Sosyal bilgiler dersinin, Türkiye Cumhuriyeti’nin etkin bir vatandaşı olarak kendi gelişimine katkısını fark eder...
  8. erkanisanmaz

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü 5. Sınıf 1. Hafta Ev Ödevleri Testi

Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 1. haftaya yönelik testtir. ÜNİTE 1: BİREY VE TOPLUM 1.BÖLÜM: Öğrendiklerimi Uyguluyorum KAZANIM SB.5.1.1. Sosyal bilgiler dersinin, Türkiye Cumhuriyeti’nin etkin bir vatandaşı olarak kendi gelişimine katkısını fark eder. Kazanım ile ilgili...
  9. erkanisanmaz

11 Ekim 1922 Mudanya Ateşkes Anlaşması

Mudanya Mütarekesi, Kurtuluş Savaşı'nın akeri safhasını bitiren antlaşmadır. Büyük taaruzdan sonra telaşa düşen İngilizlerin isteği üzerine Mudanya Ateşkes Antlaşması imzalandı (11 Ekim 1922). Görüşmelere İngiltere, Fransa, İtalya ve Türkiye katılmış, Yunan temsilcileri görüşmelere...
  10. erkanisanmaz

EBA ve Zoom'da Sunuları Gösterme

EBA ve Zoom'da sunuları gösterirken sorun yaşayan arkadaşlar Öncelikle sunum ppt uzantılı olursa sorun yaşama olasılığınız azalacaktır Bunun için sunumları ppt şekline çevirmeniz gerekmektedir Bu videoda siteden indirdiğiniz dosyaları canlı derste kullanıma hazır hale getirmek için yapmamız...
  11. erkanisanmaz

6 Ekim 1923 İstanbul'un İşgalden Kurtarılması

B Bağımsızlığı ilke edinmiş Türk Milleti, 1. Dünya Savaşı'nda müttefikleri yenilgiyi kabul edip savaştan çekilince yenilmiş sayıldı. Bunu fırsat bilen İtilaf Devletleri donanmaları 30 Ekim 1918'de imzalanan Mondros Ateşkes Antlaşması'na dayanarak, 13 Kasım 1918'de Haydarpaşa önlerine...
  12. erkanisanmaz

Zoom Ayarları

Zoom kullanırken dikkat edeceğniz hususlar
  13. erkanisanmaz

Canlı Derste Yapmanız Gereken Bazı Ayarlar

Canlı dersteyken dersin huzurunun bozulmaması için öğrencilerin ekranı karalamasını engelleme, öğrencilerin sohbet etmesini engelleme gibi bazı özelliklerdir.
  14. erkanisanmaz

Canlı Ders Takip Formu

Canlı Ders ile ilgili doldurulması gereken formdur.
  15. erkanisanmaz

8. Sınıf Bir Kahraman Doğuyor 2. Konu 2. Test

Elinize sağlık hocam
  16. erkanisanmaz

8. Sınıf MEB 1. Ünite Çalışma Fasikülü

8. Sınıf Çalışma Fasikülleri 1. Ünite Çalışma Fasikülü 1. Ünite ADANA ÖDM 1. Ünite BURSA ÖDM 1. Ünite ERZURUM ÖDM 1. Ünite MUĞLA ÖDM 1. Ünite TRABZON ÖDM 1. Ünite ANKARA ÖDM
  17. erkanisanmaz

Şehrimiz Düzce Ders Kitabı PDF

https://duzce.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2020_03/06105800_YEHRYMYZ_DUZCE_-kucuk.pdf
  18. erkanisanmaz

Şehrimiz Karabük Ders Kitabı PDF

Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde ortaokullar (5 - 8. Sınıflar Düzeyinde ) için hazırlanan "Şehrimiz Karabük" seçmeli ders materyaline aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Siz değerli okuyucularımızın önerilerini de dikkate almak adına kitapta olmasını istediğiniz ya da...
  19. erkanisanmaz

Şehrimiz Bartın Ders Kitabı PDF

http://bartin.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2020_02/21165957_Yehrimiz_BartYn_EYitim_Materyali_.pdf
  20. erkanisanmaz

Şehrimiz Şırnak Ders Kitabı PDF

https://sirnak.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2020_07/10112853_YEHRYMYZ_YIRNAK_KYTABI.pdf