Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Sosyal Bilgiler 7. Sınıf Yıllık Planı

Ekoyay yayıncılık kitabına göre hazırlanmıştır.
  2. erkanisanmaz

26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferi

Malazgirt Savaşı, 26 Ağustos 1071’de Muş’ta bulunan Malazgirt ovasında meydana gelmiş, Selçuklu Sultanı Alparslan ve Doğu Roma İmparatoru Romen Diyojen arasında gerçekleşmiş, Anadolunun Türk’lere yeni yurt olmasını sağlamış olan meydan savaşıdır. Selçuklular, İç Asya’da henüz yeni kurulmuş bir...
  3. erkanisanmaz

Sosyal Bilgiler Dersi Sene Başı Zümresi

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SIDIKA ÇALIŞKAN ORTAOKULU I. DÖNEM SOSYAL BİLGİLER ve TC. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK DERSLERİ ZÜMRE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI
  4. erkanisanmaz

6. Sınıf Sosyal Bilgiler Yıllık Planı (Anadol Yayıncılık)

Okulların belirlenen tarihlerde açılacağını varsayarak ve belirlenen çalışma takvimine göre hazırladığımız yıllık plandır. Anadol Yayıncılık Ders kitabına göre hazırlanmıştır.
  5. erkanisanmaz

5. Sınıf Sosyal Bilgiler Yıllık Planı (Ata Yayıncılık)

Okulların belirlenen tarihlerde açılacağını varsayarak ve belirlenen çalışma takvimine göre hazırladığımız yıllık plandır. Ata Yayıncılık Ders kitabına göre hazırlanmıştır.
  6. erkanisanmaz

Yardım Ders kitabı ve müfredat

Zeki hocamızın paylaşımından yola çıkarak söylüyorum. Onların okula hep meb kitabı gönderilmiş. Kapaklar aynıymış. Yani herhangi bir değişiklik yok anlamı çıkardım.
  7. erkanisanmaz

Haberler İl Dışı Atama 2020 ( Kimler nereye, kaç puanla atandı/ATANAMADI? )

Yine grupta paylaşılan bir ekran görüntüsü 191 puanla atama
  8. erkanisanmaz

Haberler İl Dışı Atama 2020 ( Kimler nereye, kaç puanla atandı/ATANAMADI? )

Grupta paylaşılan bir ekran görüntüsü
  9. erkanisanmaz

Lgs 2020 İlk Yerleştirme Sonuçları Raporu

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Kapsamında İlk Yerleştirme Sonuçları Raporu
  10. erkanisanmaz

10 Ağustos 1920 Sevr Anlaşması

SEVR ANTLAŞMASI (10 Ağustos 1920) Sevr Antlaşması, Birinci Dünya Savaşı’na son veren antlaşmadır. Birinci Dünya Savaşı’nı kazanan İtilaf Devletleri, yenilgiye uğrattıkları Almanya Avusturya, Macaristan ve Bulgaristan ile derhal barış antlaşması imzaladıkları halde, Osmanlı Devleti ile...
  11. erkanisanmaz

9 Ağustos 1945 Nagasaki'ye Atom Bombası

Japonya'nın Nagasaki kenti bugün yine duygusal bir anma törenine ev sahipliği yapıyor. 9 Ağustos 1945'te ABD Hava Kuvvetleri'nin şehre attığı "Şişman adam" lakaplı atom bombası en az 70 bin kişinin ölümüne ve Japonya'nın teslim olmasına neden olmuştu. Hedefte neden Nagasaki vardı? Bundan 75 yıl...